Kararsızlık

Eşinin ailesi uyuşturucu meselesini biliyor mu ?
Onlardan yardım alamaz mısın ?

Eşinin ailesi uyuşturucu meselesini biliyor mu ?
Onlardan yardım alamaz mısın ?
Biliyorlar ne gibi yardım onlar da çok düşmedi değişikler biraz soğuk aile gibi .uyuşturucuyu çok düşünmyrm biraz olablr dedm olsa boşarım zatn o evreyi geçtik .

Biliyorlar ne gibi yardım onlar da çok düşmedi değişikler biraz soğuk aile gibi .uyuşturucuyu çok düşünmyrm biraz olablr dedm olsa boşarım zatn o evreyi geçtik .
Uyuşturucuyu bırakması için yardım tabii ki .
Ama çok önemsemiyormuşsun zaten , biraz olabilir diyorsun anlam veremedim sana . Bu uyuşturucu illeti zaman geçtikçe birazla kalmıyor biliyorsun değil mi ?

Yazık bebeğin varmış , ailenin yanında yaşa derim ben .

Uyuşturucuyu bırakması için yardım tabii ki .
Ama çok önemsemiyormuşsun zaten , biraz olabilir diyorsun anlam veremedim sana . Bu uyuşturucu illeti zaman geçtikçe birazla kalmıyor biliyorsun değil mi ?

Yazık bebeğin varmış , ailenin yanında yaşa derim ben .
Bıraktım dedi yani kullanmıyr .bnm asıl meselem ailemle aynı şehirdemi yoksa gurbettemi kalsam kararsızlığım o bunlarda düşüncelerim.

Bıraktım dedi yani kullanmıyr .bnm asıl meselem ailemle aynı şehirdemi yoksa gurbettemi kalsam kararsızlığım o bunlarda düşüncelerim.
Tamam işte bende onu diyorum , olayın ciddiyetinin farkında değilsin . O nedenle ailenle aynı şehirde yaşamalısın .

Tamam işte bende onu diyorum , olayın ciddiyetinin farkında değilsin . O nedenle ailenle aynı şehirde yaşamalısın .
Değilmi uzak kalmalı ordan oda istyr o yüzden başka şehirde çalışmak istedi.teşekkrlr

Uyuşturucu ciddi bir sorundur. Ama ne kullandığına bağlı. Daha öncede yazmıştım belki topa tutulacağım ama e....r kullanıyorsa daha kabul edilebilir. Fakat başka şeyler kullanıyor ve dozajı giderek artıyorsa o zaman çocuğun için de endişe et.
Ayrıca uyuşturucuyu falan geç utandığın bir adamla neden evlisin ki?

Back
X