Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

1,5 ayda 11 kilo mu? Nasıl yani???:44:

Hergun tartiya cikma huyu gecmiyor gorevliyken otelde odamda tarti olmasa bile acele acele spor salonuna inip tartiliyor arkadaslara yetisiyorum :) evde tarti koydugun yerin megiline gore farkli farkli tartiyor kizimda sinir oluyor bana baska tarti al dedi karaty yapsin yeterki diye aldim kg da degisme olmayinca bozuldumu diye oburunde tartuiliyorum :) takinti olluyor bunun caresi yok :)

Hayır almıyorum. Hafta sonu alıp başlamalıyım hemen o zaman.

Alirken icindeki EPA miktarina dikkat et gunluk 2 gr alinmasi gerekiyor...benim ilk aldigim 225 di 8 tane iciyordum simdiki 700 e yakin 3 tane iciyorum icinde antioksidan da var pahali ama hepsi icinde epa sida yuksek....ucuz olanlar aldatmaca oluyor 8 tane icince 60 lik 8 gun bile gitmiyor bide antioksidana para vereceksin... pahalisi 60 lik 20 gun gidiyor gunde 3 taneden ...ben kac kutu gider hesapladim aya boldum pahalisi hesapli cikti ucuzdan 4 kutu pahalidan 1,5 kutu bitiyor ayda antioksidan icinde ona para verilmiyor....

Harika gidiyorsunuz...:)

Hosgeldiniz ....1,5 ayda 11 kilo offf ben 5 ayda bu kadar verdim:'( siz cabuk verip cabuk almissiniz ...buradan kopunca kilo aliniyor bizden kopmayin birbirimizi motive edelim ...birlikten kuvvet dogarmis..yasasin karatay

karatay kahvaltımı yaptım ve geldiiiimmm..dunyaları yemiş gibiyim su anda
2 yumurtadan tereyaglı omlet
7 zeytin
az peynir4 marul yapragı
1 domates ve salatalık
1 avuc badem ve fındık karısımı
şimdide adacayı içyorum

Arkadaslar geçen yıl bu diyeti yaptıgımda kızım 6 aylıktı...ve çok yogun emziriyordum sanırım bunun çok etkisi oldu...ve benim k,lom bouma göre baya fazla onunda etkisi şok olmuştu sanırım vücut...o zaman 76 ya düşmüştüm su anda en son tartıda 89 u gördümmm(((

gul abla benim merak ettigim bir sey var cevap verirseniz mutlu olurum.ben cocuklara sut ve corba isitirken azda olsa iciyorum acaba leptin salgilanmasi duruyomudur

sayfa sahini arkadasım iyi ki açmışsınız bu sayfayı...diğer sayfa çokk yogun ve sizin bilgilerinizzz çok iyi..size soracagım sorular olabilir:)
tartımın pili bitmiş onu en yakın zamanda alsam iyi olucak....
canım ben ceviz çok yemiyorum..çiğ fındık ve badem cevizin yerini tutuyor mu acaba?

Tahmin ettigim gibi..hamilelik kg su oalan ve emziren kisi cok cabuk veriyor yoksa normal insan bu kadar kg yu veremez....canim ya o kadar kg vermisken yazik etmissin kendine fazla kg kadina yakismiyor ...ben 79 dum teyzeler gibi bol giymeye calisiyordum fazlaliklar belli olmasin diye....hamalliktan baska bisey yapmiyoruz....kg lar gidince dizlerimde rahatladi merdiveni rahat cikiyorum...bu sefer kg vereceksin ve almayacaksin tamam mi bizden kopmayacaksin:)

gul abla benim merak ettigim bir sey var cevap verirseniz mutlu olurum.ben cocuklara sut ve corba isitirken azda olsa iciyorum acaba leptin salgilanmasi duruyomudur

evet canim duruyor bak sana bir yazi kopyaladim karaatayla ilgili bir sayfadan.....

Şunu hiç unutmayın aralarda bir şey yemeyip ağzınıza şekersiz denen tatlandırıcılı sakızlardan bile atmış olsanız beyin “bu şeker yedi” sinyalini göndererek insülin salgısını başlatacak ve o anda leptin hormonunuz faaliyette ise faaliyetine son verip yerini insüline bırakmış olacaktır. İki öğün arasında size ikram edilen en ufak bir nesneyi leptin hormonunuzun salgılanmasının devam etmesini istiyorsanız lütfen yemeyin.

tesekkur ederim canim...
bende 5 aydir o sayfaya takiliyordum ayni seyi dusunerek burayi actim...ben karatayi cok arastirip cok okuyorum ve bunu yeni baslayan arkadaslarla paylasmayi seviyorum bir kisiye bile faydam olmasi onu sagligina kavusturup zayiflamasina yardimci olmam hosuma gidiyor...
evet canim cevizin yerine ..findik.,,,fistik.,,kaju,,.badem,,,aycekirdegi.,,kabak cekirdegi....cig olan herseyi yiyebilirsin onemli olan ince belli cay bardagi kadar yemek ne yersen ye olcu onemli ekmek yerine yendigi icin tok tutuyorlar...

aramıza hoşgeldin...bende bikaçgünlük sürüncemeden sonra bugün tekrar karataydayım..umarım birlikte çok güzel kilolar veririz..

kahvaltı:7 :30
2 kupa açık şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 domates

arada 1 su bard süt
1 kupa limonlu ılık su

14: 30
1 tabak acılı kuru fasulye
4-tane çiğ köfte
3-4 kaşık yoğurt
4-5 adet çeryy domats
canım çok istediği için çok az miniminnacık küçücük ekmek parçası:26:
1 kupa elma krom çay

Son düzenleme:

Çok teşekkürler gül hanım maşallah hepimizin sorularına yetişiyorsunuz
bundan sonra tartıldığım yere de dikkat edeceğim hiç kaçamak yapmıyorum niye kilo veremeyeyim ki??biraz sabır galiba.

bugün öğle arası arkadaşlarla beraberdik ekmeksiz doyulabileceğine inanamıyorlar ben de deneyin de görün dedim
onlar kıymalı erişte yediler ben de kıymalı fasulye yedim, onlar 2 saat sonra hipoglisemiye girecekler ben 5 saat acıkmayacağım

cevabiniz icin tesekkur ederim gul abla.bu arada size ben 31 yasindayim size abla dememin bir sakincasi yoktur umarim.bide suya sıktıgimiz limonun olcusu yada gunde kac limon icilmesi gerektigini merak ediyorum.fazlasini icipte zarar gorurmuyum diye dusundum

Iyiki cep tellerinde internet var yoksa cevap vermeye yetisemem :) otururken,birini bklerken arabaada giderken isten firsat buldugum an cepten giriyorum :)
Siz karatayi coktan kavradiniz cevrenizdekilere acimaya bile basladiniz yakindada milleti de karatayci yapmaya baslayacaksiniz benim gibi :)

Bisey degil canim elimden geldigince dogru bildiklerimi yaziyorum, ..bir faydam oluyorsa ne guzel....:). Topikteki herkes abla dedigi icin senin demende farketmez ben 50 yasindayim rahatsiz olmam canim ....limon meyve sayiliyor ama GI sifir oldugu icin olcu yok hoca bol bol icin diyor

Evet ablacım. Boydan kurtarıyorum.. Veriyoruz inceliyoruz.. Bu gün 4. Ayım bitti. Bedenimden 25 kilo gitti. Bugün sabah 75.00 gördüm.. Yaşasın KARATAY..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…