Senin gibi çıtır anne bulmuşlarda... şimdi dediklerine bin pişmanlardır... maşallah paşamızda çok iyi sende çok iyisin.. inşallah senin gibi anne olabilirm bende çıtır çıtırfmgenc canım takma sakın şu söylenenleri..bana da kv.dem hamileliğimin 3.ayıydı sanırım omuzların genişledi ..göğüslerin büyüdü..karnın kocaman oldu..benim göbeğim gibi oldu demişti..ki onun 4-5 kat...ben 20 çocuk doğursam onun gibi olmaz..nasıl sinirlerim bozulmuştu..ki ben kilo almamıştım bile..laf olsun diye söyleniyor işte..herkes ağzı açık izledi gebeliğimi sonrasını ...halen hiç doğurmuşa benzemiyorsun diyorlar..bak sinirlerimizi nasıl bozuyorlar ya...
Teşekkür ederim.canımmmmmmm çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm önemli olan sağlığın lütfen kendine dikkat et..Programa iyileşince başlarsın yeter ki iyileş..Acil şifalar diliyorum tatlım
Mrb canım... soğan kürünü benim annemde çok yapar.. kisti vardı onun için yapmıştı ilk faydasını gördü.. daha sonrada her sene yaptı bir iki ay.. bende yaptım bi iki ama bende bi sorun olmadığı için pek anlamadım ama illaki faydası olmuştur bişeylere... tadını da severim öyle zor içmedim hiç..Slm arkadaslarin nasilsiniz? Sayfalar ilerlemis ayrintili bakamadim daha.
Sabah sogan suyu ictim. (Ibrahim Saracoglunun sogan kurunu yapiyorum).
Sonraki kahvaltim soyle:
Mantarli omlet
Domates-zeytin-roka-peynir
1 cay fincanina yakin badem
nasil? resim yuklemeye calistim ama beceremedim.
O da temiz çıkar canım içini ferah tut... sende soğan yap olmazsa faydasını görürsün...ben d vit ve b12 yi iğne olarak kullandım değerin daha çabuk artıyır... damla olarak kullanma canım..kışa girelim yine her ay d vit iğne alır vurdururum.. b 12 zaten her ay vuruluyorum..Bugün Kadın doguma gittim. Yıllık smearimi verdim hormonlarima baktirdinmi kan değerlerim herseyim normal . Smean 1 haftaya çıkacak. B12 285 çıktı normal dedi ama yinede yazdırdı
D vitamini tüm kadınlarda eksiktir günde 5 8 damla icilmesi gerek dedi ondan ona bakmadı. Devlet Hastanesinde 15 günlük randevu bulmak zor sgkli olarak özel gittik SGK indirimine rağmen fazla tuttu testler ama içim rahatladi. Smearimde TEMİZ xiksa rahatliycam
Azıcık dinlen yaramaz kediii sonra iyice fena olacak bilğin...tekrar başlarsın ne olacak yeter ki geçsin bi an önce.. yüklenme fazlaPazar günü, ayak bileğimi burktum, sonra pazar akşamı sporumu yapmadım. Pazartesi günü iyiyim diye 2'sini birden yaptım, şimdi biraz şişti, acı bacağıma da vurdu. Gitti programım sekteye uğrayacak.
Oyyy kuzucuk hasta olmuş geçmiş olsun canım...öpp yerime miss... ayrıce başınız sağolsun..slm kızlarrrr
izmirde günler çok yoğun geçiyor
cuma günü emine hastalandı dün toparladı çok şükür sesi de yerine geldi gibi
eşim pazar günü düzceye gitti babannesi vefat etti yarın gece yola çıkıp sabah gelecek inşallah
cenaze nedeniyle yarın olan doğum gününü perşembe günü yapcamonun hazırlıkları ve koşturmacası içindeyim
kilo derseniz hiç haberim yok eve gidince tartılcam Allah yardımcımız olsun
pazar günü inşallah eve dönüş var
öptüm hepinizi
Ben bi taneyi tutturayım ikincide denicem inşallah..bende denicem bu yöntemi ama benim kız, erkek yöntemine göre olmuştu
napsam bilemedim. ama reçeteyi uyguluycam önce kıza göre.
hoşgeldinn. biraz geç oldu ama kusuruma bakma
Takmıyom artıkk cancan... kdnuşsurlar dursurlar...
Senin minnoşada geçmiş olsun.. kuzum bi toparlanamadıgeçmiş olsun ara vermen gerek biliyorsun degil mi? Daha önce de başına gelmisti.bence bu hafta yapma spor, iyice artmasin rahatsizligin
Hayırdır noldu ? sen ve küsmek bir türlü bagdastiramadim: )
Geçmiş olsun minik emine'ye benim de küçük öksürüyor tatilde oldu. .bu arada basınız sağolsun canim
Bende bakim... birazdan... önce burayı bitirmem lazım...yada girim hemen bi bakayımÇOK TATLI OLMUŞSUN CANIM...faceden baktım ....
bende güneşlenirken havuza giren bayanlara baktım aynen selülit dolular,,,,havuz başında bile yemeye devam ediyorlar boğazları hiç boş durmuyor...
ama ben de yokk ben gjremedimBende bakim... birazdan... önce burayı bitirmem lazım...yada girim hemen bi bakayım
Ben bulamadım, mesaj attı galiba.Bende bakim... birazdan... önce burayı bitirmem lazım...yada girim hemen bi bakayım
üm kadınlar aynı demek ki bene çdok baktım tatilde kadınların göbişlerine bacaklarına selülitlerineÇOK TATLI OLMUŞSUN CANIM...faceden baktım ....
bende güneşlenirken havuza giren bayanlara baktım aynen selülit dolular,,,,havuz başında bile yemeye devam ediyorlar boğazları hiç boş durmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?