Tatlım nasıl gidiyor?
Sen neler yapıyosun canım
iPhone'den gönderildi.
Benim de iyi gidiyor tatlım bugün tartıda güzel şeyler gördüm gibi, cuma günü tartı günüm o güne kadar gidecek inanıyorum. Güzel besleniyorum ama tam karataya uygun değil. Çünkü her gün mutlaka meyve veya dondurma veya diyet sütlaç yiyorum. Ama tatlı ihtiyacımı böyle masum şeylerle karşıladığım için yine de veriyorum yavaş yavaş. Zaten biliyorsun sadece günde 2 saat yiyorum. Sahur da yapmadığım için 22 saat aç :)
Sadece iftarda mı yiyorsun ?
iPhone'den gönderildi.
Evet tatlım sadece iftardan saat 10a kadar yiyorum. 10da son yiyeceğimi de yeyip ertesi gün iftara kadar başka bir şey yemiyorum. Sadece 11 gibi sütlü kahve içiyorum ama tabi şekersiz.
Bizde dün misafir vardı 1 gibi gittiler bizde annemle evi topladık ikimizde zencefilli limon çayı içtik kesti o beni iftarda da düzgün yiyememiştim ve su da içememiştim yani sahur da bende bişey yemedim sabah namazını kıldım ve yattım
iPhone'den gönderildi.
Anladım tatlım ama çok da az yeme sakın. En azından günlük protein ihtiyacını mutlaka al. Bir şey yiyemediğin günlerde 1 kase yoğurt veya 1 bardak süt mutlaka tüket kendini zorla. Tabi canının bir şey yemek istemediği günler için söylüyorum bunu, normal yediğin zaman için değil.
Eki Görüntüle 1188140
Veeee..... BENNN ☺️☺️☺️☺️
iPhone'den gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?