- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Tsk ederın gul abla yarın yne arkadaslarka beraberız bakalım zaten grbelık dıyabetı vardı bnde o yenıkden nuksetmıs dıyetbyapmazsam seker hastasınolacakmısım dıycem Allahım affetsımkararlı olacaksın ben yıyemem sekerım yukselıyor veya farklı bısey dıyeceksın yoksa basa cıkamazsın onlarla
ben 52 yasındayım canım abla dıyebılırsın
Ben emzrdgm ıcın 3 ognnyyrö yoksa dayanamam kaahvaltyıngec yapmannmumkunnmu canm yannda gtrsenpardon kusura bakmayın ama ben yine aynı soruyu sorucam. hanımlar sizce 3 öğün yersem kilo vermem yavaslarmı ? bugun yemiyim dedim ama halsız dustum oglen sa 1 -2 gibinapsamki acaba ? sabah 7- 8 gibi kahvaltı yapıyorum bilginize:)
hayır ya pek mumkun deil o yogun oluyorum gun içinde zaten sabah kavaltıyı bile pek rahat yapamıyorum hemencik hazırlayıp yiyorum yani . aslında oglen tuzlu ayran falan içsem belki tutar beni yada bi çorba olabilir dur en iyisi bn bunu bi deniyim cnm :)Ben emzrdgm ıcın 3 ognnyyrö yoksa dayanamam kaahvaltyıngec yapmannmumkunnmu canm yannda gtrsen
cnm dogru olmayan bişeyi soylicegineTsk ederın gul abla yarın yne arkadaslarka beraberız bakalım zaten grbelık dıyabetı vardı bnde o yenıkden nuksetmıs dıyetbyapmazsam seker hastasınolacakmısım dıycem Allahım affetsım
Diyette oldugumu biliyirlar zaten canim hepsibincecik xs giyiyiyrlar tok acin halinden ne anlar denr ya zayif kilolunun halinden ne anlar diyim bende beraber yiyelm icelim istyrlar gebelikte sejerim vardi yemiyrdun o zmn bile gonul koyuyrlardiaslinda yalanda sayilmaz gebelik diyabeti vardi devam edebkr annem babam seker hastasi benimde bu kiloyla olmam an meselesi hatta bazen serbetli tatli flan yiynce yukseldigini hissediyrm canimzayiflamayi en cok seker hastasi olmamk icin istyrm bir ara 20 kilo vernstn sekerm de tansiynunda alt snrlardaydi kiloku bir insanin saglikli olmasi imkansizcnm dogru olmayan bişeyi soyliceginediyet yapiom falan desen direkt nasıl olur acaba anlayıs gosterirler belki
Evet aslinda belki tutar hatta gul ablaya soralim cirbanin yaninda sabah temen gereken kuruyemisi de yesen olur mu acaba belku onlar daha cok tok tutar senihayır ya pek mumkun deil o yogun oluyorum gun içinde zaten sabah kavaltıyı bile pek rahat yapamıyorum hemencik hazırlayıp yiyorum yani . aslında oglen tuzlu ayran falan içsem belki tutar beni yada bi çorba olabilir dur en iyisi bn bunu bi deniyim cnm :)
Eveett kabul ederseniz bende araniza katılmak istiyorum
Başlangıç tarihi:27.04.2015
Başlangıç kg:70.8
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Fark:-
Topla fark:-
Spor:-
Boy:166- 68
Hedef:58
Hepinize ilginiz için cook teşekkür ederim_saliha_ 20 yaşındayım :)
İnşallah gider bu kilolar hic gitmicekmis gibi hissediyorum ama bakalım
Bugun gec kaldim kahvaltimi alelacele ettim 1 haslanmis yumurta biraz peynir 7 zeytin bikac kasik yogurt yedim .
