Hamilelikte sirke kullanılabiliyor mu peki? Ben işkembe hastasıyım ama bol bol sirke olacak içinde :)Daha anne karnındayken oğluma faydası dokundu paçanın işkembenin ne içiyordum beee off misss :)) evde kuzu inciği pişirip suyunu içiriyorum şimdilik oğluma
Ben kullandım sarımsak sirke Allah ne verdiyse yağdırıyordum içine içiyordumHamilelikte sirke kullanılabiliyor mu peki? Ben işkembe hastasıyım ama bol bol sirke olacak içinde :)
Canım çekti çok fenaBen kullandım sarımsak sirke Allah ne verdiyse yağdırıyordum içine içiyordum
Hamilelikte yememek bence daha uygun nekadar olsa sakatatHamilelikte sirke kullanılabiliyor mu peki? Ben işkembe hastasıyım ama bol bol sirke olacak içinde :)
Hadi ya cidden mi? Sakatat en sevdiğim..Hamilelikte yememek bence daha uygun nekadar olsa sakatat
sakatatlarin hamilelerde ve kucuk cocuklarda kullanilnasinin iyi olmadigini okumusum
Organikse abartmadan evet.Hamilelikte sirke kullanılabiliyor mu peki? Ben işkembe hastasıyım ama bol bol sirke olacak içinde :)
"Hemde Türk kahvesi" derken, işlenmiş ürün olan kahveleri daha mı salıklı buluyorsunuz? Bu arada Prof. Karatay, kalp doktorudur.Kahve mi??? Hemde türk kahvesi, oldu sonra çocuk kalp krizi geçirsin
Var ama o kişi ben değilimmm. İşkembe hala içemiyorum, kelle paça da uzun yıllar içemedim ıykk oluyordum, son birkaç yıldır zorlayarak, bu soslar ve baharatlar eşliğinde içiyorum.İşkembeyi, kelle-paçayı sirkeli sarimsakli sosu olmadan içebilen var mıdır acaba?
Bir çocuk için kahvenin ne türü olursa olsun sağlıklı olamaz. Evet bu bayanın bir doktor olarak yaptığı açıklamarı çok üzücü buluyorum"Hemde Türk kahvesi" derken, işlenmiş ürün olan kahveleri daha mı salıklı buluyorsunuz? Bu arada Prof. Karatay, kalp doktorudur.
"Hem de Türk kahvesi"deyince, "Türk kahvesi en zararlı olan" gibi anlaşılıyor. Oysa ki tercih edilmesi gereken türler, Türk kahvesi ve filtre kahvedir. Büyükler içinde, küçükler içinde diğerleri zararlıdır.Bir çocuk için kahvenin ne türü olursa olsun sağlıklı olamaz. Evet bu bayanın bir doktor olarak yaptığı açıklamarı çok üzücü buluyorum
Hayır canım benim kastım türk kahvesinin mesela bir Latte macchiato dan daha sert olmasıydı."Hem de Türk kahvesi"deyince, "Türk kahvesi en zararlı olan" gibi anlaşılıyor. Oysa ki tercih edilmesi gereken türler, Türk kahvesi ve filtre kahvedir. Büyükler içinde, küçükler içinde diğerleri zararlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?