bu karatay diyetinin bu denli popüler olmasına dayanamıyorum. karatayın doktorluğu elinden alınacak arkadaşlar bu diyeti yurt dışında duyuran doktor dukan bununda doktorluğu elinden alındı . bu diyetin uzun dönem etkileri bilinmiyor. şuan hızlı kilo veriyoruz diyebilirsiniz ama ileriki dönemde bu denli az karbonhidrat tüketmenin vücudunuza ne kadar çok zarar verdiğini anlayacaksınız. lütfen uymayın bu saçmalığa.. stajyer diyetisyen olarak benden size tavsiye :)
ekin06 size gerekli açıklamaları yapmış benim tekrar tekrar yapmama gerek yok...
kendiniz zaten yazmışsınız popüler olmasına dayanamıyorum diye...neden dayanamıyorsunuz sizin daha önce yaptığınız isveç ve elma diyeti bu kadar popüler olmadığı için mi....aşağıda sizin daha önce zayıflamak için katıldığınız topikten yani elma diyetinin yapıldığı topikten alıntı yaptım bu sağlıklı beslenme mi????
kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar .......
teşekkür ederim tavsiyeniz için , kitaplarımı yeterince okuduğumu düşünüyorum. karatay hakkında da yeterince bilgi sahibiyim. burada kendi diyetlerinizi kastetmiyorum ben karatay diyetinden bahsederek buraya yorum yaptım. ayran detoksu ya da başka bir diyete bir şey demiyorum.bu diyetin ne kadar zararlı olduğunu gösteren kaynaklar mevcut benim tavsiyem siz de onlara bir göz atın ya da siz bildiğinizi yapın. benimki sadece bir tavsiyeydi . iyi günler...
siz yanlış kitaplar okumuşsunuz.... stajyer diyetisyen isveç ve elma diyeti yaparak karatay yapan bizlere tavsiyede bulunamaz....Karatay hocaya çamur atamazzzzzz....