• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu karatay diyetinin bu denli popüler olmasına dayanamıyorum. karatayın doktorluğu elinden alınacak arkadaşlar bu diyeti yurt dışında duyuran doktor dukan bununda doktorluğu elinden alındı . bu diyetin uzun dönem etkileri bilinmiyor. şuan hızlı kilo veriyoruz diyebilirsiniz ama ileriki dönemde bu denli az karbonhidrat tüketmenin vücudunuza ne kadar çok zarar verdiğini anlayacaksınız. lütfen uymayın bu saçmalığa.. stajyer diyetisyen olarak benden size tavsiye :)

ekin06 size gerekli açıklamaları yapmış benim tekrar tekrar yapmama gerek yok...

kendiniz zaten yazmışsınız popüler olmasına dayanamıyorum diye...neden dayanamıyorsunuz sizin daha önce yaptığınız isveç ve elma diyeti bu kadar popüler olmadığı için mi....aşağıda sizin daha önce zayıflamak için katıldığınız topikten yani elma diyetinin yapıldığı topikten alıntı yaptım bu sağlıklı beslenme mi????

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar .......

teşekkür ederim tavsiyeniz için , kitaplarımı yeterince okuduğumu düşünüyorum. karatay hakkında da yeterince bilgi sahibiyim. burada kendi diyetlerinizi kastetmiyorum ben karatay diyetinden bahsederek buraya yorum yaptım. ayran detoksu ya da başka bir diyete bir şey demiyorum.bu diyetin ne kadar zararlı olduğunu gösteren kaynaklar mevcut benim tavsiyem siz de onlara bir göz atın ya da siz bildiğinizi yapın. benimki sadece bir tavsiyeydi . iyi günler...

siz yanlış kitaplar okumuşsunuz.... stajyer diyetisyen isveç ve elma diyeti yaparak karatay yapan bizlere tavsiyede bulunamaz....Karatay hocaya çamur atamazzzzzz....

Canlarimmmmm,hepinize hayirli mutlu aksamlar dilerim.Fmgenccigim ben ne zaman mutlu olursam bin mislini sizler icin diliyorum canim.Ekincigim sabah da yazmistim,insaallah yarin cok guzel olacak,senin ve bebeginin cok cok iyi haberlerinizi bekliyoruz hayirlisiyla yavrum.

Ben de de vardı göbek şimdi yapışıp kalcak. Koca k.m göbeğim baldırım hepsi kaldı. Doğuma kadar burdan kopmamam lazım ki sağlıklı besleneyim gereksiz kilo almayım. :20::20:

karatay senin için büyük bir fırsat.

sağlıklı beslenerek hamilelik geçireceksin, doğumdan sonra da sağlıklı beslenerek hem bebeğini emzireceksin hemde kg vereceksin

ilk doğumdan sonra kg lar çabuk veriliyor, sende verirsin ....

doğuma kadar buradan kopmayacaksın fazla kilo almamak için, doğumdan sonrada buradan kopmayacaksın kg vermek için:9:

Canan Karatay hocamız, Yarın Gülben'in programında CANLI YAYIN'da olacak. SHOW TV. 21 Ocak Salı...program yayını saat 12:30

ekin06 size gerekli açıklamaları yapmış benim tekrar tekrar yapmama gerek yok...

kendiniz zaten yazmışsınız popüler olmasına dayanamıyorum diye...neden dayanamıyorsunuz sizin daha önce yaptığınız isveç ve elma diyeti bu kadar popüler olmadığı için mi....aşağıda sizin daha önce zayıflamak için katıldığınız topikten yani elma diyetinin yapıldığı topikten alıntı yaptım bu sağlıklı beslenme mi????

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar .......

siz yanlış kitaplar okumuşsunuz.... stajyer diyetisyen isveç ve elma diyeti yaparak karatay yapan bizlere tavsiyede bulunamaz....Karatay hocaya çamur atamazzzzzz....

Bana da bir diyetisyen arkadaş yukarıda diyetin pataes versiyonunu verdi üstelik paramla gittiğim yer sonra patatesler boğazımdan 2. Gün geçmedi yapanlar da bi gitti ki geriii aaaaa yağdan vereceklerine kastan kilo vermişler. Sonra neymiş takviyeyle kasları geri kazanacakmışız. :50:

Canlarimmmmm,hepinize hayirli mutlu aksamlar dilerim.Fmgenccigim ben ne zaman mutlu olursam bin mislini sizler icin diliyorum canim.Ekincigim sabah da yazmistim,insaallah yarin cok guzel olacak,senin ve bebeginin cok cok iyi haberlerinizi bekliyoruz hayirlisiyla yavrum.

Inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizle yarın:16:

Bana da bir diyetisyen arkadaş yukarıda diyetin pataes versiyonunu verdi üstelik paramla gittiğim yer sonra patatesler boğazımdan 2. Gün geçmedi yapanlar da bi gitti ki geriii aaaaa yağdan vereceklerine kastan kilo vermişler. Sonra neymiş takviyeyle kasları geri kazanacakmışız. :50:

Yumurta, bakliyat, sebze, meyve, kuruyemiş, et, balık yemezsek kastan kaybederiz, ama Karatayda hepsi var. :52: Birde patates vermişler, nişasta, tek tip beslenme, ayran diyeti gibi. :1::1::1:

evet ben yaptım o diyetleri 5 gün denedim ve faydasını da gördüm ileri dönemde bir sey de olmadı. siz ne derseniz diyin . karatayı bizim diyetisyen camiasında onaylayan tek bir kişi yok. iyi akşamlar

evet ben yaptım o diyetleri 5 gün denedim ve faydasını da gördüm ileri dönemde bir sey de olmadı. siz ne derseniz diyin . karatayı bizim diyetisyen camiasında onaylayan tek bir kişi yok. iyi akşamlar

tabi onaylamazsınız, O nun sayesinde sizlere rağbet azaldı da ondan...

umarım bir gün diyetisyenin kapısını çalmazsınız

Burda gördüğün kişiler diyetisyenlerin kapısını zamanında çalmış ama uzun vadede yarardan çok zarar görmüş kişiler ve sonrasında karatay bezlenme tarzıyla sağlığına geri dönmüş kişiler var. Diyet kitaplarının topunu cebimden çıkarırım eve allah. Biz dedelerimizn ninelerimizin yüzyıllardır beslendiği şekilde doğal şeylerle besleniyoruz. Peki karatayın vejeteryan ve vegan beslenmeye en uygun diyet olmasına ne diyeceksin acaba merak ediyorum? Oku arkadaşım oku sadece elmayla bu böyle gitmez bak sen bile 5 gün dayanabilmişsin baya da kas kaybetmişsindir kesin. Ustüne lahana da iyi giderdi aslında. Sağlıklı beslenme bu diyet değil diyet gibi 5-6 ay yapılıp bırakılmıyor. Hayatımızdan unu şekeri çıkardık başka herşeye yer var dozunda ve kararında. Bunun aksini iddia eden her insanın biyokimya , fizyoloji, anatomi bilgisinden şüphe ederim.

menüm
sabah 8.30 da bitti
2rafadan yumurta
10tane siyah zeytin
yarım çay bardağı yer fıstığı
avuç içimden biraz fazlaca köy peyniri.
bi çatal fcuylada köy tereyağı

öğlen 13.15te bitti tarçınlı bi tabak yoğurt

akşam 19.50de bitti
4 , 5 yemek kaşığı haşladığım yeşil mercimeği biraz ev yapımı domates ve biber salçayısıyla bol zeytinyağında tavada azıcık çevidim içine baharatllar attım.. öyle yedim
yaında havuç turp ve kırmızı pancarlı bolllll salata, ayran

gün boyu limon dilimli 2.5lt su içtim.. 3olacak az kaldı.. 2kupa ıhlamur, 2kupa adaçayı içtim... ve i fincan şekersiz türk kahvesi
sporda yapılacak tabi :32:

iyi ki karatay var..iyi ki sizler varsınız:16::16: enerji doluyum ,mutluyum, sağlıklı beslenerek kilo veriyorum.. selülitlerim azalmaya başladı cidimin kuruması geçen kış ki gibi değil, uykum çok kaliteli... ayaklarımda ki egzemam bile azaldı :34:
belki tamamen hiç biri düzelmedi ama bunlar sadece 2,5 ayda oldu ve bu şekilde beslenerek hepsi düzelecek..kan dğerlerim bile düzeldi

inanmayan arkadaşlara duyrulur:34:

