Karatay dıyetı

Kızlar bu aralar hiç uğramıyorum sayfaya ☺️ tatildeyim çünkü yarın dönüyorum. Giderken 67,7 falandım ama ultra her şey dahil otele geldik Malesef. Ister istemez işin ucu kaçıyor. Patates kızartması yemedim çorba içmeye dikkat ettim meyve yedim çok yüzdüm ama yine de almış olabilirim bilemiyorum. Özellikle alkol aldığım için artış olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir yanı da var çabuk alınan kilo çabuk verilir. Aynı şey tersi için de geçerli. HIZLI VERILEN KILO HIZLI ALINIR. yavaş ve sağlıklı şekilde zayıflayalım ben de dönünce aynen devam edicem. Hepinizi öptüm sağlıklı kalın 😚

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım yarın dönüyormuşsun tartılırsın bi :)

iPhone'den gönderildi.

Sahurda ilk defa karpuz yedim Abi'm yeme dediği halde keşke sözünü dinleseymişim hem acıktım hem de susadım

iPhone'den gönderildi.

Hadi bakalım yarın dönüyormuşsun tartılırsın bi :)

iPhone'den gönderildi.

Evet canım form çayı içiyorum şimdi tuvalete çıkayım da öyle tartılırım diye ☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ev işi yapmak da kalori açısından cok iyi. Hadi bakalım. Senin tarti gunun pazar miydi? Bir de sali gunu tarti var. Hadi bakalim... insaallah guzel sonuclar bekliyoruz.

Evet pazardı ama değiştirebilirim :)

iPhone'den gönderildi.

Ev işi yapmak da kalori açısından cok iyi. Hadi bakalım. Senin tarti gunun pazar miydi? Bir de sali gunu tarti var. Hadi bakalim... insaallah guzel sonuclar bekliyoruz.

İnşallah bende güzel sonuçlar bekliyorum

iPhone'den gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…