Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

k.v baktığı iyi olmuş kardeşine gel git zor oluyordu çocukla bide,,,,[/QUOT

Çok zor oluyordu gerçekten..şimdi çok rahat ettik..sadece temizlik işleri için geliyor sağolsun..dün de geldi mis gibi yapmış canım kardeşim..kıyamıyorum ama ne yapayım..destek oluyoruz birbirimize..

köylünün yumurtası ......kargo ücreti dahil Ankara dışına 22.500 fiatıda çok iyi,,,ben pazardan o fiata alıp bide eve taşıyordum ,,,,okan beylerde ondan alıyorlar

Bende edeyim bari bulamadığım zaman..sağol ablacım..
selammm
prenscim herşey yoluna girdi sanırım senin adına mutlu oldum canım

Sağol canım benim..

Bu ekmeği görünce annem alalım sana dedi. Ben de tamam dedim. Dayanamadım. :KK66:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 93
Sabah kahvaltı yapmadım.
Maraş tarhana çorbası
Acı mantar yemeği yedim

Ekmek

Akşam
Birkaç çiğ köfte
Tarhana çorbası
İzmir köfte
1 tane fırına patates attım, onu yedim

Ve yağsız, tuzsuz patlamış mısır

Son düzenleme:
Yediği kaba pislemek bu olsa gerek ....

Yüzlerce özel mesaj ! Hatta Mune'ye bile reklam mesajı gitmiş yazık....

burada geçirdiğiniz zamana yazık...

Bu başlık kapatılmıştır

1 ay sonra aynı gün aynı saatte sizi arayacağım ...

Yediği kaba pislemek bu olsa gerek ....

Yüzlerce özel mesaj ! Hatta Mune'ye bile reklam mesajı gitmiş yazık....

burada geçirdiğiniz zamana yazık...

Bu başlık kapatılmıştır

Merhaba. Kapatilma sebebini ogrenebilir miyim? Bir de sanirim kapatilmamis yazdigima gore. Selamlar.

Merhaba, bugün kahvaltı yapmadım.
Onun yerine;
Patates salatası. 5 tane köfte yedim.
Öğlen yağsız tuzsuz patlamış mısır yedim.

Akşam
Mercimek çorbası
Hamsili bulgur pilavı, hamsisi çok azdı.
Mor lahana, zeytinyağlı, limonlu
Isırgan tohumlu yoğurt

Sporumda 20 dk. yapabildim. Midem bulandı bırakmak zorunda kaldım, geriye sadece hulahoop çevirmek kaldı.

yine ilk bildirim benden olsun
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:70,8
Bu hafta:69,4
Fark: -1.400
Toplam fark:-10,5
Beden: 40
Spor:akşam 7gün spor salonununda kardio-aeorobik-yüzme-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
HERKESE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM

Başlangıç kilosu 79,900
Maşallah. :nazar: Sporda süper.

Karatay Diyetinde Yasaklar
  • Tüm şeker, şekerli gıdalar, tatlandırıcılar ve diyabetik ürünler
  • Tüm tahıl unu ve bunlar ile hazırlanmış besinler. Yani kısacası ekmek, kavrulmuş kuru yemişler
  • Pişmiş havuç, patates, pirinç
  • Üzüm, kavun, karpuz, incir
  • Marketten alınacak tavuk, salam, sosis, sucuk ve yumurta
  • Diyet ve light içecekler dahil her türlü meşrubat, neskafe, alkollü içecekler, meyve içerikli yoğurt
  • Öğütülmüş tahıllar
  • Ay çiçek yağı, katı yağ, mısırözü yağı
  • Akşam saat 19:00 ve 20:00 den sonra atıştırmak
  • Öğünlerden doymadan kalkmak, sık aralıklar ile yemek
  • Hareketsiz bir yaşam

Karatay Diyetinde Neler Serbest
  • Bulgur, çiğ havuç
  • Glisemik indeksi düşük olan kuru meyveler, kuru erik, kayısı, gün kurusu
  • Armut, elma, ayva, mandalina, çilek, erik, kiraz, portakal vb.
  • Doğal tavuk, işlenmemiş doğal ürünler, pastırma, yumurta
  • Evde mayalanmış yoğurt, ev yoğurdu ile hazırlanmış ayran, soda, gün içinde en az 2 litre su, türk kahvesi ve filtre kahve
  • Fındık yağı, zeytinyağı ve tereyağı
  • Salata, sebze, bakliyat, et ve balık
  • Akşam 19:00-20:00’den sonra yalnızca çay, bitki çayı, maden suyu ve ayran içmek
  • Sofradan doyduktan sonra kalkmak, tercihen ara öğün yapmamak ya da ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yemek
  • Günlük en az 30-45 dakika yürüyüş yapmak

