Kararsızlık...

herkes kendine yapar..ne yaşadıysa naptıysa kendinedir.hiç bi kadın erkek bişey hissetmedigi insanla 5 ay bi süre ile birlikte olmaz cinsellik daha fazla dahil buna..zamanında bişey hissetmişler yaşamışlar sonunda..numaranı almış çocuk istemiyorum arkadaşımın eski erkek arkadaşısın diyosun..kusura bakma canım ama o adam sana şuan naz yapıyor gözüyle bakıyor çok rahat ulaşabiliyor..evlilik lafı felanda palavra yeme öyle şeyleri ;)))

ve kendisi benim çok yakın bir arkadaşımın eşinin en yakın arkadaşı. o sebeple birkaç defa aynı ortamda bulunduk, faceten eklemişti

Konudaki restleşmeler devam edecek mi ? Buna bir son vermeyi düşünüyor musunuz yoksa biz mi son verelim?

ben o kızın yaptıklarını yapmam ama işte sorun orda :))

yapmama etmem dıye bırsey yok bılemeyız bunu senınde benımde basıma gelebılır allah getırmesın tabı ,yarınından habercı degılız bızler her an hersey olabılır ,buyuk konusmamak gerek ,kararsızlıkdemsıssın sonrada ıstemıyordum zaten demıssın pekı o zamn kararsız kaldıgın sey nedır

Klasik erkek tripleri işte.. Gezer, tozarken kız iyiydi, şimdi "basit" oldu..
Sen o kadar önem veren bir erkektin madem, neden kendine "basit" bir kızı layık gördün ?
Lafa gelince de, "e erkek adam, olur öyle arada" derler..
Ne yaşanırsa yaşansın, ayrıldığı kızın arkasından konuşan bir adamı, "adam" yerine koyma bence..
Bugün ona, yarın sana..

Back
X