• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay dıyetı

[QUO TE=Basak111;35670230]Mrb canm😘tmm hadi hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
Kitabı aldın mı almadıysan al oku öyle başla canım

iPhone 'dan gönderildi

Yazmayı unuttum :)
Öğle:3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 1 lt su

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Ben de karatay yapıyorum canım. Daha önce 6 öğünlük bir listeyle 2 ayda 5 kilo verdim (54,2'den 49,3) sonra bir-iki hafta bıraktım çok abarttım çok yedim bir mola gibi oldu :1: cuma günü tartıldığımda 51 olmuştum. Şimdi karataya başladım bugün 3.günüm. Ben kitapları okumadım ama internette baya bir araştırma yaptım. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı yiyorum. Saat 2ye kadar filan kesinlikle tok tutuyor (kahvaltı saatim 8-9). Saat 3-4 gibi çok acıkırsam bir meyve yiyorum acıkmazsam da yemiyorum. Saat 7de akşam yemeği yiyorum. Zeytinyağlı sebze yemeği+yoğurt veya etli bir yemek+salata şeklinde yiyorum hem sebze hem protein almak için. Onun dışında gün içinde başka bir şey yemiyorum ve en az 2 litre su, 2-3 kupa da yeşil çay içiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor :) Umarım seninki de iyi gider.

Canim hikayelerimiz ne cok benziyor !
Bende 57 lerden 49 a dustum ama son tartildigimda 51 dim . ama bugun 50 olmusum 🌸🌸🌸🌸🌸

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi bakaym int baktm bayag canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman sende aramıZa hoş geldin hayırlı olsun ☺️🎆🎉🎊

Ben de karatay yapıyorum canım. Daha önce 6 öğünlük bir listeyle 2 ayda 5 kilo verdim (54,2'den 49,3) sonra bir-iki hafta bıraktım çok abarttım çok yedim bir mola gibi oldu :1: cuma günü tartıldığımda 51 olmuştum. Şimdi karataya başladım bugün 3.günüm. Ben kitapları okumadım ama internette baya bir araştırma yaptım. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı yiyorum. Saat 2ye kadar filan kesinlikle tok tutuyor (kahvaltı saatim 8-9). Saat 3-4 gibi çok acıkırsam bir meyve yiyorum acıkmazsam da yemiyorum. Saat 7de akşam yemeği yiyorum. Zeytinyağlı sebze yemeği+yoğurt veya etli bir yemek+salata şeklinde yiyorum hem sebze hem protein almak için. Onun dışında gün içinde başka bir şey yemiyorum ve en az 2 litre su, 2-3 kupa da yeşil çay içiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor :) Umarım seninki de iyi gider.

Canim hikayelerimiz ne cok benziyor !
Bende 57 lerden 49 a dustum ama son tartildigimda 51 dim . ama bugun 50 olmusum 🌸🌸🌸🌸🌸

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 3. Haftam bu 3,5 kilo verdim karatay ile

Eeet siz zaten inceciksinizdir..hayırlı olsunn

Vermeye baslamssın bile bide ben verebilsem😔

Olsun 53 bile görünsen gayet ince duruyosundur tatlım

Söylemek istemiyorum ama 91.6 yım :(

Karamsizliga kapilirsan , cikmaz yoldasin demektir. Daha neler var ❤😃 bence hiç 91 kilosun diye uzulme yavas yavas hepsi gidicek ihtiyacin olan sadece zaman hepimiz 90-60-90 cikmiyoruz anamizdan . 😃😃😃😃 DiyetArkadasim diye bir site var (reklam yapmak gibi olmasin) oraya danisabilirsin , ucretli ama pahali degil. Kesin sonuc aliyorlar duydugum kadariyla.🌸🌸🌸

Back
X