Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de karatay yapıyorum canım. Daha önce 6 öğünlük bir listeyle 2 ayda 5 kilo verdim (54,2'den 49,3) sonra bir-iki hafta bıraktım çok abarttım çok yedim bir mola gibi olducuma günü tartıldığımda 51 olmuştum. Şimdi karataya başladım bugün 3.günüm. Ben kitapları okumadım ama internette baya bir araştırma yaptım. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı yiyorum. Saat 2ye kadar filan kesinlikle tok tutuyor (kahvaltı saatim 8-9). Saat 3-4 gibi çok acıkırsam bir meyve yiyorum acıkmazsam da yemiyorum. Saat 7de akşam yemeği yiyorum. Zeytinyağlı sebze yemeği+yoğurt veya etli bir yemek+salata şeklinde yiyorum hem sebze hem protein almak için. Onun dışında gün içinde başka bir şey yemiyorum ve en az 2 litre su, 2-3 kupa da yeşil çay içiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor :) Umarım seninki de iyi gider.
Senin kilon kaç canım? Hedefin kaç?
Ben 92.8 im canım hedefim önce 80 lere sonra 70 lere düşmek canım
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Ben de karatay yapıyorum canım. Daha önce 6 öğünlük bir listeyle 2 ayda 5 kilo verdim (54,2'den 49,3) sonra bir-iki hafta bıraktım çok abarttım çok yedim bir mola gibi olducuma günü tartıldığımda 51 olmuştum. Şimdi karataya başladım bugün 3.günüm. Ben kitapları okumadım ama internette baya bir araştırma yaptım. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı yiyorum. Saat 2ye kadar filan kesinlikle tok tutuyor (kahvaltı saatim 8-9). Saat 3-4 gibi çok acıkırsam bir meyve yiyorum acıkmazsam da yemiyorum. Saat 7de akşam yemeği yiyorum. Zeytinyağlı sebze yemeği+yoğurt veya etli bir yemek+salata şeklinde yiyorum hem sebze hem protein almak için. Onun dışında gün içinde başka bir şey yemiyorum ve en az 2 litre su, 2-3 kupa da yeşil çay içiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor :) Umarım seninki de iyi gider.
Senin kilon kaç canım? Hedefin kaç?
Kitabın arkasında örnek diyet listesi var bende onu uygulayacağım
Ben 92.8 im canım hedefim önce 80 lere sonra 70 lere düşmek canım
Canım o zaman sen çok daha hızlı verirsin, benim artık çok az kaldığı için her hafta 100-200 gram gidiyor sadece ama sen çok daha fazla verirsin karatay yapanlar haftada en az 1kg veriyorlar sakın kararlılığını bozma ben istersen seni gaza getiririm 3-4 ay sık dişini, olur bu iş![]()
Canım o zaman sen çok daha hızlı verirsin, benim artık çok az kaldığı için her hafta 100-200 gram gidiyor sadece ama sen çok daha fazla verirsin karatay yapanlar haftada en az 1kg veriyorlar sakın kararlılığını bozma ben istersen seni gaza getiririm 3-4 ay sık dişini, olur bu iş![]()
Sabah kahvaltısında bayağı doydum canım ya :)
Neler yedin bakalım :) yüzün maşallah çok güzel, zayıflasan fıstık gibi olacaksın![]()
Yumurta peynir ceviz biber yedim canım sabah
Köfte sebze ayran yedim içtim öğlen
Akşamda meyve yedim :)
Çok güzel bir karatay menüsü olmuş bence... Böyle devam edersen birer birer vedalaşırsın kilocuklarla![]()
İnşallah canım ya sabahları uyandığım da ananasılı yoğurt yiyorum metabolizma çalıştırıcı olandan şuanda tıkabasa doluyum :)
Ananaslı yoğurt nasıl bir şey? Şekerli değildir umarım, şeker yasak biliyorsun![]()
Aktivya nın yaz için canım ondan aldım
Merhaba. Oncelikle kolay gelsin. Insaallah en kısa sürede, en sağlıklı şekilde, istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Ben de Karatay diyetini uyguluyorum. Arada kaçırdığım, dikkat etmediğim zamanlar oluyor ne yazık ki ama dikkat edildiğinde kesinlikle çok rahat kilo verdiren bir diyet bu.
Söylemek istediğim bir şey var, izninizle. Canan Karatay'ın sadece ilk kitabını okudum ve bu okuduklarımdan çıkardığım önemli birkaç sonuç var:
1) Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmek gerek.
2) Tereyağ ve zeytinyağ gibi sağlıklı yağlar adı üstünde sağlıklıdır, korkmamak gerek.
3) Undan ve unla yapılan her şeyden uzak durmak gerek. Özellikle ekmeğin kepekli de dahil her türünden uzak durmak gerek. Karbonhidratı sadece kuruyemişlerden ve sebzelerden sağlamamız gerek.
4) Şekerden tamamen uzak durmak gerek. Hatta bal ve meyve şekeri de dahil. Meyve sadece sabahları 1 porsiyon yenebilir.
5) Paketli, hazır hiçbir ürünü satın alıp yememek gerek, velev ki diyet ürün olsun.
Bu sıraladığım maddelere binaen ve söylediğinizden yola çıkarak sizi uyarmak istediğim 2 nokta var. Akşamları meyve yememek gerek ve sabahları da meyveyi hazır gıda olan meyveli yoğurtlardan almamak gerek. Onun yerine sabahları kuru meyve olarak veya çok fazla şekeri olmayan mevsim meyvelerinden 1 çay bardağı miktarı rahatça tüketebiliriz.
Kızlaaaaarrrr Dr.CANAN EFENDİGİL KARTAY DIYETI'ne başlıyorum yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 1122191
merabalar bende kilo vermek istiorum 81dim 2 hafta önceki 2 hafta boyunca diyet yaptım karatay diyeti ve 81.6dan 77.5e düştüm ve sonra biraz tatlı istedi sonraki gün doğum günüm fln saldım ve bu 2. hafta ve ben halaa tekrar kendimi veremiorum ve 77 kiloyum verdiğimi de almıorum inşallah tekrardan başlayacağım kilolarımdan kurtulmam gerek nisanlıyım seneye yaza düğünüm olacak inşallah ve tombik gelin yakıştırmalarından sıkıldım kurtulmak istiorum hedef60 olursa 55bnide birlikte destek kuvvet zayıflayalım
![]()
Sabah:tam buğday ekmeğine peynirli salamlı tost
Öğle:sebze yemeği
Akşam:çorba ve sebze suyu
Kızlaaarrr sizce nasıl ?? Yorumlarınızı bekliyorum