Kararsızlık

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Bn gurbete Mersin'e gelin gittim 2 yıllık evliyim.eşim şuan Adana civarında iş icabı gitti .yaklaşık 5 aydır orda .bn oğlumla urfadayım Annemlerde .oğlum havale filn geçirdi iyiki annemler vardı .neyse kısaca. ;annem Urfa'ya gelmemizi istiyorlar temelli ama tabi B'nde kararsızım eşim e bize güvenenrmiyorum bura dan çekiniyorum eşimde dolayı utanmak , çekinmek anlamında dengesiz çünkü .burda rezil olmk istemiyrm ama ailemle olmk da güzel siz olsanız ne yapardınız ?

tipinden mi davranışlarından mı yoksa ailenden mi utanıyorsun eşin iç meselelerinizi bilmesin açısından.

Nasıl dengesiz hareketleri var da utanıyorsunuz ve güvenemiyorsunuz?
Beraber bir çocuğunuz olacak kadar güvenmişsiniz ama, anlayamadım.

uyuşturucu kullanması çok ciddi bir sorun.

hala devam ediyor anlaşılan.

neden tedavi olmuyor .

Nasıl dengesiz hareketleri var da utanıyorsunuz ve güvenemiyorsunuz?
Beraber bir çocuğunuz olacak kadar güvenmişsiniz ama, anlayamadım.
Ya sokakta kıskanınca bağırır etrafa rezil oluruz umrum değil der burda öyle tavırlar olmayacağı ne malum .oğlum iyiki var tabi .o ilk düğünden

Kullanıyormuş .

Ufak bebeğin var , Mersin de nasıl güvenip yalnız kalabileceksin peki ?

Evde kullanıyor mu ?

Ya sokakta kıskanınca bağırır etrafa rezil oluruz umrum değil der burda öyle tavırlar olmayacağı ne malum .oğlum iyiki var tabi .o ilk düğünden
İlk düğünden derken?? İlk geceden mi hamile kaldınız?
İlk ilişkide de korunmazsanız çocuk olabilir tabi. Ben pek anlayamadım bu kısmı.

İlk düğünden derken?? İlk geceden mi hamile kaldınız?
İlk ilişkide de korunmazsanız çocuk olabilir tabi. Ben pek anlayamadım bu kısmı.
Evet istedik aslında kistim de vardı blki olmz olur farketmez dedk pişman değilm tabi de işte

Evet istedik aslında kistim de vardı blki olmz olur farketmez dedk pişman değilm tabi de işte
Kocanız uyuşturuca kullanıyorsa en büyük dert edeceğiniz şey bu olmalı bence.
Kıskanınca bağırmalar çağırmalar da cabası.... Çocuğunuz böyle baba isteyecek mi bakalım. Allah size de kolaylık versin..

Kocanız uyuşturuca kullanıyorsa en büyük dert edeceğiniz şey bu olmalı bence.
Kıskanınca bağırmalar çağırmalar da cabası.... Çocuğunuz böyle baba isteyecek mi bakalım. Allah size de kolaylık versin..
Onu aştıkmı tam bilmiyorum tedavilik durumu yokmuş gittk doktora.ya zatn ondan kaynaklanıyor agresifik ne kdr değişirm dese değişeceğine innmııyrm bn şuan gurbettemi ailemin yanındamı yaşasam bilemedim

Back
X