Kızınız 6 yaşındaymış bu kararı kızınıza bırakın eğer ismini seviyorsa değiştirmeyin yada 18 yaşına geldiğinde kendi değiştirir eğer sevmezse.Arkadaşlar bir konuda kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var kızımın adı Naz isminin başına Elif koymak istiyorum mahkemeye başvurup(kızım 6 yaşında bu arada) napsam yaa Naz yavan geliyor sanki salaklığım işte keşke doğduğunda koysaydim.
Arkadaşlar bir konuda kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var kızımın adı Naz isminin başına Elif koymak istiyorum mahkemeye başvurup(kızım 6 yaşında bu arada) napsam yaa Naz yavan geliyor sanki salaklığım işte keşke doğduğunda koysaydim.
Allah başka dert vermesin canım. Yani dava açıp isim koydurabilirsin tabi.Gerek yok bence.
Elif koyunca iyileşecek mi yani? Hayatımda böyle saçma sey duymadım.Arkadaşlar hepinize yorumları için tek tek teşekkür ederim.Ben de iki isim sevmiyorum oğlumun iki ismi var karisiklik oluyor onun için zaten kızıma tek isim koydum.O zamanlar çok beğenerek koyduk eşimle beraber şimdi fikrimin değişmesini sebebi aslında kızım çok naz li hem hasta( kalp kapakciginda sorun var)elif gibi güçlü dimdik dursun diye. isimler etkilermiş ya...kızıma sordum tabiki de adinin başına böyle bir isim koyalım mı ne dersin diye? Hoşuna gitti hatta bundan sonra bana elif naz deyin dedi.Kararsızlığım Naz ismini de çok içimize sinek koymuştuk ne bilim iste onun icin sizden fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?