Bunların hepsini spor salonundamı yaptırdılar. Çok fazla olmamış mı spor saatin 1 saat 15 dk en fazla denilir. Fazlası iyi değil, 1 haftanın sporunu 1 günde yapmışsın.Bir süre sonra sıkılırsın da bu kadar uzun sporda.
çok geçmiş olsun çok mecbur kalmadıkça antibiyotiği kendime kullanmıyorum ama sanırım mecbur kaldınız
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun....
Canim hosbuldum çok teşekkür ederim. .bitti şükürler olsun hala inanamiyorum:)Tünaydınnn canlarr
Canım hoşgeldin...Geçmiş olsun nihayet bitmiş...düğünlerini e görürsünüz inşallah...bebişinin cinsiyeti de inşallah hayırlısı olsun ama gönlündeki de olsun
Çok teşekkür ederim ben de hosgeldiniz diyorumTunayin herkesee :)
Sunnet dugunu olan arkadasa hayirli olsun ve gecmis olsun diyorum.
Dun oglenden beri aranizdayim. Yonlendirdiginiz sitelere menulere baktim aksam. Sabah da kahvaltimi ona gore yaptim. Hata varsa uyarin lutfen
8.30
3/4 salkim domates
1 salatalik
1 kayisi yumurta + 1 yumurta beyazi
8 kelebek ceviz ici
8 zeytin
1 kupa cay
Oglen icin de kisir yaptim bol yesillikli. Ondan ne kadar yiyebilirim. Yemek icin 13.30u bekleyecegim degil mi?
Bir de dun kavrulmamis badem ve kaju fistik aldim. Onlari hangi ogunlerde tuketmek gerek yoksa cevizle donusumlu olarak kahvaltida mi kullanayim?
Hepinize guzel bir gun diliyorum :)
iPhone 'den gönderildi
Ahh ablam sorma çok uzattim ama çok dertliyiz sulalece kendilerinden. .düşün artik k.valdeler o kiskanmasin diye bi kenarda oturdular. O kadar problem yani. . Allah akıl fikir versin diyorum tat tuz bırakmıyor bizde..işimiz ve kazancimiz ayri olsa da kişiliği böyle. .o herkesi her an kiskanabilir..allaha havale ediyorum artik..ne güzel olmuş normal düğünlerde bile bu kadar kalabalık olmuyor,,,
eltinde hasetinden çatlayıp salonumu terketti ne saçma ya ona giren çıkan ne varki herşeyi eşinle yapmışsın daha ne ne ayıp ya terbiyesiz bende çok kınadım
insanın ömründe gördüğü sayılı günlerden birisi bu niye yapanın burnundan getirip bu günü zehir ederlerki anlamam
içine atmaktansa paylaş biizmle yada en yakın arkadaşlarınla rahatla canım
dualarınızı allah kabul etsin
slm kızlar iyisinizdir inşallah
ben bugün kuzumu yine doktora götürdüm ve malesef tekrar antibiyotik başladık
iyi olacak inşallah kuzum
eurovizyon birincisini konuşmuşsunuz bence erkek o sonradan kadın olmuş
Canim geçmiş olsun. .bazen antibiyotik olmadan iyilesmiyor bebisler..hatta daha da ilerliyor hastalık, dozu bile önemli
Yemiyoruz.ferideei bir tarif vermişti evde dondurma tarifi, ama kaydetmedim, yapamam diye. Eğer tarif hazır duruyorsa belki tekrar paylaşır.
Iyi geceler dilerim herkese
Çok acı ve zor bir haftadan sonra kendime gelmem uzun sürdü. Hem düğün kosturmacasi hem soma da yaşanan korkunç olay beni epey sarstı. Hormonlarda devreye girince her günüm aglayarak geçti. .her gün dua ediyorum, ordaki insanların allah yardımcısı olsun. .vefat edenlere rahmet diliyorum (
Sünnet düğünümüz çok yorucu kalabalık ve bir o kadar da güzeldi ama uzuldugum noktalarda oldu.. beni üzen akrabalar oldu malesef.. o günüme gölge dusurmelerine izin vermedim ama sonrasinda çok kafama taktım. . Sürekli aklımda insanlarin yaptiklari...
neyse çok şükür rabbime zor şer atlattim.. göbeğimde çıktı bu hafta. .annelere söyledik hamile oldugumu tabii şokkkk oldular:)
Yarın bebegimi görmeye gideceğim. .umarim güzel haberlerle gelirim araniza..çok ama cok yoruldum. Dinlensem de gecmiyor yorgunlugum inşallah iyidir bebek
Hepinizi özledim sevgiler koccaman
çıtırlarım sizi bırakmaya gelmiyor hemen salıyorsunuz kendinizi
geçen haftayı acımıza veriyorum kaçamak yapanları affediyorum sopa yok
hemen toparlanıp karatayı kaçamaksız yapacaksınız,,,
bundan sonra kaçamak yapan bunu yer
yaz geldi kg lar hala duruyor, ramazana kadar verebildiğimiz kadar verelim ramazanda gece yendiği için fazla verilmiyor
kaçamakta yapsanız sizleri seviyorum
2 gundur asiri terliyorum vede wcden cikamiyorum cis manasinda yani :) bu sassy su beni cok terletio ve agir bir kokuda cikiyor . kendime inanamiyorum. sporda yaparken ter atinca akabinde dusa giriyorum. dustan sonRa terlemiyorum . ama sabahtan oglene kadar sassyi bitiriyorum dolayisiyla ogleden sonRa islevini yerine getiriyor. bakalim bu hafta bir iceyim degisim olacakmi. birde cok tok tutuyor. yani yemesem yemem. ama aksam 6yi gecirmemeye calisiyorum . bence herkes denemeli.
tarifi birkez daha yaziyorum bidaha merak eden olursa google amcadan sorsun:))'
2lt su
1 limonu dogra
1 salatalik dogra
12 yaprak nane
2 parca bas parmak buyuklugunde taze zencefil
aksamdan buzdolabina koy ertesi gun - gun icinde bitir
Günaydın canım arkadaşlarım...
Maşallah 2000 . sayfayıda gördük daha nice 2000 lere eksilmeen inşallah...
26 Nisan 2014 de başladım bu beslenme tarzına,hem de harfiyen uyguluyorum,tabii bunun yanı sıra günde 40 dakika tempolu yürüyüş ve yine günde 40-50 dakika pilatesimi hiç ihmal etmiyorum.Bugün 21 mayıs 2014 ,kiloda bir değişiklik yok bunu takmıyorum zaten,benim için önemli olan göbek ama, o da yerli yerinde bunu da giysilerden anlıyorum.ayni bir arpa boyu bile yol alamadım.Bakalım ne kadar sürecek vücudumun bu istikrarlı direnişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?