Karatay ile 2 ayda 10 kilo' ya var mısınız?

ahhh ahh ne siz sorun ne ben söyleyeyim :( polikistik over denen pis hastalığın en üst seviyesindeyim malesef. bu hastalığı bilenler bilir metabolizman zaten çok yavaştır, çevrendekilerin yediğinin yarısını yersin ama 2-3 beden büyüksündür.insülin direnci denen şeye sahipsindir. su içsen gerçekten yarar.buda yetmezmiş gibi bebişle alakadar bir senedir ağır hormonlar alıyorum(kortizon dahil) bir senede davul gibi şiştim :( tardıda gördüğüm rakamı kendi kedime düşünmek bile kahrediyo beni:( artık bi kaç kilo verdikten sonra paylaşırım moralim yerine gelirse :) boyum 1.69 yaşımda 27 ama.

az önce öğle yemeğimi yedim.

1 kase tavuklu bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt.

sabahki kahvaltım o kadar tok tuttu ki bunlarıda zorla yedim. benim iş gereği ara öğünde bişeyler atıştırma şansım yok o yüzden acıkma ihtimaline karşın yedim getirdiklerimi.

normalde de çok su içerim ben. 1.5 litre bitti bile sabahtan beri :)

Süpersin bende öğle yemeğimi yazayım hemen
1 porsiyon tavuk şiş(2 gündür yemek getirmesi zor oluo dısarda yiyim diorum diğer besinlerden emin olmadığım için tavuk yiyorum yakında gıdaklayacağım:))
biraz salata
1 Ayran
1 avuc ciğ badem

Su------
2lt oldu suanda

birde 1 fincan yeşil çay içtim

komşuu komşuuuu huhuuuu geldin mi spordan :8:

leaahmacun yedim leeaaahhmacun akşam akşam olmayaydı iyiydi:18:

komşuu komşuuuu huhuuuu geldin mi spordan :8:

leaahmacun yedim leeaaahhmacun akşam akşam olmayaydı iyiydi:18:

:)) yemiyeydin iidi ama sen zaten fit oldun kızım artık ya:) cok kasmadan devam et asıl vay benim halime vay benim halime:))

Aksam Yemeği--------
1 porsiyon et
koca bi kase salata

Spor----------------
45dk aerobik
30dk bisiklet

Su-------------------
3 litreyide tamamladım cok sükür:)
Şimdide ayran içicem:)

:)) yemiyeydin iidi ama sen zaten fit oldun kızım artık ya:) cok kasmadan devam et asıl vay benim halime vay benim halime:))

Aksam Yemeği--------
1 porsiyon et
koca bi kase salata

Spor----------------
45dk aerobik
30dk bisiklet

Su-------------------
3 litreyide tamamladım cok sükür:)
Şimdide ayran içicem:)

esk. e gidip geleyim hem şu spora sarılıcam hem şu sirkeli su muhabbetine giricem hem de yediklerim içtiklerim öğünlerim daha bi sağlıklı olucak dikkatli olucak, bu rahatlığı terkedicem bi süreliğine.:ssz:

haydeee bakalım beren saat olucam beren saat seneye bu zamanlar kuğu gibim süzülcem gelinlik provalarımda sana da hayvani kısalıkta straplez şahane kıyafetler alıcaz :64::62:

esk. e gidip geleyim hem şu spora sarılıcam hem şu sirkeli su muhabbetine giricem hem de yediklerim içtiklerim öğünlerim daha bi sağlıklı olucak dikkatli olucak, bu rahatlığı terkedicem bi süreliğine.:ssz:

haydeee bakalım beren saat olucam beren saat seneye bu zamanlar kuğu gibim süzülcem gelinlik provalarımda sana da hayvani kısalıkta straplez şahane kıyafetler alıcaz :64::62:

hayvani kısalıkta olmasın cnm ama bacaklarımın güzelliğini ortaya cıkarsın yawww:))

14.Gün 64.6kg-----------------------------------------------------------
Evet efenim geldik diyetimizin 14. gününe 2 hafta gecti ve kendimi hic bukadar ii hissetmemiştim:)
Bugun sabah tartıldım ve şok şok şok 64.6kg gördüm:)))hayırlısı olsun efenim benim için ve bu yola baş koyanlar için:)
ama daha yolumuz cok uzun bu hızla kilo kaybı olmayacak herseyin farkındayız ve yolumuza aynen devam edioruz......

Kahvaltı
2 Kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 Avuc badem,leblebi ortaya karısık:)

1 Fincan yeşil çay

*bugun yumurta yiyemedim çünkü kalmamıs hic farkında değilim:) ama iyi de oldu ya yumurtadan baygınlık geciricektim 1 gün dinleneyim bari:)))

yımırta candır yımırta ama bana da gına geliyo bazen :27:

arada çorba bazen de muz süt yapmak lazım :21:

bakalım esk. de beni ne sürprizler bekliyor annem mantı falan deyip duruyordu bir de o kadar emin ki mantının zararsız aksine masum bir şey olduğundan :33:

dün ne dedi bak bi de çok şaşırdım ekmeksiz gerçekten doyuyon mu dedi Allah Allah ben aylardır aç aç mı geziyorum sanıyosun dedim aç olsam 4 aydır nasıl sabredeyim taş olsam çatlardım dedim. anne insanı inanmıyor demekki bana heyhatt :120:

merhabalar.

dünkü akşam yemeğimi ve sabahki kahvaltımı yazamadım ama sanmayın ki pes ettim :)

akşam eve mesaiden dolayı geç gittim. spor mpor yok yani :)

akşam yemeğinde de 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt yedim.

