Ben geldim. ^_^
N'olur kusurama bakmayın. Her gün sabahtan iş, akşam ders derken eve girişim en erken 22:45 oluyor. Ertesi günün sunumu/makalesi/okuması derken gece 03:00'den önce uyuyamıyorum. Zombi gibi oldum diyebilirim. Yemek yapmaya vaktim yok. Pazar günü 1 çorba yapıyorum, 1 çeşit de yemek yapıyorum ve 1 hafta aynı yemekleri yiyorum. Uyku düzenim de bozulunca 1 kg geri aldım. Hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ama, yapmam da.
Geçmişi okuyamadım. Ne zaman açsam bir iş çıktı, okuyamadan kapadım.
Bugün de sunumum vardı. Enstitüye gittim ki, hocam beni yana yakıla aramış ders iptal diye. Çin'den misafirim varken telefonumu kapatmıştım. Enstitü'de açtım. Ders saatini 15 dk geçince uyandım duruma anca. Öğrenci işlerine sordum, sabahtan beri sizi arıyoruz dediler utandım... Keşke telefonum açık olsaydı da yolda 2 saat kaybetmeseydim. Velhasılı, bu haftanın sunumları ve okumalarını tamamladığım için 3 saat fazladan boş vaktim oldu. İlk iş olarak yazmak istedim.
Dilerim herkes iyidir.
fmgenc
tebrik ederim canım.
gul_0663
ablacım hayırlı teskereler.
mydenizzz
hadi gelsin prensimiz ^_^ bak
B
bekirege
'in paşası dişlerini çıkarmış bile ^_^
teoson
geçen kısa mesajlaşmamız oldu seninle ve
kedi83
ile. Nolur kusura bakmayın yoğunluktan inanın adam gibi mesajlara dönemiyorum da...
seraym
sen neler yapıyorsun canım?
Ben geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım. Bugün erken uyumak istiyorum...
Bir de, zat-ı şahaneleri Brezilya'ya gitmiş geçen hafta. Ne yalan söyleyim hala içime dokunuyor...
Öpüyorum herkesi.