Benim için degerli bi buyugume supriz olsun istiyorum yaklasik 2 ay sonra yanina gidecem inşallah bni guzellesmiss zayiflamis gorurse cok sevinecek bnce :)
Hizlandirmak için tavsiyeleriniz varmi acaba ?
Bu arada bn 7 -8 gibi kahvalti yapiorum 3 ogun yersem kilo vermem yavaslarmi ?
Kizlar sabah kahvbaltida yumurta peynir zeytin domates salatalik yiyorum buna rağmen iki saatte yine acikiyorm. Nerde yanlis yapiyorum. Benim ogün sayim gunde 6-7 oluyor. Napmam lazim.iki saat sonra acikinca napcam peki. Ogun aralarında ne yiyebilirm yada icebilirm
Merhabalar ben de 2 aydir yapıyorum.7 kg verdim ama yumurtadan tiksinmeye basladim zaten zor yiyiyordum baska bi alternatifi yok mu?kahvalti iskenceye donustu benim için.
ya kızlar bişe sormam lazım! dün işten eve gittim acıkmıştım sabah 10 da yaptığım kahvaltıyla duruyordum! 17.30'da tartıldım 67.0 kilodayım. Güzel hoş yemek yedim. Tamam azcık fazla yedim kuru fasülye ve yaprak sarması yedim ama 6 da yedim ve bitek şey koymadım sonrasında ağzıma sadece yeşil çay ve su içtim! sabah bi tartıldım 67.7 !!!! Sinirlerim tepemde nie böle oluo??????????????????
AMİN...teşekkür ederim gül abla.
sana minnaddarim . ne biliyorsam senden ogrendim:) elimde değil bildiklerimi söylemek istiyorum. hele memlkette goresen beni. :)
bi şey demeye gerek yok ki. ben bildigime senin musadenle her zaman cevap verebilirim.
sana da üzülüyorum hem grup hem burası ancak yetisyorsun hatta nasıl yetisiyorsun hayret ediyorum.. Allah güç versin. Ama çok dua aliyorsun:) allah razı olsun evladlarinla mutlu bi ömür versin.
merhaba larHerkese merhabalar, ben de 1 Nisan'dan beridir diyetteyim ve son 15 gündür Karatay'ı uyguluyorum. İlk 15 gün kalori hesabı falan yapmaya çalışsam da bi işe yaramadığını gördüm ve Karatay'a başladım. Bugün diyetimin 29. günü ve tam 4 kilo verdim. Spora dün başladım yürüyüş bandı aldım ve 2 sabahtır 35dk. yürüyorum. Bu dönemde 3 gün boyunca gram vermeyip 1 günde 700 gr verdiğimi gördüm. Gerçekten çok ilginç!!
1 Nisan 71.3
29 Nisan 67.4
Boyum 1.58, hedefim ise 58 kiloya inip bir daha 60 barajını geçmemek:)
tebrıkler cnm23. GÜNÜMDEYİM;9 Tek kaçamakla bugüne geldim, 3,5 kg verdim.
Şimdilik 3 öğün yapıyorum, hergün 1 saat yürüyüşümü de yapıyorum, her şey yolunda.
ac kalıp kıtlık sınyalı salgılanmaktansa 3 ogun olur...senın yorumunun ustundekı arkadas 3 ogun yaptım su kadar verdım dıye yazmıs canımpardon kusura bakmayın ama ben yine aynı soruyu sorucam. hanımlar sizce 3 öğün yersem kilo vermem yavaslarmı ? bugun yemiyim dedim ama halsız dustum oglen sa 1 -2 gibinapsamki acaba ? sabah 7- 8 gibi kahvaltı yapıyorum bilginize:)
kahvaltıda yazan hersey o zaman yenmelı kı metabolız ma % 30 fazla calısıp yag yaksınI
Evet aslinda belki tutar hatta gul ablaya soralim cirbanin yaninda sabah temen gereken kuruyemisi de yesen olur mu acaba belku onlar daha cok tok tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?