Kararsizlik

Agaricus

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
109
8
318
Arkadaşlar bir konuda kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var kızımın adı Naz isminin başına Elif koymak istiyorum mahkemeye başvurup(kızım 6 yaşında bu arada) napsam yaa Naz yavan geliyor sanki salaklığım işte keşke doğduğunda koysaydim.

Neden yavan geliyor?
Başta zaten bir isim vermişsiniz, şimdi neden değiştireceksiniz ki?
Ben olsam yapmazdım.

Kızınız 6 yaşındaymış bu kararı kızınıza bırakın eğer ismini seviyorsa değiştirmeyin yada 18 yaşına geldiğinde kendi değiştirir eğer sevmezse.

Artik mahkemeye gerek yok. Nufus mudurlugune dilekce veriyorsun ve isim ve soy ismini degisebiliyorsun.

Büyüyünce kendisine sorun rahatsızsa yaparsınız birşeyler. Şu an için bu durum çok da önemli birşey değil. Beğenilmeyen, kabul görmeyen bir isim olsa falan neyse.

kızınıza şu an elif diye hitap etmiyorsanız ekletmenin lüzumu yok

6 yaşına kadar gelmiş çocuk. sordun mu adın bundan sonra elif naz olsun mu diye? yada adın bana çok yavan geliyor. sana bir isim daha koymak istiyorum diye fikir aldın mı ?

Kesinlikle Naz ismi sadece bu şekilde çok daha iyi.
Elif Naz olursa genelde ek gibi düşünülüyor o da hoş durmuyor pek.

bu saatten sonra uğraşmayın bence. 18 yaşına gelince kendine isterse yapsın.

yenecek birsey mı bu ya neden yavan olsun :)))
naz guzel bence kısa ve öz
basına elif koyarsanız kırolaşır isim

ileride arabası olursa kızınızın plakası da NAZ olur çok havalı olur

16 NAZ 2000 mesela :))

Herkes de bir iki isim tutturmuş gidiyor arkadaş. Arkadaşların çocuklarının iki ismini ezberlemekten yoruldum. Tek isim söylüyorum bu sefer de anne hanım alınarak iki ismini tekrar ediyor. Allah Allah. Naz da güzel yalin söylemesi kolay bir isim. Ne güzel işte.

Naz cok guzel bir isim, hatta ben de düşünmüştüm kizim icin ama hic sevmedigim birinin ismiydi koyamadim

Arkadaşlar hepinize yorumları için tek tek teşekkür ederim.Ben de iki isim sevmiyorum oğlumun iki ismi var karisiklik oluyor onun için zaten kızıma tek isim koydum.O zamanlar çok beğenerek koyduk eşimle beraber şimdi fikrimin değişmesini sebebi aslında kızım çok naz li hem hasta( kalp kapakciginda sorun var)elif gibi güçlü dimdik dursun diye. isimler etkilermiş ya...kızıma sordum tabiki de adinin başına böyle bir isim koyalım mı ne dersin diye? Hoşuna gitti hatta bundan sonra bana elif naz deyin dedi.Kararsızlığım Naz ismini de çok içimize sinek koymuştuk ne bilim iste onun icin sizden fikir almak istedim.

Elif koyunca iyileşecek mi yani? Hayatımda böyle saçma sey duymadım.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…