Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben seni gördüğümde gayet zayıftın. Artık 4-5 kaşığa çıkartabilirsin.
Kediye katılıyorum gül abla gayet hoşsun ve zayıfsın sen sadece bölgesel sporu arttır kedi gibi yoksa çok hoş görünüyorsun hem canlı canlı daha zayıfsın ekran ve resimler 5kilo fazla gösteriyormuş ya gerçekten öyle kedi ve gül abla facaede gördüğünüzden daha zayıf.

Iyi haftalar olsun hepimize

Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 32
Gebelik başlangıci : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.9
Bu hafta : 73.3
Fark: +400 gr
Toplam fark : +9.3 kg
Boy : 1.64
Spor : yok
Hedef: 75 ile doguma gitmek

Bir kaç haftadır yavasladi kilo alimim cok şükür. .bi hafta almadim onun dışında da 500 gramin altinda aldim hep. .5-6 aylardaki gibi gitse düşünemiyorum sonum ne olurdu..geçen haftadan beri yatmama rağmen +400 grama sevindim..
Kilo veren herkesi tebrik ederim

prenscim migrosta, indirimli çiğ kuruyemiş olduğunu söylemişti. Haftasonu aldım. Bugün alışveriş merkezinin içinde migros var, kuruyemiş olan, oraya girmeyi pek istemesemde, girip tekrar alayım. İçinde, ceviz, fındık, badem, kuru meyveler var. Kuru üzüm cranberrymi ne öyle birşey, siyah üzüm.

Günaydın iyi haftalarınız olsun çıtır çerezlerrr.....bi geçmişe bakayım... soonra burdayım....
tünaydın canım,,,sana da iyi haftalar

napcezzzz şimdi

karatay için diyor ahmettay içmeyin diyor ...kaldık ortada ..
ben yapayım ablacım o zaman, hedefine ulaşanlarda bir değişiklik oluyor mu? inşallah hallederim : )
sağol canım

hedefine ulaşanlardan kg veren varsa sadece indiği kg yu yazıyoruz...mesela 56.300 müş 56.100 olmuş..56.100 ü yazıyoruz,,,halledersin halledersin

Sabah girdiğimden beri anca okudum geçmişi... kızlarrr isyan edecem artıkın... haftaya eğitim başlıyor 4 gün sınav için.. hafta içi mesai sonrası gecenin bi vaktı bitecek artık... napacam bilmiyom.. yanımda ki sağolsun eli ağır birz... bi de çokkk konuşuyor illallah ediyorm bazen.. bi bkıyorum şarkılar türküler mırıldanıyor...haftasonum yoğundu yne cumartesi misafirim vardı yemeğe sabah ev temizliği pazar alışveruşi, akşama hazırlıkla geçti... pazar günümde ütü çamaşır, bi de kışlık malzeme hazırlıgını tamamladım... patlıcan ve kırmızı biber közleyip attım buzluğa... yoruldum inanın.. haftaya haftasonu da bayram temizliği yapmam lazım..
Bu arad dün dayanamayıp dondurma yedim hazırlayın sopalerınızı...
Kilo vermemde durdu kaç aydır sinir oldum artık 54 ün aşağısını göremedikçe hedefimi düşürdüm 50 yaptım...illa ki gidecek o kilolarda... ama niye veremiyorum galiba bldum..artık öğlen yemiyorum bişi, akşam yediğimde depolanıyor sabit kalıyorum o yüzden...bugün itibariyle tekrar yoğurduma başlıcam öğlenleri...bi de sporuma engel oldu eşim... bu sebeplerden dolayı veremez oldum...

siz görüştünüz mü ben de sizi görmek istiyoruuumm
ankarada olaydım gül ablayla iş çıkışı buluşup emek 8.caddede bi yemek yerdik dimi ablacım
[QUkonudacu11975, member: 213639"]doğru duygularla çalışmamışsındır canım, duyguyu ve cümleleri doğru tespit etmek sonuç almak için önemli..
eğer diyet konusunda çalışmak istersen set up ve hatırlatıcı cümleleri gönderebilirim.[/QUOTE]
Tablette bi ariza var sanirim bi msj gondermek icin iki saat ugrasiyorum. Eft yontemi ile bssarili olmus birebir tanidigin varmi. İse yarar mi dersin?

Birde bi sorum var mesela besamel sslu firinda brokoli yapmak istiyorum buna un yerine ne koyabilirim! Evde tam bugday unu var tarhanada da un var ama o neriliyor yoksa iki kasik undan bisey olmazmi dersimiz? Yoksa icine ince bulgur mu koyayim nasil yapayim kizim oyle yiyor brokliyi bende oyle seviyorum.

tünaydın canım
iyi gidiyorsun ...hedefi geçmeyecek gibi görünüyorsun,,,,,,durumunda bir gelişme varmı canım,,ağrılar azaldımı
devam ediyormu ki,,,,haftasonu olan indirim pazartesiye bitiyor ...eve giderken 2 tane migros önünden geçiyorum bir bakayım devam ediyor mu...

prenscim bana söylediği zaman, hafta içiydi. Galiba almıştı o haftaiçi, devam ediyordur inşallah.

