bende nedense hiç cırcır olamıyorum
canım sedef bir rüzgar adı benim üzerimden burdan esmişti biara
hahaaa :) ben 2-3 kere karataya başlama girişimim olmuştu ama meyve yiyordum da sabah yiyordum zorunlu gibi 5 gün kurusu bitecek şeklinde
ondan çok verememişim demek ki o zaman... :)
he hatırladım galiba, hani şu senin ilk geldiğin haftaya denk gelen kişi galiba.
olabilir canım ^_^ ben ilk 3 hafta yedim hep 2-3 tane. sonra bıraktım. bırakınca etkisini gördüm ^_^
Neyse kaldığım yerden devam edim... bu arada kardeşim geldi dün minnoşlarımı getirmiş gece 1e kadar onlarla oyalandım.. kaynımlarda bizdeydi ev kalabalıktı yani yatar yatmazda sızmışım sabh geç kalktım kahvaltı yapamadım.. şubeye gelince yarım litre süt ve fındık yedim.. bu ard ben artık hiçç acıkmaz oldum ramazanda alışmışım öğlende yemiyorum artık yoğurt filan2.5 öğünüm artık 2oldu iş yerinde de sınava çalışıyorum fırsat bulabilirsem bi de buraya bakıyorum işte..
Geçmii okudum yeni arkadaşlar iyi ki gelmişler hoş gelmişler..
Teoson tatilin hadi hayırlı olsun git gez eğlen
Prensciğim canım minik prensimiz iyileşiyor ne güzel öp yerimize misss gibi
Mengmeng fıstık kapmışsın iltifatı sanada
Kediii afiyet olsun götür karpuzlarıama bizçseni örnek almayalım
Gül ablam inşallah sende gidersin tatiline bi güzel dinlenirsin kafanı toplar gelirsin...
Unuttuklarım olmuş olabilir kusura bakmayın hepinizi seviyorum...alıntı yapamadım yoğunluktan
Karatay sayesinde önceki ramazanlardaki gibi zorlanmadım ve ramazanda karnım inmişti, ramazan bitti yine şişti karnım.Neyse kaldığım yerden devam edim... bu arada kardeşim geldi dün minnoşlarımı getirmiş gece 1e kadar onlarla oyalandım.. kaynımlarda bizdeydi ev kalabalıktı yani yatar yatmazda sızmışım sabh geç kalktım kahvaltı yapamadım.. şubeye gelince yarım litre süt ve fındık yedim.. bu ard ben artık hiçç acıkmaz oldum ramazanda alışmışım öğlende yemiyorum artık yoğurt filan2.5 öğünüm artık 2oldu iş yerinde de sınava çalışıyorum fırsat bulabilirsem bi de buraya bakıyorum işte..
Geçmii okudum yeni arkadaşlar iyi ki gelmişler hoş gelmişler..
Teoson tatilin hadi hayırlı olsun git gez eğlen
Prensciğim canım minik prensimiz iyileşiyor ne güzel öp yerimize misss gibi
Mengmeng fıstık kapmışsın iltifatı sanada
Kediii afiyet olsun götür karpuzlarıama bizçseni örnek almayalım
Gül ablam inşallah sende gidersin tatiline bi güzel dinlenirsin kafanı toplar gelirsin...
Unuttuklarım olmuş olabilir kusura bakmayın hepinizi seviyorum...alıntı yapamadım yoğunluktan
saol bebemm inşallah güzel geçer.seninde yanına sevebileceğin bir arkadaş gelirde işlerin biraz hafifler
Karatay sayesinde önceki ramazanlardaki gibi zorlanmadım ve ramazanda karnım inmişti, ramazan bitti yine şişti karnım.Arada yapmıyorum aslında ama sahurda öyle tabağımı donatmıyordum, sanki daha az yiyordum. Yufka bile yediğim halde şişkinlik azalmıştı.
Ne uyduruğu super afiyet olsun.
Çok güzel damak alışkanlığıda istiyor gerçi ben bukgurdan olan herşeye bayılıyorum.
Atar valla. Gerçi kedi bu gidişle kas yumağı olacak heralde.
Canım tartilsana pazartesiyi niye bekliyorsun azartesi kilo bildirimi yapıyoruz sadece.
İnşaallah evlat isteyen herkese hayırlı bir evlat nasi etsin canım. O cok iyi olmuş işte. Bende buzdolabinin üstune genç kızlık resmimi yapıştırmıştım. Gerçi ben motiveden çok kendime sinir oluyordum resmi gördukçe neydim ne oldum.
O zaman bendevsarilip opüyorum seni.Spor işi süper olur o zaman belki bu sefer en çok kilo veren sen olursun.
Tablet bir türlu atmadı canikom ya gecede tam cevap yazıyordum yazdımda tam bitti yazdiklarım cevaolaya bastım tablet kapandı gelde gıcik olma Gül ablamı andim valla.Bir dahada kızdim yattim valla.Kocisi yolcu ettimde yazayım bari dedim.
Nasıl denedinde olmadı düşükmü canım benim.Senin icin hayırlıysa cocuk sahibi olmakmerak etme Rabbim verir elbet.
Kilon çokmu fazla bilmiyorum ama, başlarda bu kadar zorlama, Karatay bile söylüyor, yavaş yavaş arttırın. Kilolu bir kişi nasıl hızlı yürüyebilir diye söylüyor. Mesela önce leslie gibi evde yürüyüş programlarını uygularsan, hafif olabilecek birkaç bölgesel çalışırsan. Kilo verirken sarkma olmaması için. Biraz kilo verdikten sonrada jilliana devam edersin. Kolay değil çünkü jillian. Tabii yina de sen bilirsin.:)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
71 ile basladim . Aslinda 30 gun dayanip bitiriyim sonrada leslie yapiyim dedim. Simdi basladim ya birakasimda gelmiyo merak ediyom 30 gun sonrasini :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçi şişkinliğe bakmayacağım, oradaki yağ kalınlıığına bakacağım, ölçü şişkinliğe görede değişir onun için ölçüde almayacağım.
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende artık kilodan çok sıkılaşmaya bakacam.. çok şükür verdik birazda hoş olalım dimi amabu pafta 54.5 ta takıldım kaldım.. artık zor gidecek gibi çünkü.. giderse gider bu ara da kilolarda ama asıl hedefim sıkılaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?