Sporumu çoktan bitirdim ve 2 litre su içtim. Spor yaptığım günler 2 lt., yapmadığım günler 1,5 lt. su tüketiyorum.
Benim 3 ay oldu, hala arada ip atlarken dizlerim ağrıyor, belki varisli damarlarım olduğu için böyledir. Bugün dizlerim ağrıdı ip atlarken, bıraktım bende. Birkaç ay sonra güçlenir artık kaslarım.
Maşallah o zaman bize. Benim tatlı yerine kaju çekmişti. Buda bir gelişme galiba.
Karatay lokumu, kurabiyesi yap, onları yesinler.Birde ilk piştiğinde değilde bekleyince lezzetli oluyor Karatay kurabiyesi, her kurabiyede olduğu gibi.
hımmmm
şimdiye yemişsindir alternatif bulmaya gerek kalmamıştır
valla yedim ablacım
1 tabak bulgurlu kıymalı lah.sarması
1 tabak y mercimek çorbası
büyük bir kase salata
indirdim mideye
çünkü kendimi biliyorum acıkırım ben
hah bi de 1 kase yoğurdumu yedim
ne yapaym acıkmamam lazım..
zaten acelem yok emziriyorum yaza kadar 10 kg gitse iyi
Hatırlatırım tabii. :)KEDİ
saçlarımın ucundan 1 cm kestim geldim bu ay tamam
1 ay sonra tekrar hatırlatırmısın canım
Nasıl ki "uyku uykunun mayasıdır" derler, benim için de su öyle. Su içtikte tuvalete çıkıyorum, tuvaletten sonra feci susadığımı hissediyorum ve tekrar su içiyorum. Sonra tekrar tuvalet, sonra tekrar susuzluk hissi. Süper bir kısır döngü, tavsiye ederim. Yeter ki güne iki koca bardak suyla başla.
Varis çıkmadı ama, çok fazla yürüdüğüm zaman gece ağrım olurdu. Tibet hareketlerriyle ağrı olmuyordu artık. Spor yapınca ancak ağrı oluyor. Belki karataylada varisli damarlar kaybolur.Karatayla varisler de kayboluyormuş :))
Sevgili mydenizzzcigim,bizlerde hepimiz seni cok seviyoruz yavrum.Topigimize gercekten masallah.Bebeginin iyi olduguna cok memun oldum,yuce rabbime emanet olunuz canlarim.Hayirli huzurlu geceler dilerim yavrum.
mydenizcim
ben de çok sevindim canım bebeğine
bizi de beklio bakalım biz nası atlatıcz
günaydın kızlaaar,konu ile alakalı olmasa da ben bir şey sarucam,belki bır caresını bılen oldu,kızımın kureğinde sivilceler cıkıyor ve sagalınca da izi kalıyor,yani tam gecmıyor,bırı sagalıyor bırı cıkıyor,alkol sürdüm,sirke sürdüm gecmedı,yağlı kremlerı de onermıyorlar
Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri
Sevgili mydenizzzcigim,bizlerde hepimiz seni cok seviyoruz yavrum.Topigimize gercekten masallah.Bebeginin iyi olduguna cok memun oldum,yuce rabbime emanet olunuz canlarim.Hayirli huzurlu geceler dilerim yavrum.
mydenizcim
ben de çok sevindim canım bebeğine
bizi de beklio bakalım biz nası atlatıcz
günaydın kızlaaar,konu ile alakalı olmasa da ben bir şey sarucam,belki bır caresını bılen oldu,kızımın kureğinde sivilceler cıkıyor ve sagalınca da izi kalıyor,yani tam gecmıyor,bırı sagalıyor bırı cıkıyor,alkol sürdüm,sirke sürdüm gecmedı,yağlı kremlerı de onermıyorlar
Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Menümü yazayım
Herkese günaydın. Iyi sabahlar olsun.