Sabah kahvaltı yapamadım malesef :(

Öğlende tavuk şiş + salata+ ayran

2 litre su da içtim. ara öğünümde yok henüz

merhabalar.

dünkü akşam yemeğimi ve sabahki kahvaltımı yazamadım ama sanmayın ki pes ettim :)

akşam eve mesaiden dolayı geç gittim. spor mpor yok yani :)

akşam yemeğinde de 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt yedim.

Sabah kahvaltı yapamadım malesef :(

Öğlende tavuk şiş + salata+ ayran

2 litre su da içtim. ara öğünümde yok henüz
Yoooo yooo vazgecmek yok!!:)
ya aslında bi yarım saat yürüyebilseydin süper olurdu, cünkü iş stresini yürüyüşte atabiliyorsun hele bide deniz kenarında yürüyorsan tadından yenmez:)ben ankaradayım deniz yok ama yürüşle cidden rahatlıyorum spor olsun diye değil stres atmak için resmen yürüyorum. Yürürkende kafamda dolu hayaller hey heyyyy:)

yımırta candır yımırta ama bana da gına geliyo bazen :27:

arada çorba bazen de muz süt yapmak lazım :21:

bakalım esk. de beni ne sürprizler bekliyor annem mantı falan deyip duruyordu bir de o kadar emin ki mantının zararsız aksine masum bir şey olduğundan :33:

dün ne dedi bak bi de çok şaşırdım ekmeksiz gerçekten doyuyon mu dedi Allah Allah ben aylardır aç aç mı geziyorum sanıyosun dedim aç olsam 4 aydır nasıl sabredeyim taş olsam çatlardım dedim. anne insanı inanmıyor demekki bana heyhatt :120:

:D mantı cok fena ya sakın diyorum sana gerci sen yemezsinde ben ölesine bi uyarayım keşke mesurayıda alaydım senden yaaaaa:(
iyi yolculuklar beybii

Öğlen yemeğimi yazmayı unutmusum yaaaaaa:)

Yoğurtlu semiz otu salatası
2 avuc leblebi

acıktım mı evettt:) ama su içip bastırmaya calısıorum:D

:D mantı cok fena ya sakın diyorum sana gerci sen yemezsinde ben ölesine bi uyarayım keşke mesurayıda alaydım senden yaaaaa:(
iyi yolculuklar beybii

mezura tartım sen de pazar akşamı alırım arttık iyice ölçül tartıl :24:

mantı yoksa gözleme var işin içinde sayın seyirciler yehhhuuuu pazartesiyi iple çekiyorum köpkötü sonuçlar olmaz inşallah :36::56:

mezura tartım sen de pazar akşamı alırım arttık iyice ölçül tartıl :24:

mantı yoksa gözleme var işin içinde sayın seyirciler yehhhuuuu pazartesiyi iple çekiyorum köpkötü sonuçlar olmaz inşallah :36::56:

Ya mezurayla ölçtüm ölcüler hala aynı nasıl kilo verme bu anlamadım ya:~

Dün aksam yemeğimi yazamadım hemen yazıorum:)

Izgara balık
bol salata

Kahvaltı----------------------
omlet
1 domates
1 salatalık
7 zeytin
1 bardak süt
bir avuc ceviz ve badem
yarım muz(cok spor yapıorum kas ağrıları için muz yemem gerekiyormus spor hocam öle dedi)

Ya mezurayla ölçtüm ölcüler hala aynı nasıl kilo verme bu anlamadım ya:~

önceki ölçtüğümüz de hata olduğu kanaatindeyim zira benim de fazla çıkmıştı geçen ölçtüğümde dedim ya belim kalınlaşmış diye :44:

önceki ölçtüğümüz de hata olduğu kanaatindeyim zira benim de fazla çıkmıştı geçen ölçtüğümde dedim ya belim kalınlaşmış diye :44:

Öle olmalı zaten cünkü bacaklarımın inceldiği kanaatindeyim hatta bir deney yapıcam 1 ay boyunca hergün 5km yürüyeceğim bakalım incelicekmi diye:)

Günaydın Millet hava cok güzel hayat güzel ama ben bu güzel günleri evde oturarak ve dünyayı dolasıyorum tarzı programlarla geciriyorum buna da şükür ama insan gezmek istiyo yaaaaa:( yalnızlık zor a dostlar :(

Kahvaltı------------------------
Omlet
1 domates
1 salatalık
5-6 zeytin
1 avuc badem ceviz
2 kibrit kutusu peynir
yarım muz
1 bardak süt

*bu menü klasik oldu benim için ama hala keyifle yiyorum oda ayrı ayrıca sabah kalkıp 2.5km yürüdüm, yürürkende hayal kurdum sanırsam bir süre sonra hayal aleminde yaşayacağım:( temmuz ayında Amerikya ya gitme durumum var daha bi kesinlik kazanmıs değil ama orada giyeceğim kıyafeti bile hayal eder oldum Rabbim yardım et:)

Dün Aksam yemeği------------
Yoğurtlu soslu brokoli (tavsiye ederim çok güzel olmustu)

Su---------------
2Lt

Spor
Sabah 2km + aksam 5 km = 7Km

Kahvaltı------------
1 Haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu beyaz peynir
4-5 Zeytin
1 avuc badem ceviz karısık

Bir fincan yeşil çay:)