Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

merhaba karbeyaz nasılsın moraller nasıl? bende bi kaç aydır girmiyordum bizim topiğe. bu arada verdiğim 6 kiloyu geri aldım. herkes kilo aldın demeye başlayınca bende karbonhidrata geri döndüm birde spora yazıldım.4 gündür diyetteyim iyi gidiyor.umarım seninde iyiidir

merhabalar bende geldim diyebilirmiyim ?
bu güne kadar ne denediysem sonuç alamadım yani uzun süre devamını getiremedim şu pis boğazımı tutamadım

ben de buradayım....

birlikte zayıflayalım .azimli olursak başarırız.vazgeçmek yok ...

diyet günlüğüme bekliyorum ...:34:

arkdşlar topüğe düzenli olurak girersek birbirimize çok yardımcı oluruz bence girmeyi aksatmayalım beraber güzelce kilolarımızdan kurtulalım :)

iyi bari ozaman ben pazartesi buradayım kesin kararlıyım bu kez doktoruma gidem gelem :D

merhaba arkadaşlar tüm kontrollerden geçtim kansızlık olduğu anlaşıldı :( Diyete yarından itibaren başlıyorum.Geçen hata motive olmak için zorladım kendimi yerine göre kıstım falan filan :) Artık kesin kararlıyım..Yarından itibaren tekrar aranızda olacağım beni motive ederseniz çok mutlu olurum.iletişime geçmek isteyenler facebooktan Karbeyazın MakyajDolabı isimli hesabımı ekleyebilir.Avatarın altındada tiwtter hesabım var.Yarından itibaren kendile savaşmaya başlıyorum.

Nisanlin seni desteklemiyor mu kilo vermen icin? Benim erkek arkadasim en buyuk etmendi kilo vermemde. Cok gaza geldim dediklerinden.

Back
X