Dünkü yediklerim ve sporlarım söyle
9:30 KKK ve 1 bardak peyniraltı suyu
14:30 KKK ve 1 kase çorba
(Sabah kahvaltı tabağımı tam bitirememiştim, iştahım kaçmıştı, kendimi çok zorladım ama olmadı, öğlen de annem ziyarete gelince, onunla bir şeyler yemek için ben de kalan kahvaltı tabağımı bitirdim)
Çorbanın hikayesi biraz karışık ama. Annemin yaptığı bu çorbanın içinde hem un var, kıvam tutsun diye iki kaşık, hem de market tavuğu var, tavuk göğsü. Bunun için üzgünüm
Akşam da 19:00 ezogelin, sandalye, salata, kuru sebze kavurması, yaprak sarması.
1 saat yürüyüş + callenetics + Tibet'in gençlik pınarı (2. günüm olduğu için 4er tekrarlı yaptım)
Su çok içemedim. 2 lt ancak olmuştur.
sayfalar öyle hizli ilerliyorki, sizleri takip edemiyorum, günlerim yogun gectigi icin, sürekli giremiyorum öyle oluncada sizlere cevap veremiyorum, okumayada firsatim olmuyor , tek tek sizlere cevap vermek isterdim, aklim takili kaliyor, acaba faydali neler paylasmislardir diye
Iki gündür gene gezmelerim oldu, ama cok yemedim, hatta daha az yedim sayilir, bu sabahda sporumu yaptim, dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim, kahvaltida cok saglikli bir salata yaptim kendime, yanindada taze sikilmis greyfurt suyu, sodayla cogalttim
Salatamda iki haslanmis yumurta, avokado, kurutulmus domates, maydonoz, roka, kirmizi kuru sogan, bol limon ve zeytinyagiyla, yaninda bir kac tanede yesil zeytinle birlikte afiyetle yedim, insallah 5-6 saat acikmayacagim bu kahvaltiyla
sayfalar öyle hizli ilerliyorki, sizleri takip edemiyorum, günlerim yogun gectigi icin, sürekli giremiyorum öyle oluncada sizlere cevap veremiyorum, okumayada firsatim olmuyor , tek tek sizlere cevap vermek isterdim, aklim takili kaliyor, acaba faydali neler paylasmislardir diye
Iki gündür gene gezmelerim oldu, ama cok yemedim, hatta daha az yedim sayilir, bu sabahda sporumu yaptim, dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim, kahvaltida cok saglikli bir salata yaptim kendime, yanindada taze sikilmis greyfurt suyu, sodayla cogalttim
Salatamda iki haslanmis yumurta, avokado, kurutulmus domates, maydonoz, roka, kirmizi kuru sogan, bol limon ve zeytinyagiyla, yaninda bir kac tanede yesil zeytinle birlikte afiyetle yedim, insallah 5-6 saat acikmayacagim bu kahvaltiyla
Menümü yazayım
Herkese günaydın. Iyi sabahlar olsun.
Dünkü yediklerim ve sporlarım söyle
9:30 KKK ve 1 bardak peyniraltı suyu
14:30 KKK ve 1 kase çorba
(Sabah kahvaltı tabağımı tam bitirememiştim, iştahım kaçmıştı, kendimi çok zorladım ama olmadı, öğlen de annem ziyarete gelince, onunla bir şeyler yemek için ben de kalan kahvaltı tabağımı bitirdim)
Çorbanın hikayesi biraz karışık ama. Annemin yaptığı bu çorbanın içinde hem un var, kıvam tutsun diye iki kaşık, hem de market tavuğu var, tavuk göğsü. Bunun için üzgünüm
Akşam da 19:00 ezogelin, sandalye, salata, kuru sebze kavurması, yaprak sarması.
1 saat yürüyüş + callenetics + Tibet'in gençlik pınarı (2. günüm olduğu için 4er tekrarlı yaptım)
Su çok içemedim. 2 lt ancak olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?