Karatay dıyetı

Akşam
1 kase yoğurt
Bol su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben düzendeydim ne olduğunu anlamadım en son 90.7 idim dün 90.9 bu gün 91.1

Dedigim sekli uygulamiyorsun ama degil mi? Bugun ogle gibi kacamak yaptim diye aksam yemegi yemedim. Dengelemeye calisiyorum. Insaallah kilo almamış olurum. Insaallah Ramazanda guzel olur her sey.

Dedigim sekli uygulamiyorsun ama degil mi? Bugun ogle gibi kacamak yaptim diye aksam yemegi yemedim. Dengelemeye calisiyorum. Insaallah kilo almamış olurum. Insaallah Ramazanda guzel olur her sey.

Bende öğlen kaçamak yaptığım için yoğurt yedim

Ramazan'da inşallah hepimiz kilo vereceğiz inanıyorum ben buna :)

1 kupa Mısır püskülü çayı

Son düzenleme:

Tucecik için ❤️

Sabah: 1 dilim peynir, kekikli omlet, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz, 1 muz

Akşam: Ton balığı, biraz peynir, bol salata

Kızlar hıçkırığı ne keser ?

Az bir suyu cok yavas yavas icmeyi deneyebilirsin. Ya da başını yukari kaldirir vaziyetteyken derin nefes almayi deneyebilirsin. Bir seyler yemek hickirigi daha da arttirir.

Eger hickirigin psikolojikse bir seyden dolayi korkutulursan gecebilir. Yani korktugunda rahatlarsin ve hickirigi unuttugun için gercekten de hickirik gecer.

Son düzenleme:

Teşekkürler :)

Uyumadan 1 çay bardağı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…