karatay kahvaltımı ettim ben de =)
Kızlar bu aralar hiç uğramıyorum sayfaya ☺️ tatildeyim çünkü yarın dönüyorum. Giderken 67,7 falandım ama ultra her şey dahil otele geldik Malesef. Ister istemez işin ucu kaçıyor. Patates kızartması yemedim çorba içmeye dikkat ettim meyve yedim çok yüzdüm ama yine de almış olabilirim bilemiyorum. Özellikle alkol aldığım için artış olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir yanı da var çabuk alınan kilo çabuk verilir. Aynı şey tersi için de geçerli. HIZLI VERILEN KILO HIZLI ALINIR. yavaş ve sağlıklı şekilde zayıflayalım ben de dönünce aynen devam edicem. Hepinizi öptüm sağlıklı kalın 😚
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi bakalım yarın dönüyormuşsun tartılırsın bi :)
iPhone'den gönderildi.
Evet canım form çayı içiyorum şimdi tuvalete çıkayım da öyle tartılırım diye ☺️
Kayısı hoşafı dene derim
iPhone'den gönderildi.
Ya kayısı da tuvalet yaptırıyor ama aynı zamanda çok gaz yapıyor çok sancı çekiyorum
Her yanım ağrıyor çok susadım
iPhone'den gönderildi.
Ev işi yapmak da kalori açısından cok iyi. Hadi bakalım. Senin tarti gunun pazar miydi? Bir de sali gunu tarti var. Hadi bakalim... insaallah guzel sonuclar bekliyoruz.
Ev işi yapmak da kalori açısından cok iyi. Hadi bakalım. Senin tarti gunun pazar miydi? Bir de sali gunu tarti var. Hadi bakalim... insaallah guzel sonuclar bekliyoruz.
İnşallah bende güzel sonuçlar bekliyorum
iPhone'den gönderildi.
Insaallah bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?