1,5 ayda 11 kilo mu? Nasıl yani???:44:gunaydııınnn :)
Ben de aranıza katılıyorum artık arkadaslar,gecen yıl Karatay la 1,5 ayda 11 kilo vermiştim,ama çok kötü bir beslenmeyle fazlasıyla geri aldımbir haftadır karataya adaptasyon süreci oluşturdum ve bugün tam anlamıyla başlıyorum:))
Hergun tartiya cikma huyu gecmiyor gorevliyken otelde odamda tarti olmasa bile acele acele spor salonuna inip tartiliyor arkadaslara yetisiyorum :) evde tarti koydugun yerin megiline gore farkli farkli tartiyor kizimda sinir oluyor bana baska tarti al dedi karaty yapsin yeterki diye aldim kg da degisme olmayinca bozuldumu diye oburunde tartuiliyorum :) takinti olluyor bunun caresi yok :)kesinlikle 5 saat tok tutuyor. artık sizin dediğiniz gibi öğle yemeğinde çok çabuk doyuyorum neredeyse kuruyemiş ayran vs. ile geçiştirecek kıvama geliyorum.
ama bir de şu hergün tartıya çıkma alışkanlığımım bıraksam hergün değişsin istiyorum 3 gündür aynı moralim bozuluyor
Hayır almıyorum. Hafta sonu alıp başlamalıyım hemen o zaman.
dünkü menüm
sabah 7.30 kkk
öğle 12.30 2-3 kaşık taze fasulye - 2 kaşık tavuk sote, salata yoğurt
akşam 18.00 3 kaşık bulgur pilavı, kuru fasulye salata yoğurt
19.30 sütlü türk kahvesi şekersiz tabiiki
Dün;
Sabah 9:00 KK
Öğlen hiçbirşey yemedim
18:30 Akşam etli karnıbahar yemeği, yoğurtlu közlenmiş patlıcan üstüne zeytinyağlı kuru biber, yeşillik, domates ve 1 kase ayçekirdeği
Aralarda şekersiz çay, filtre kahve, su...
gunaydııınnn :)
Ben de aranıza katılıyorum artık arkadaslar,gecen yıl Karatay la 1,5 ayda 11 kilo vermiştim,ama çok kötü bir beslenmeyle fazlasıyla geri aldımbir haftadır karataya adaptasyon süreci oluşturdum ve bugün tam anlamıyla başlıyorum:))
1,5 ayda 11 kilo mu? Nasıl yani???:44:
Arkadaslar geçen yıl bu diyeti yaptıgımda kızım 6 aylıktı...ve çok yogun emziriyordum sanırım bunun çok etkisi oldu...ve benim k,lom bouma göre baya fazla onunda etkisi şok olmuştu sanırım vücut...o zaman 76 ya düşmüştüm su anda en son tartıda 89 u gördümmm(((
gul abla benim merak ettigim bir sey var cevap verirseniz mutlu olurum.ben cocuklara sut ve corba isitirken azda olsa iciyorum acaba leptin salgilanmasi duruyomudur
tesekkur ederim canim...sayfa sahini arkadasım iyi ki açmışsınız bu sayfayı...diğer sayfa çokk yogun ve sizin bilgilerinizzz çok iyi..size soracagım sorular olabilir:)
tartımın pili bitmiş onu en yakın zamanda alsam iyi olucak....
canım ben ceviz çok yemiyorum..çiğ fındık ve badem cevizin yerini tutuyor mu acaba?
gunaydııınnn :)
Hergun tartiya cikma huyu gecmiyor gorevliyken otelde odamda tarti olmasa bile acele acele spor salonuna inip tartiliyor arkadaslara yetisiyorum :) evde tarti koydugun yerin megiline gore farkli farkli tartiyor kizimda sinir oluyor bana baska tarti al dedi karaty yapsin yeterki diye aldim kg da degisme olmayinca bozuldumu diye oburunde tartuiliyorum :) takinti olluyor bunun caresi yok :)
Çok teşekkürler gül hanım maşallahhepimizin sorularına yetişiyorsunuz
bundan sonra tartıldığım yere de dikkat edeceğim hiç kaçamak yapmıyorum niye kilo veremeyeyim ki??biraz sabır galiba.
bugün öğle arası arkadaşlarla beraberdik ekmeksiz doyulabileceğine inanamıyorlar ben de deneyin de görün dedim
onlar kıymalı erişte yediler ben de kıymalı fasulye yedim, onlar 2 saat sonra hipoglisemiye girecekler ben 5 saat acıkmayacağım
Bisey degil canim elimden geldigince dogru bildiklerimi yaziyorum, ..bir faydam oluyorsa ne guzel....:). Topikteki herkes abla dedigi icin senin demende farketmez ben 50 yasindayim rahatsiz olmam canim ....limon meyve sayiliyor ama GI sifir oldugu icin olcu yok hoca bol bol icin diyorcevabiniz icin tesekkur ederim gul abla.bu arada size ben 31 yasindayim size abla dememin bir sakincasi yoktur umarim.bide suya sıktıgimiz limonun olcusu yada gunde kac limon icilmesi gerektigini merak ediyorum.fazlasini icipte zarar gorurmuyum diye dusundum
Tebrik ederim canim yolun yarisindan fazlasini gectin ve arabanin yarisi gorunmeye basladi :)... listeye baktim en az olculer sende nerdeyse ben kg olarak senden zayifim ama sen boydan kurtardigin icin benden incesin bu ay sonunda benim kg mu gecersin :) kilo verememekten sıkıldım ama yapacak bisey yok karatayi birakamam saglikli yyasam olaarak kabullendim veremesemde almiyorum o da guzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?