Karataycılara Tartı Günü Anketi

Karatay Diyeti Yapan Arkadaşlar;Tartı Günü Cuma mı,Pazartesi mi olsun?

• Evet,Pazartesi Olsun

OY: 24 75,0%
  • Hayır,Cuma Olarak Kalsın

OY: 8 25,0%
  • Emin Değilim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
Sevgili Karataydaşlar;
Tüm kk diyet grup ve takımlarında tartı günü Cuma olduğundan bizler de en baştan beri cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Uyguladığımız diyetten dolayı çoğunlukla,çoğunluğumuz kilo vermiş oluyoruz :nazar: Bu da tam hafta sonu öncesi rahatlamamıza ve kaçamaklara karşı daha savunmasız olmamıza sebep oluyor.Burçin79 arkadaşımızın bir önerisi var;tartı günümüz Pazartesi olsun :26: Olsun mu?
Birçoğumuz sadece Karatay diyeti topiğinde değil başka gruplarda da kilo bildirimi yapıyoruz.Normalde haftada 1 tartılmak bile uzmanlarca çok sağlıklı bulunmazken,haftada 2 kez tartılmak ne kadar doğru olur.Şahsen ben kararsız kaldım..Kararı sizlere bırakıyorum :16:

Son düzenleme:
canım ıkı kez tartılmıycazkı bır kez pazartesı yanı bu cuma lıste olmuycak 2 gun sonra pazartesı olcak 2 kez tartılma olmaz tabıkı

canım ıkı kez tartılmıycazkı bır kez pazartesı yanı bu cuma lıste olmuycak 2 gun sonra pazartesı olcak 2 kez tartılma olmaz tabıkı

canım saphıra şunu kasdediyor..biz birkaçımız cuma zayıflama gruplarındayız.:34:....mesela ben 6. takımdayım..:21:...pazartesi karatay tartı günü olunca,cumada diğeri var 2 kez tartılmış olacağız.:44:..ama ben yinede karatayın pazartesi olma taraftarıyım:13:..hafta sonu sapıtıyorum çünkü...:1:

canım ikiz açıklamış :16:
canım saphıra şunu kasdediyor..biz birkaçımız cuma zayıflama gruplarındayız.:34:....mesela ben 6. takımdayım..:21:...pazartesi karatay tartı günü olunca,cumada diğeri var 2 kez tartılmış olacağız.:44:..ama ben yinede karatayın pazartesi olma taraftarıyım:13:..hafta sonu sapıtıyorum çünkü...:1:

teşekkürler canım :16:

bende seninle aynı fikirdeyim ikizcim 5gün uğraşıyoruz azıcık gr veriyoruz 2 günde kg olarak geri dönüyor

bende aynı fikirdeyim kızlar...
bu haftasonu 1 kg aldım ben :((((
haftaiçi bütüngün iş, kaçamak fazla olmuyor , ama evde sapıtıyorum haftasonu....
bütün gün evde olan kızlarrrr işiniz zor yawww

.

Back
X