Kiz biseyler denerken bende topige takilayim :):):)
Bu hafta fazla cikarsan kizarim ,,,,bir hafta eksi bir hafta arti cikip dengeliyorsun, bu hafta eski cikman lazim
Nasıl oluyor bilmiyorum ama hep öyle oldu. 1 hafta eksi, bir hafta artı çıkıyorum.

Yeşillik olduğu müddetçe fazlaca yemeye karar verdim artık, özellikle etin yanında mutlaka bol salata tüketeceğim. Cumartesi günü aç gözlülük yaptım, sarma, pırasa, turşu ve bol salata yedim, ama çabuk doydum, artık daha az yiyerek doyabiliyorum ama önümdekiler bitsin diye yemeye devam ediyorum. Daha az koymam lazım ama aç olunca, göz doymuyor.

Benim yediğim kurabiyenin içeriği çok fena, dışında nesquik, pudra şekeri ve kakao kaplaması vardı. Ayyy tarçınlı, zencefilli çok güzel oluyor.
merhaba canım
hoşbulduk
AMİN...sağlık olsun da gerisi olduğu kadar...akşamları dizlerimden yapabildiğimi yaparım İzmir'deki kızkardeşim çocuğuyla gelecek yabancı değil nasıl olsa
prenses lenasıl geçti günlerin bıraktınmı
Buldun mu karbonat'ı. Sirkeli su içeceğim diyordun, başladın mı içmeye. Bunlar hep vücuttaki fazla asidi atıyor.
herkese mutlu umutlu haftalar

çok şükür eski düzenime geri dönebildim..dün daha iyi dinlendim ve şimdi bağırsak sorunu dışında gayet iyi midem..
uzun zamandır meyve yemiyorum kayısıda dahil.doğru mu bilmiyorum ama kilo vermemde etkisi olduğu kesin..sabah yine meyvesiz yaptım kahvaltımı ama iştahım hiç yok ve çok ciddi bi ödem var ellerim kapanmıyor desem yeridir.. çok yorulunca uykusuz kalınca da olurdu bende ödem..canan ablacım senin söylediğin kürü deneyeceğim.. lahana maydanoz ikilisini.umarım işe yarar da bir şey sormak istiyorum,bu karışım ishal yapar mı???:26: şayet yaparsa bir kaç gün sonra deneyeceğim...
hepinize güzel günler.. koccaman

Lahana, maydanoz'un neden ödeme iyi geldiğini şimdi daha iyi anlıyorum.

Hepsi alkali besinler.
Çok geçmiş olsun. Grip salgını yoğun. Herkes hasta. Bol C vitamini lazım
O zaman bol turp yiyelim, portakal yerine, turpta c vitamini kaynağıymış, belkide ben arada turp yiyordum, onun için olmadım grip. Anneme aldırıyordum pazardan, bugün işyerine getirmeyi unuttum.
nice güzel sağlıklı yaşlara
ben o aksiyonları iyi bilirim..bakıcı kızıma ve arkadaşımın çocuğuna bakıyordu arkadaşım bakıcının yan komşusuydu hiç özenmezdi hergün pijamayla bırakırdı kızını, bende ne giydirdiysem o renk çorap toka baştan sona uyumlu olurdu hergün değişik giydirirdim, diğer kız kıskanç iyice kıskançlıklar artmış benimkinin üstündekileri çıkarmış kendisi giymiş kendisininkileride ona giydirmiş benimkide sessiz bişey dememiş bakıcı kızmış ama baş edememiş kızla...olay hergün tekrarlayınca annesine demiş kadın rahat aman nolacakki giyiversin çocuk hevesleniyor demiş...bana söyledi sen kız diye bende uygun bi dille kız anlattım onun kokusu sana geçer seninki ona geçer iki koku karışır pis kokarsınız falan dedim ama laftan anlamıyor benimki vermek istemeyince tırmalıyor....bakıcı başedemeyince benimki giidnce kıyafetlerini çıkarıp eşofman giydiriyormuş ben geleceğime yakın kıyafetlerini giydiriyormuş

Ne kadar yüzsüz insanlar var. Çocuk hevesleniyorsa annesi olarak sen düzgün giydir, başka çocuklara özenmesin. Maceralarının devamını bekliyoruz.
yarına randevu aldım kan tahlili yaptırcm..kg ile alakalı..
tabi dr a da sorucam .
bende hamilelikten kalma tiroid sorunu vardı.6 aya kadar propcil kullandım bakalım..
çok detaylı tahlil yaptırıcam hangi testler var bilen var mı
bu tahlili ara ara tekrarlıcm
Tiroid'e tibet egzersizleri de iyi geliyormuş. Fıtık gibi sorunların yoksa, sağlığın için yapabilirsin. :)
Arada ufak kaçamaklar oluyor benim de ama genel olarak dikkat ediyorum menü seçimimde. Ama ara öğünlerim arttı. Mecburen ara öğün yiyorum.İlk başta 2 öğüne devam ederim öğlen sadece 1 kase yoğurt yanına meyve yerim demiştim baktım olmadı öğlenleri de yemek yemeye başladım. Sonra mide bulantıları artınca bastırmak için ara öğün de yapmaya başladım. Max. 12 kiloyla tamamlayabilecek miyim acaba ben gebeliği
Çubuk krakerleri götürmezsen tamamlarsın.

Mydenizz ve prenscim'in yaptığı gibi ekşi meyveler, mide bulantına iyi gelmiyor mu? Yolculukta artık bol bol ayva yersin. Canım ayva çekti bak şimdi, hamilelerden beterim.

Bende eskiden otobüse bindiğimde midem bulanırdı, çubuk kraker yerdim veya naneli şeker atardım ağzıma, biraz bastırırdı sonra yine başlardı.