Not: Karatay diyetini uygularken herhangi bir öğünün üzerinden 5 saat geçmeden açlık hissediyorsanız ya yanlış gıdalar yiyor ya da sofradan doymadan kalkıyor demeksiniz

çıtırlarım merhaba

3 gündür şifre doğrulamaya çalışıyorum bir türlü giremedim, her zaman KK dan bildirim gelen mail adresime giriyorum yok yok neden gelmiyor acaba derken diğer adresim aklıma geldi meğerse ona gidiyormuş bütün doğrulmalar:KK48: bugünde açılmasa girememekten patlayacaktım,

çok şükür kavuştum sizlere ben olmayınca kimsede olmuyor nerdesiniz çıtırlarım hadi silkelenin bi göreyim sizi,,

yoksa sopalar geliyor :KK4:

Başlangıç kilosu 79,900
tebrikler canım çok iyi gidiyorsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

2 ay olmadan 10 kg dan fazla verdin harikasın

Karatay diyetinde hiçbir zaman yiyeceğiniz yemeklerde miktardan söz etmez. Karatay diyetinde önemli olan şey yememeniz gereken besin gruplarıdır. Örneğin Karatay diyetinde kesinlikle yasak olan besin grubu karbonhidrattır. Karataya göre yağ olarak depolanan şey yağ değil, karbonhidrat grubudur. Yağ yediğinizde bu, vücudunuza yağ olarak girmez. Karataya göre insan vücudundaki yağın nedeni hareketsizlikten depolanması ve karbonhidrat grubudur. Ayrıca bilinenin aksine Karatay diyeti kuruyemişlerin faydalı olduğunu ileri sürer. Karataya göre ceviz, fındık, fıstık, bademi hiç çekinmeden tüketebilirsiniz. Karatayda uzak durulması gereken en önemli yiyecek ekmek, hamur işleri, şekerli gıdalar, işlenmiş gıdalardır. Vitamin açısından zengin olduğu bilinen meyveler Karatayda yasaklı olan yiyeceklerden. Çünkü meyvede meyve şekeri olan fruktoz bulunur ve bu fruktozun fazlası insülin direncine neden olmaktadır

Karatay diyetinde hiçbir zaman yiyeceğiniz yemeklerde miktardan söz etmez. Karatay diyetinde önemli olan şey yememeniz gereken besin gruplarıdır. Örneğin Karatay diyetinde kesinlikle yasak olan besin grubu karbonhidrattır. Karataya göre yağ olarak depolanan şey yağ değil, karbonhidrat grubudur. Yağ yediğinizde bu, vücudunuza yağ olarak girmez. Karataya göre insan vücudundaki yağın nedeni hareketsizlikten depolanması ve karbonhidrat grubudur. Ayrıca bilinenin aksine Karatay diyeti kuruyemişlerin faydalı olduğunu ileri sürer. Karataya göre ceviz, fındık, fıstık, bademi hiç çekinmeden tüketebilirsiniz. Karatayda uzak durulması gereken en önemli yiyecek ekmek, hamur işleri, şekerli gıdalar, işlenmiş gıdalardır. Vitamin açısından zengin olduğu bilinen meyveler Karatayda yasaklı olan yiyeceklerden. Çünkü meyvede meyve şekeri olan fruktoz bulunur ve bu fruktozun fazlası insülin direncine neden olmaktadır
Ben bugün kıtır ekmek yedim. Şebinkarahisar kuru ekmeği.

Bir de bir yerden yerli tohumlarla yapılan, ısıl işlem görmeden yapılan un. Kendi ekşi mayalarını yapan bir yerden, ekmek siparişi verdim. Çok merak ettim, denemek istiyorum. Tam buğday unu ile taş fırında, cevizli. :KK66: 16 saatte mayalanıyor.

Son düzenleme:
Back
X