Karatayla ilgili facde bir gruptada, çok iyi zayıflayan bir arkadaş, 2 öğünden 3 öğüne çıkarmış, kilo vermesi tekrar başlamış.

allah yardımcın olsun canım

o çok konusanlardan ne çekildiğini ben bilirim,,,akşama kadar yanımda herşeye konuşuyor ya, dinlememe numarası yapıyorum duymadım diyorum dinlemezsen duymazsın ben konusurken bana bakmıyorsun ki diyor bide hesap soruyor....bazen kulaklık takıyorum masustan, bir insan bu kadar çok ve saçma sapan konusmayı nasıl yapabiliyor buda bir marifet olmalı...........
bende hafta sonu senin gibiydim hem pazar hem kışlıklara devam bu haftada 20 kg dan fazla domates, biber, fasulye, patlıcan derken hem tursuluk hem konservelik bir sürü şey aldım almak kolayda yapması canımıza okuyor ,,,,sadece onunla kalınmıyorki her iş bize...

nedenleri ve çözümleride bulmussun ne güzel...sabahtan akşama kadar çok uzun aç kalıyormuşsun sende canım...

bizzat kendim : )) birçok alanda yaptım ve sonuç aldım. geçmişte takıldığm konular, affedemediğim insanlar, günlük kızgınlıklar stresler.. gözümün önünde tatlıları götüren eşime karşı tatlı isteğinin geçmesi için çalıştım.. olumlamalar yaptım eft noktalarına vurarak, o hafta 2 kgya yakın kilo verdim.. düzenli yapsam yine katkısı olur aslında..
internette eft desteğiyle 70 günde 20 kg veren bir genç kızın videosu var mesela, oldukça etkili..
bir de komşumuzun kızının çok ciddi uçak korkusu vardı, başlka yolla trye gidemedikleri için çok sıkıntı yaşıyorlarmış, kız uçağa binince bembeyaz olup bayılacak gibi oluyormuş.. cam kenarına hiç oturmamış... eft yaptık, inanmadılar komik geldi ama sağolsunlar denediler, önce gördüğü kabuslar gitti (yolculuk öncesi kabus görüyormuş uçakla ilgili), sonra 20 günde 4 kere uçağa bindi ve hiç korkmamış.. kardeşiyle cam kenarı kavgası yapmışlar hatta : )) komşum inanamadı sonuca.. işte böyle..

siz görüştünüz mü ben de sizi görmek istiyoruuumm
ankarada olaydım gül ablayla iş çıkışı buluşup emek 8.caddede bi yemek yerdik dimi ablacım .....

canım ben bunu görmmişim...capadokya alıntılayınca gördüm,,,,bu sistemde geçmişi okurken gözden kaçırdığım oluyor,,,ya takılıyor ya alıntılar yapılmıyor dön geri bidaha derken sinir ediyor....

tabiiki görüşürdük canım işyerlerimizde yakın olurdu o zaman birlikte karatay yemeği yerdik,,,,maydenizz ciğim doğum yapana kadar Ankara'dakiler beklemede sonra toplanıp inşallah mydenizzciğime prensimizi görmeye gideceğiz...

Canim allah razı olsun. .dinleniyorum ve dua ediyorum umarım bir sorun çıkmaz diye..yalniz olmak böyle bir durumda cok zormuş
Canim benim zaten face'den görüsmüştük ama buradan da tekrar teşekkür ederim. .ne kadar duyarlisin..
Sagolasin canım, yanlis yonlendirme olur mu yardimci olmaya çalışıyorsun allah razı olsun..doktoruma sorayim zaten zor tutuyorum kendimi hurma yememek için. .olmadi sen gibi emzirirken tüketirim
Abla ne cok benzer şey yasamisiz 3.gebelikte bile ayni yollardan gecmisiz..moral oldu yazdiklarin inşallah benim bebegimde senin kızın gibi zamaninda gelir..ben yalnizim ve cok zor oluyor..oglum ve eşim yardimci..agrilarim hala devam ediyor karnim top gibi surekli bi gerginlik bi sanci batma genelde yatıyorum ve küçük zorluyor bakalim artik..

abla solgar'in uzerinde en ufak bi türkçe aciklama yoktu..minik bi dış etiket vardi onu da farkinda olmadan yirtip atmisim.o yüzden oldu..
Canim benim allah razı olsun inşallah dedigin gibi olur. .dua edin korkutuyor minik kuzu..
Sana da kolay gelsin canim sınavında bol şans..hafta sonu patlican biberi cikarmissin aradan afiyetle yiyin..beni de cok yormustu o kış hazirliklari

aa süpersiniz yaa istanbula gideceksiniz yani çok güzel : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…