• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay dıyetı

Sabah tartıldım verdiğim kiloyu geri almışım :((((

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

O verdiğin 2 kilonun hepsini mi almissin?

Evet, denildigi gibi her gun tartiya ciktiginda gerçekçi olmaz. Bir gun 1 kilo alip ertesi gun 2 kilo verilebilir. Hem insan cok yediginde birkaç kilo bile aldigi oluyor bazen.

Bir de sabah erkenden, hic kahvaltı etmeden, tuvalete ciktiktan sonra tartilmak gerekir. Eger bunlara da dikkat ettiysen ertesi sabah bir daha tartil, bakalim ne goreceksin. Olmadi 1 hafta bekle. Ama bu arada dikkat et kendine. Az kacamak yap, ya da hic yapma. :)

O verdiğin 2 kilonun hepsini mi almissin?

Evet, denildigi gibi her gun tartiya ciktiginda gerçekçi olmaz. Bir gun 1 kilo alip ertesi gun 2 kilo verilebilir. Hem insan cok yediginde birkaç kilo bile aldigi oluyor bazen.

Bir de sabah erkenden, hic kahvaltı etmeden, tuvalete ciktiktan sonra tartilmak gerekir. Eger bunlara da dikkat ettiysen ertesi sabah bir daha tartil, bakalim ne goreceksin. Olmadi 1 hafta bekle. Ama bu arada dikkat et kendine. Az kacamak yap, ya da hic yapma. :)

Sabah lavabodan çıktıktan sonra aç karnına tartıldım 2 kiloyu geri almışım B'nde anlamadım bundan sonra pazar sabahları tartılacağım bakalım sonuç ne olacak

Sabah lavabodan çıktıktan sonra aç karnına tartıldım 2 kiloyu geri almışım B'nde anlamadım bundan sonra pazar sabahları tartılacağım bakalım sonuç ne olacak

Anladım. Haftaya duzelir duzelir merak etme. :)

Kızlar şimdi de regl oldum :(( kendimi şişmiş hissediyorum diyetim bozulur mu

Kızlar şimdi de regl oldum :(( kendimi şişmiş hissediyorum diyetim bozulur mu

Yok yok, niye bozulsun? Sen yine yediklerine dikkat etmeye devam et. O şişlik çoğu kimsede olur zaten. Problem değil. Endişe etme. Devaaam!

Dediğin gibi bol su süper! ★★★

Yok yok, niye bozulsun? Sen yine yediklerine dikkat etmeye devam et. O şişlik çoğu kimsede olur zaten. Problem değil. Endişe etme. Devaaam!

Dediğin gibi bol su süper! ★★★

Evet canım haklısın...
Dediğin gibi bol su ;)

Evet canım haklısın...
Dediğin gibi bol su ;)

Az önce takip ediyordum da topiği. 2 kilo almışım dedim sonra regl olduğunu söyledin. Kilo alma sebebin bu işte :) bunu fırsata çevir daha çok dikkat et çünkü metabolizma çok hızlı çalışır regl iken ;)

iPhone 'dan gönderildi

Az önce takip ediyordum da topiği. 2 kilo almışım dedim sonra regl olduğunu söyledin. Kilo alma sebebin bu işte :) bunu fırsata çevir daha çok dikkat et çünkü metabolizma çok hızlı çalışır regl iken ;)

iPhone 'dan gönderildi

Bol sıvı tüketiyorum ödem söktürücü çay içiyorum demin de C vitamini aldım

Bol sıvı tüketiyorum ödem söktürücü çay içiyorum demin de C vitamini aldım

Çok güzel :) bence regl bitince çok güzel bir rakam göreceksin

iPhone 'dan gönderildi

iPhone 'dan gönderildi

Bende üzüldüm verdiğim kiloyu geri aldım diye dişçideydim lavaboya gittim baktım olmuşum

Çok güzel :) bence regl bitince çok güzel bir rakam göreceksin

iPhone 'dan gönderildi

İnşallah canım ya istediğim kiloya ulaşırım 80 lere düşüp ordan 70-60 düşmek istiyorum

İnşallah canım ya istediğim kiloya ulaşırım 80 lere düşüp ordan 70-60 düşmek istiyorum

Olur :) önümüz yaz :) bol su ve hafif menü ile çok kolay olur bence :)

iPhone 'dan gönderildi

Olur :) önümüz yaz :) bol su ve hafif menü ile çok kolay olur bence :)

iPhone 'dan gönderildi

Karatay diyeti uyguluyorum ve bol sıvı tüketiyorum hatta şu an baş ucumda 2 şişe su var :)

Karatay diyeti uyguluyorum ve bol sıvı tüketiyorum hatta şu an baş ucumda 2 şişe su var :)

:) ben de iki sene önce yazın karatay ile 3 ayda 10 kilo vermiştim hem de çok dikkat etmemiştim ve hiç spor yapmamıştım. Şimdi ise 10 gündür yapıyorum bir haftada 1.5 kilo verdim :) arada kaçamak yaptım ama regl haftamdı ondan böyle çok gitti :)

iPhone 'dan gönderildi

:) ben de iki sene önce yazın karatay ile 3 ayda 10 kilo vermiştim hem de çok dikkat etmemiştim ve hiç spor yapmamıştım. Şimdi ise 10 gündür yapıyorum bir haftada 1.5 kilo verdim :) arada kaçamak yaptım ama regl haftamdı ondan böyle çok gitti :)

iPhone 'dan gönderildi

Ben regl haftamda çikolata falan yemiyorum ya meyve ya da hurma.
Bence sende başla karatay diyetine tekrar bize katılabilirsin

Ben regl haftamda çikolata falan yemiyorum ya meyve ya da hurma.
Bence sende başla karatay diyetine tekrar bize katılabilirsin

Çikolata olmaması çok çok güzel :) başladım canım ama final haftası okulda zor oluyordu çok şükür bitti bugün ve artık tam uygulayacağım :) istersen yazabilirim buraya gün içinde yediklerimi filan :)

iPhone 'dan gönderildi

Çikolata olmaması çok çok güzel :) başladım canım ama final haftası okulda zor oluyordu çok şükür bitti bugün ve artık tam uygulayacağım :) istersen yazabilirim buraya gün içinde yediklerimi filan :)

iPhone 'dan gönderildi

Çok sevinirim canım zaten sayfa herkese açık :) yazmak isteyen yazabilir :)

Back
X