• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

Sahin1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
15
2
86
33
Ben evliliğimin 6. Ayında evlenmeden önce aldatıldığımı öğrendim. Adam hiçbir kadına aşığım seni seviyorum demiyor ama ilgi gösteriyormuş.sorunlar yaşadık ama Evliliğime devam ettim. Sonra 5 yıl geçti. Eski işyerinde bir kadın var Emine diye. Bugün aradı selamı var dedi. Ben de neden kadın arıyor seni dedim. Teline baktım. 1 ay boyunca kadın 5 kez aramış. 1. De işyeri değiştiği için 2. De annesi ameliyat olacak diye aradı falan dedi. 5 kez mi arıyor? Hangi kadın 1 adamı ameliyat şu bu diye 5 kez arıyor dedim. Kötü niyetli düşünmedim falan dedi. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Sizce boşanmalı mıyım?

Ben evliliğimin 6. Ayında evlenmeden önce aldatıldığımı öğrendim. Adam hiçbir kadına aşığım seni seviyorum demiyor ama ilgi gösteriyormuş.sorunlar yaşadık ama Evliliğime devam ettim. Sonra 5 yıl geçti. Eski işyerinde bir kadın var Emine diye. Bugün aradı selamı var dedi. Ben de neden kadın arıyor seni dedim. Teline baktım. 1 ay boyunca kadın 5 kez aramış. 1. De işyeri değiştiği için 2. De annesi ameliyat olacak diye aradı falan dedi. 5 kez mi arıyor? Hangi kadın 1 adamı ameliyat şu bu diye 5 kez arıyor dedim. Kötü niyetli düşünmedim falan dedi. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Sizce boşanmalı mıyım?
Aldatıldığını öğrenip ayrılmayan insanın kıskanç kadın rolleri çok tuhaf görünüyor. Adam bildiğin aldatmış yahu 5 kere aramanın acabası mı mesele şimdi? Aldatmaya bosanmayip şüpheye boşanmak akıl işi değil.

Siz şüphe içinde yaşamayı seçmişsiniz.
Bunu da yine şüphe, sinir krizi, kavga seviş konuyu kapat moduyla atlatırsınız.
Eğer evli kalacaksanız hiç konuyu deşip konumunuzu kaşelemeyin.
Sessizce yolunuza bakın.
Çocuk var mı?

Adamın huyu bu demek ki
Ya kabul edip devam edeceksiniz yada kendinize saygıyı secip defedeceksinix

aldatılmayı sindirip devam etmişsin zaten, kadın aradı diye niye kararsız kaldın? boşanacak olsan aldatılınca boşardın

Aşığım seni seviyorum demiyormuş derken? Aldatması affedilir mi oluyor?

Eşinizi niye annem ameliyat oluyor diye arıyor ki? Siz de sorunun cevabını biliyorsunuz bence.

İşte aldatmayı affetmenin böyle handikapları oluyor. Hiç alakası olmayan şeylerde bile inanmayıp güvenmiyorsunuz. Ayrılmayı düşünmüyorsanız sürekli olarak böyle hissetmeye alışmanızı tavsiye ederim.

Aldattığında boşanmamışsınız senelerinizi vermişsiniz şimdi kadının biri 5 kere aradı diye mi boşanacaksınız.Kendinizi mi kandırıyorsunuz bizi mi?

Bundan 5 yıl önce yol verseydiniz bu pisliğe​

Şimdi 2.konunuzu açmıyor olurdunuz​

Öğretmenmişsiniz ayrıca​

Ne diye çekiyorsunuz bu sadakatsiz herifi?​

Bu defa da terk etmezseniz bir daha ki sefere o sizi terk edecek

Bu Emine 10 yıl seni aldattığı kişi mi.
Sana selamı var dediğine göre o.
Demek ki tekrar bir araya geldiler.
Benim anlayamadığım dava, hadi sen boşanmıyorsun onlar neden böyle yaşamayı tercih ediyor.
Madem boşasın seni öyle devam etsinler.
Bu beş yılda çocuk yaptım mı.

10 yıl başka kadınlarla. Bu kadınla değil. Adamın mantığı şu. Sevgili gibi konuşmuyor ama kadınların ilgisi hoşuna gidiyor anladığım kadarıyla. O yüzden konuşuyor falan. Arkadaşlar lütfen kınamayın. 17 yaşımdan 33 yaşıma kadar onu sevdim. Bu kadar sevdiğim adamın yapması belki zoruma gidiyor. Kabullenemiyorum. İçim paramparça. Nefes alamıyorum

Back
X