dün sabah....KKK
akşam...karnabahar yemeği , biber dolma, yoğurt, salata ve uydurduğum karatay sütlacı..
Eki Görüntüle 871025
abla sutlacin tarifini paylasmicakmisin:) benim de bi fikrim var irmikle sutle yapilan tatliyi sekersiz yapip ustune gunkurusu ve ceviz nasil olur bugun denicem
Selam herkese
Yoğun misafirli haftasonunun sonuna yaklaşırken bu iki günün benden alıp götürdüğü karatay motivasyonumu bir an önce geri almak için hemen ilk fırsatta size yazdım;(((( anneme söyledim aşure pişirme diye dinlemedi beni ve olanlar oldu))))yarına hiç iddiam kalmadı tartılmaya bile korkuyrm
mrb arkadaşlar... fırsat buldum girdim hemen nete...
sabah saat 9 da kkk- yumurtaları bu sefer suda pişirdim
saat üçe kadar dışardaydık hiç acıkmadım eve gelince bi kase yogurt bi elma bol tarçınlı
akşamıda birazdan yicez fırında sebzeli etli tava turp sogan ve biber eşliğinde...
gecede hiçççç bişi yok bu sefer dünkü gibi olmıcak
abla sutlacin tarifini paylasmicakmisin:) benim de bi fikrim var irmikle sutle yapilan tatliyi sekersiz yapip ustune gunkurusu ve ceviz nasil olur bugun denicem
Herkese iyi akşamlar
Kacamaksiz mrnumu aktariyorum :)
Sabah 11.00 KKK
Aksam 18.00 kiymali yumurta, yoğurt, 4 zeytin, az peynir, 1 avuç badem
Tüm gun temizlik yaptim.aksam menüsü o yuzden böyle kahvaltı tarzi oldu. .Yarın ola hayrolaaaa
Bu arada gozumun onunde yine sekerpare yediler dönüp bakmadım bile regl olmama rağmen. .tarihte bir ilk
Su 2 lt. .
Spor: temizlik 3 saat:)
Sabah tereyagli ispanakli omlet kkk
Ogle ispanak
Aksam et haslama
karatay nelere kaadirmiş...eskiden 3 er 5 er yediğimiz tatlılara dönüp bakmıyoruz bile...
Günaydın arkadaşlar bu ne yaa topik olarak dökülüyoruz...yaris yaramamis bize anlaşılan. reglimin 2.gunu bitti ve takdir edersiniz kii artidayim
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 68.9
Gecen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.7
Fark: +400
Toplam fark: 1.2 kg
Beden:42
Spor: 6 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas:35
Hedef: 65---60
Yüzde: 0.594
Biraz önce hem Kkk yapiyorum hem hayiflaniyorum..esimde dalga geçiyor. .bu kadar yersen tabi kilo veremezsin diye..iyide herkes bu kadar yiyip veriyor diyorum..Kasım sonuna kadar süre taniyorum kendime olmadi dr'a gideceğim(
aslında bayadır kaçamak yapmıyosun ,bence de ölçtür demir, b12 ,vitamin d düzeyi ,tiroid fonksiyonları hemen baktır bekleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?