Mrb kizlar
Ben bi konuda cok kararsizim.20 yasindayim. Simdi ben universite sinavina hazirlancam bu sene. Annemin uzaktan bi akrabasi var bizimde eski komsularimiz cok samimiydik kucuklukten beri . onlarin ogluyla bi senedir normal konusuyoruz cok efendi duzgun tip olarak tam da bana gore. Bizim oralarda gelinler bi sure kaynanayla beraber yasar genelde bunlar bana istedigim sehirde ev acacaklarini ne istiyosam yapacaklarini soyluyolar. Zaten annesiyle babasini taniyorum ikiside dunya iyisi insanlar. Hayatimdaki herkes bunun benim icin firsat oldugunu soyluyor.
eger evlenmeyi kabul edersem okula da devam edebilir misim .
Ya da bi yuzuk takarsam bekleyeceklerini soyluyorlar. Sizce ne yapmaliyim kabul etmezsem boyle insanlari kaybedersem bigun pisman olmaktan cok korkuyorum . obur yandan kabul edersem okul ve ikisini bi anda yapabilir miyim bi akil verin ne olur . Okuyan herkese tesekkur ederim.
burda şiddetle karşı çıkan çok olacaktır ama becerine güveniyosan evlilik ve okulu bir arada götüren insan sayısı çok fazla..uzun süreli nişanlılık olduğunda şeytan çok musallat olur..kararını iyi vermelisin.
Daha yasin 20 bence hic gerek yok. Universiteyi bitirip is hayatina atil derim ben. Universitede de is hayatinda da zaten cok kisi cikicak karsina. Daha 20 yasindayken boyle bi hata yapma derim. Ailen ne diyo peki merak ettim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O kadar mikemmel insanlarsa, senin mezun olmanı beklerler
Piyango çarpmış gibi konuşma lütfen
Eğer gerçekten bu insanla evlenmek istiyorsan, seviyorsan şimdi yüzük takın beklesin okulunu bitirmeni. Ama sanki anlatış tarzından sadece toplumda 'iyi koca' tabir edilen bir adam olduğu için evlenmek istediğin kanısına kapıldım. Yaşın henüz çok küçük. Bir de geleceğin insana ne getireceği belli olmaz. Elinde mutlaka bir diploman olsun. Asıl fırsat bu senin için.
yapma güzelim daha yaşın küçük o gider başkası gelir hayatını karartma tek erkek o mu var dünyada
Kesinlikle ve kesinlikle okulunu oku ve bitir canım.
Eger asık degilsen yapma derim . Daha iyi calısıp kendi ilinde bi universite akzanırsan onların ev acmasınada gerek kalmaz hem.
Haklisin biraz piyango carpmis gibi konustum :)
Haklisiniz okumayi cok istiyorum insallah bu sene cok calisip iyi bir bolume giricem ama boyle insanlar ya bi daha karsima cikmaz ya cok kotu insanlarla karsilasirim da pisman olurum diye cok korkuyorum .
Mrb kizlar
Ben bi konuda cok kararsizim.20 yasindayim. Simdi ben universite sinavina hazirlancam bu sene. Annemin uzaktan bi akrabasi var bizimde eski komsularimiz cok samimiydik kucuklukten beri . onlarin ogluyla bi senedir normal konusuyoruz cok efendi duzgun tip olarak tam da bana gore. Bizim oralarda gelinler bi sure kaynanayla beraber yasar genelde bunlar bana istedigim sehirde ev acacaklarini ne istiyosam yapacaklarini soyluyolar. Zaten annesiyle babasini taniyorum ikiside dunya iyisi insanlar. Hayatimdaki herkes bunun benim icin firsat oldugunu soyluyor.
Ya da bi yuzuk takarsam bekleyeceklerini soyluyorlar. Sizce ne yapmaliyim kabul etmezsem boyle insanlari kaybedersem bigun pisman olmaktan cok korkuyorum . obur yandan kabul edersem okul ve ikisini bi anda yapabilir miyim bi akil verin ne olur . Okuyan herkese tesekkur ederim.
Mrb kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?