Kizlar tamamen size katiliyorum ve biraz taslandim onceki sayfalarda. İse ya da baska yere giderken kimlerin arabasina bindim, bunlardan benimle muhabbet etmekten keyif alan oldu mu vs diye sorgulayacagim nerdeyse (saka tabi ki, isim olmaz

)
Bir de konu sahibi bir yerde siz esinizi paylasmayi kabul ediyor olabilirsiniz ama ben etmiyorum gibi bi sey yazmis bana

Kiskanclik krizinde son noktayi yasiyor konu sahibi bence
işte sıkıntı burada bu kadar kıskanmak yanında oturdu diye paylaştığını düşünmek sıkıntılı
bu tarz konu çok buralarda
adamın yanında her gördüğü kadına asılacağına dair düşünce nasıl oluşuyor
burada yazdım yıllar önce hiç tanımadığım bir adam ile iş için şehir dışına gidecektik adam dedi ki benim arabam ticari yani iki kişilik palio vardı o zaman sıkıntı olur mu
yo dedim gittiğimiz yerdeki görevliler binsin diye taksi tutarız zaten
adam ok dedi sizin için sıkıntı yoksa bence de yok dedi
sonra anladım yani yanında oturmam sıkıntı olur mu diye soruyormuş o
adamla gittik yolda durduk bana tost aldı çay içtik
öğlen birlikte böyle manzaralı vs olan bir yerde balık yedik kimsecikler de yoktu etrafta
gittik işimizi yaptık en sonunda bir de tarlaya girdi bana biber topladı
hiç aklıma kötü bir şey gelmedi
ya da ne bileyim ofis arkadaşım vardı sabahtan akşama adamla iş yerinde baş başayız
bu adamın arabasına binmeyeyim mi eşi kıskanır vs diye
hatta birlikte kaza yaptık benim çocuğu okuldan almaya giderken
eşinin kardeşini çağırdı bizi götürsün diye tam bir skandallllll
ya da bir anı daha anlatayım
iş için Adana ya gittim bir de yanımda erkek eleman ile
dönüşte uçakta oturuyoruz tabii muhabbet vs zira zaten haftada 6 gün bir aradayız aramızda kaç göç yok
sonra dedi ki uçakta birisi var eşimin akrabasına benzettim onun ne işi var ki vs
sonra indik uçaktan İDO iskelesinde karşılaştık
bu kıza seslendi vs kızla konuştu
tabii muhtemelen tedirgin de oldu zira çevreleri vs bu duruma müsait
bizim yan yana biletimiz vardı kızı benim yanıma oturttu kendi gidip kızın yerine oturdu vs
sonra kızla muhabbet ettim X in eşi Y nin hepimizi tanıdığını vs vs
aradan birkaç yıl geçti
bu elemanın oğlunun sünnet düğününe gittik
orada geldi kız yanıma
hani karşılaşmıştık ya ben X abiyi yakaladım diye çok çekinmiştim ama anladım ki öyle şey olmazmış vs dedi
yani içi ve dışı farklı olabiliyor olayların