Agiyet olsun hanimlar[emoji7]Bugun yediklerim
Sabah
1 kupa Tarcinli sut
Kuruyemis cesitleri
Ara
Kahve
Aksam
Haslanmis teryagli bugday uzerine
Mantarli, soya soslu et sote
Vee semiz salatasi ( bol semiz, marul, maydanoz, domates )
Aci biber tursusu 4-5 tane
2 yudum ananas suyu
1 hurma
Hurma bitti cok sukur
İftar;
Dana antrikot (sivri biber, acı sos, domatesini yedim. Pidesi vardı altında, kardeşime verdim)
Ayran
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İftar;
Dana antrikot (sivri biber, acı sos, domatesini yedim. Pidesi vardı altında, kardeşime verdim)
Ayran
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Agiyet olsun hanimlar[emoji7]
Kimsecikler yok. Şalgam suyu içtim şimdi. Annem mısır pişiriyor, sahurda yerim artık.
Salgam suyu icin Adana ya gelin kizlar acilisindan kebap yaninda içelimKimsecikler yok. Şalgam suyu içtim şimdi. Annem mısır pişiriyor, sahurda yerim artık.
Ben varim, aci salgam suyu seviyorum bende.
Senin dedigin maden suyundan aliyoruz artik, onu ictim bende.
Nii misir mi, gecen bende kaynatmistim, mis gibi kokuyo
Salgam suyu icin Adana ya gelin kizlar acilisindan kebap yaninda içelim
Aboww olur olmamı simdi gelirsenizde firinda çarşaf böreği pisiyor onu yeri dermisim[emoji2]Oyy sen neler diyon oylee, hemen gelirim walla
Adana, bide ciger sis isterim ama
Aboww olur olmamı simdi gelirsenizde firinda çarşaf böreği pisiyor onu yeri dermisim[emoji2]
Erken daha bayram hazirligi icinde bu eşimin koca göbügu icim hazirlik[emoji2]Onuda cok severim,,cok yapardim bi ara
Sen bayram hazirligi mi yapiyon, yeme sakin, sana agir gelir bak
Erken daha bayram hazirligi icinde bu eşimin koca göbügu icim hazirlik[emoji2]
Afiyet olsun kocisine, iki isirik da bizim icin yesin
offf, acılı acılı süper olur.Salgam suyu icin Adana ya gelin kizlar acilisindan kebap yaninda içelim
Onuda cok severim,,cok yapardim bi ara
Sen bayram hazirligi mi yapiyon, yeme sakin, sana agir gelir bak
Gül abla yogunluktan bakamiyor biliyozda neden kimse yok haaa neden öksüz biraktiniz topigimizi:))
Cok sevindim senin adina ,agiz kulaklarda ayaklarinda yerden yüksektedir eminim [emoji7]Merhabalar. Yogunluktan bugun firsat bulup yazamadim. Kirk yilin carsambasiydi bugun benim icin. Neyseki sevdicekle hasret giderdik.
Kacamak yaptim ilk kez 5 tane kiraz yedim ^_^
Onun disinda gayet istikrarla devam ettirdim, bozmadim. Sahurumu yapayim sonra gelir gecmisi okurum ^_^
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar. Yogunluktan bugun firsat bulup yazamadim. Kirk yilin carsambasiydi bugun benim icin. Neyseki sevdicekle hasret giderdik.
Kacamak yaptim ilk kez 5 tane kiraz yedim ^_^
Onun disinda gayet istikrarla devam ettirdim, bozmadim. Sahurumu yapayim sonra gelir gecmisi okurum ^_^
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sevindim senin adina ,agiz kulaklarda ayaklarinda yerden yüksektedir eminim [emoji7]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?