bende akdeniz düşünüyordum bide matematiğim olsaa
2 yıllık tam bursluda olabilir istanbul içi
olmadı bi sene daha çalışırım istanbul üniversitesi için
Merhaba ablalar buda benim kendimce derdim . Lise son sözel bölümü öğrencisiyim. Malum sınava gireceğim.
Bilindiği gibi bölümler kısıtlı. Halkla ilişkiler düşünüyorum ama iş olanakları hakkında bir bilgim yok ? Sizce okunabilirliği var mı ? Yada bilgili ablalara soruyorum kazanmak için çok matematik lazım mı ? Suan dersane ygslerinde 340 yapıyorum günde en az 200 en fazla 400 soru çözüyorum yeterli mi ?okulda sınıfıma bakıyorum bi ben ders çalışıyorum. dersanede de en iyi sınıftayım
Ablam halkla ilişkiler okuyo ama gel bana sor bilemiyorum mezun olunca ne olur
Özel sektöre yönelik bi meslek olduğu için insanın kendisini çok geliştirmesi lazım
Rakiplerin arasında bi şekilde artılarınla sivrilmelisin gibi görünüyo
Sen istedikten sonra neden olmasın ki
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum
Bide yanlış anlamazsan 340 puanla proje sınıfı öğrencisisin kurumsal bi dershane mi orası :26:
mrb cnm bölüm hakkında pek bi bilgim yok fakat çalışma yöntemi hakkında şunu söyleyebilirim sayılara takılma.günde 1000 tane kolay soru çözüpte hiç bir şey elde etmemek var birde verimli olarak çalışıp 100 soru çözmek var.konuları iyice kavra ve sonra testleri çöz.bu arada stres yapmaman gerekir sağlığın ve sen her şeyden önemlisin.
Unutmadan bir de test çözerken önce kolay testleri çözün.
Örneğin Çözüm'ün, Seviye'nin soruları çok kolaydır, bunlardan başlayabilirsiniz.
Daha sonrasında zorları tercih edin.
Mesela Güven-der, Fem, Fen-Bilimleri ve en son Birey'in sorularını çözebilirsiniz.
Özellikle Birey'in soruları çok zorlar öğrencileri.
Ben çalıştığım okulda da bu yöntemi uyguluyorum.
Öğrencilere direkt zor soruları verince umutsuzluğa kapılıyorlar.
Ama bu şekilde olunca başarı oranı artıyor.
Hem kolayı hem de zoru görüyorlar.
canım sen meslek seçiminde kararsız kaldığın için yaralar mı çıktı vücudunda? ben rehber öğretmenim. eğer meslek seçiminde kararsız kaldığın için vücudun tepkiler veriyorsa (ki büyük ihtimal altta yatan başka nedenler vardır) sıkıntı büyük demektir. acilen gittiğin dershanenin ya da okulun rehber öğretmeniyle görüşmeni tavsiye ederim.
Oh be,şükür bu yaşta üniversite düşünenler hala bitmemiş.
Hayat erkeklerden ibaret değilmiş bütün kızlara.
Öncelikle kutluyorum seni kardeşim,azminden dolayı.
Soruna gelince de şunu söyleyebilirim : Pes etme,inan ve dua et.
Gerisi gelir inşallah.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim kulak ardı etmicem
ben seviyenin bütün soru bankalarını bitirdim abla zaten çok kolay saçmasapan sorular. şimdi eksen güvender fem falan çözüyorum
çalışma metodları için ayrıca teşekkür ederim
hayır ders çalışırken kendi kendimi yoluyorum resmendiyabetliyim yaralarım geçmiyor ama resmen derimi kazıyorum . dersane rehberliği çok yetersiz okuldakide aynı şekilde kazanamassam diye sıkıntı yapıyorum abim yüzünden ailem benden hiç birşey beklemiyor çok zoruma gidiyor
yorumunuza çok güldümhayatı erkeklere bağlamak çok basitçe zaten. benim zaten seviyeli bi ilişkim var . erkek arkadaşım belli bi yere gelmiş biri bende altta kalmak istemiyorum biraz azim veriyor bu durum bana
Ne yapayım senin gibiler az kaldı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?