Burda gördüğün kişiler diyetisyenlerin kapısını zamanında çalmış ama uzun vadede yarardan çok zarar görmüş kişiler ve sonrasında karatay bezlenme tarzıyla sağlığına geri dönmüş kişiler var. Diyet kitaplarının topunu cebimden çıkarırım eve allah. Biz dedelerimizn ninelerimizin yüzyıllardır beslendiği şekilde doğal şeylerle besleniyoruz. Peki karatayın vejeteryan ve vegan beslenmeye en uygun diyet olmasına ne diyeceksin acaba merak ediyorum? Oku arkadaşım oku sadece elmayla bu böyle gitmez bak sen bile 5 gün dayanabilmişsin baya da kas kaybetmişsindir kesin. Ustüne lahana da iyi giderdi aslında. Sağlıklı beslenme bu diyet değil diyet gibi 5-6 ay yapılıp bırakılmıyor. Hayatımızdan unu şekeri çıkardık başka herşeye yer var dozunda ve kararında. Bunun aksini iddia eden her insanın biyokimya , fizyoloji, anatomi bilgisinden şüphe ederim.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Bugün kü menü bildirimimi yapıyorum,
Sabahları bulantım fazla o yğzden tam kk yok.
Sabah : 1 yumurta, 5-6 zeytin, limonlu maydanoz, 1 avuç fındık
Öğlen: kıymalı kuru yeşil fasulye, tavuk çorbası, yoğurt
Akşam: malatya tarhanası (kara nohut ve ıspanaklı), z.yağlı pırasa, yoğurt
Aralarda artık be bulduysam ayva, ekşi elma,fındık, limonlu su, leblebi, kahveyi de bıraktım midem almıyor. Hamilelere adaçayı yasak, yeşilçay yasak bi ıhlamur kaldı geriye. Onu da yarın içerim artık.

menüm
sabah 8.30 da bitti
2rafadan yumurta
10tane siyah zeytin
yarım çay bardağı yer fıstığı
avuç içimden biraz fazlaca köy peyniri.
bi çatal fcuylada köy tereyağı

öğlen 13.15te bitti tarçınlı bi tabak yoğurt

akşam 19.50de bitti
4 , 5 yemek kaşığı haşladığım yeşil mercimeği biraz ev yapımı domates ve biber salçayısıyla bol zeytinyağında tavada azıcık çevidim içine baharatllar attım.. öyle yedim
yaında havuç turp ve kırmızı pancarlı bolllll salata, ayran

gün boyu limon dilimli 2.5lt su içtim.. 3olacak az kaldı.. 2kupa ıhlamur, 2kupa adaçayı içtim... ve i fincan şekersiz türk kahvesi
sporda yapılacak tabi :32:

iyi ki karatay var..iyi ki sizler varsınız:16::16: enerji doluyum ,mutluyum, sağlıklı beslenerek kilo veriyorum.. selülitlerim azalmaya başladı cidimin kuruması geçen kış ki gibi değil, uykum çok kaliteli... ayaklarımda ki egzemam bile azaldı :34:
belki tamamen hiç biri düzelmedi ama bunlar sadece 2,5 ayda oldu ve bu şekilde beslenerek hepsi düzelecek..kan dğerlerim bile düzeldi

inanmayan arkadaşlara duyrulur:34:

:46:O arkadaşlar şu modda :36:

dedelerimizin nenelerimizin beslendiği şekilde beslenebilmek için doğal besinleri bulmak lazım ev yapımı tereyağı süt vs.. ve onlar kadar aktif olmak lazım. eskiler balı kaymağı tereyağını bol bol yerlermiş ama karşılığında akşama kadar boş boş oturmuyorlarmış. günümüz türkiyesinde ve teknolojisinde eskiler gibi besleniyoruz demek çok doğru olmaz. evet ben o diyeti 3- 5 gün yaptım çünkü metabolizmanın hızlanmaya ihtiyacı vardı ve bende pku vardı doğum kontrol hapı kullanıyordum. bu sebeple yaptım elmayı, uzun vadeli bir diyet ya da sağlıklı bir diyet olduğunu kesinlikle söyleyemem zaten o konuda hemfikiriz.

dedelerimizin nenelerimizin beslendiği şekilde beslenebilmek için doğal besinleri bulmak lazım ev yapımı tereyağı süt vs.. ve onlar kadar aktif olmak lazım. eskiler balı kaymağı tereyağını bol bol yerlermiş ama karşılığında akşama kadar boş boş oturmuyorlarmış. günümüz türkiyesinde ve teknolojisinde eskiler gibi besleniyoruz demek çok doğru olmaz. evet ben o diyeti 3- 5 gün yaptım çünkü metabolizmanın hızlanmaya ihtiyacı vardı ve bende pku vardı doğum kontrol hapı kullanıyordum. bu sebeple yaptım elmayı, uzun vadeli bir diyet ya da sağlıklı bir diyet olduğunu kesinlikle söyleyemem zaten o konuda hemfikiriz.

tereyagı peyniri evde yapıyoruz tam bilmeden karalaman dogru değil birazda hareket edince kilolara elveda diyoruz 6 öğünlü diyetlere elveda dedik saglıklı besleniyoruz

Back
X