Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Güzel yüzlü karbeyaaazzz , nerelerdesiin??
Ne haldesin, gel haber ver hadi kendinden ! :44:

burdayım canım finallerim başlıyor haftaya bu hafatada şenlikler var ders çalışıyorum eğlencelere gidiyorum nete çok fazla takılmadım bu ara..zaten ben yokken birileri aramızda olanları yazmış hemen buraya :19:

sizin uslanmaz iradesiz arkadaşınız bugün yazlık kıyafetlerinin olmadığını gördü ama kendi suçu biliyo..şu andan itibaren kararım kesindir!! finallerin bittiği andan itibaren diyetteym n0olursa olsun bozmicam hakediyorum ben ağlamayı :57::57::57::57: yani lafın kısası "GERİ DÖNDÜM" :16::16::16::16:

bugün ekmek yemeyerek ve 2,5 litre su artı yarım saat yürüyşle kendimi alıştırma antrenmanlarına başladım boğazı genişletince eskiye dönmek biraz zor oluyo ama yapacağım inşallah :16:

bugün makarna yedim ama öyle bi yüzdümki halim kalmadı feci yorgun düştüm hiç kıpırdayacak halim yok şu an ama çok hareket ettim bacaklarım kollarım ağrıyo öldüm..yemek olarakta türlü yedim akşam :119::119::119::119:

mrb karbeyaz
bu topic ilk acildiginda okumustum hatta birseyler yazmistimm.. uzun zamandir bakmadim merak ettim kilo verebildinmi? nekadar verdin?
Bende bugün elma sirkesiyle baslicam :61:

bol sulu ve sporlu günler canim :80::80

selamlaaaar

kızlar karpuzlar cıktı daftada bi gün vucut temizliği için kapuz diyeti yapabilirmişiz.sakıncasıda yokmuş..ben bi gün denemek istiyorum.bide normaldede karpuzun yanında bişe yememek daha iyiymiş.karpuz baska bi yiyecekle karısınca kalorisi yükseliyormuş.

selamlaaaar

kızlar karpuzlar cıktı daftada bi gün vucut temizliği için kapuz diyeti yapabilirmişiz.sakıncasıda yokmuş..ben bi gün denemek istiyorum.bide normaldede karpuzun yanında bişe yememek daha iyiymiş.karpuz baska bi yiyecekle karısınca kalorisi yükseliyormuş.

Karpuzlar çıktıda hiç tadı tuzu yok. Kağıt gibiler. 2 kere aldık biz 2 sinide yiyemedim. :14: + Karpuz peynirsiz yenirse ağlar bence :60::60:

bugün çok çok çok yüzdüm been :) 50 + factor güneş kremi sürmeme rağmen ynede yandım :43: bembeyaz tenim buğdayımsı bi renk aldı :43: okadar yüzdümki suda taklalar bilmemneler sonrasındada gezdik toduk yorgunluktan ölüyorum :52::52: ama bu deniz çok acıktırıo insanı nasıl çözüm bulsamki..yanıma sandviç aldım ama o kesmedi gurul gurul durmadı karnım meyve filan aldım ı ıh boğazımdan ekmek geçene kadar gurultu kesilmedi :43: öneri verin bana ama :44:

sana önerim yememen:1: veya elini beynini oyalayacak bişeler ye.bak mis gibi yüzüyosun bari bu yüzmelerin boşa gitmesin.sık kendini biraz

Bugün yüzyüzyüzyüz yorgunluktan öldüm :( aşırı derecede acıktım :( offf yaa deniz çok acıktırıyor habire su içtim durdum ama eve gelnce nasıl yediğimi bilmiyorum :43::43::43:

Bugün Kahvaltıda 3 diim kepek ekmek normal kahvaltılık herşeyden az az yedim arada kayısı yedim öğlen kuru fasülye bulgur pilavı (pilav çok az) semiz otlu yoğurt yedim arada 3 bisküvi akşamda bir kase çorba içine ii etimek ufaladım :16: sonra yürüyüşe çıktım heralde bünyem biden alışamadı kötü oldum birazcık :43: iki top dondurma yedm ama çok az..1 saat yürüyüş yaptım bitki çayımı içtim 2 litrede su içtim :46::46::46:

Bugün Kahvaltıda 3 diim kepek ekmek normal kahvaltılık herşeyden az az yedim arada kayısı yedim öğlen kuru fasülye bulgur pilavı (pilav çok az) semiz otlu yoğurt yedim arada 3 bisküvi akşamda bir kase çorba içine ii etimek ufaladım :16: sonra yürüyüşe çıktım heralde bünyem biden alışamadı kötü oldum birazcık :43: iki top dondurma yedm ama çok az..1 saat yürüyüş yaptım bitki çayımı içtim 2 litrede su içtim :46::46::46:

Süper bir gün olmuş canım tebrikler :) Hep böyle ol inşallah !
Varmı kilonda değişiklik ?

Süper bir gün olmuş canım tebrikler :) Hep böyle ol inşallah !
Varmı kilonda değişiklik ?

yok malesef antepten sonra ve final dönemi aldıklarımda yanıma kar kaldı :43::43: leslie ye başlamayı düşünüyorum şimdi iki gündür yürüşe başladım tıkan tıkana bi hal oldum vücut kaldırmıo artık tempoyuu..düzene soktum gibi ama hızlandırmak için ne yapmam lazım bilmiyorum..hem metabolizmamı hızlandıracak hemde yağ yakımı yapacak kür tarzı bişy lazm bana :44: bakndm :kkk: da ama bitkininde fazlası zarar işte kesin net ölçüleri bulamıyorum :50: kızlar bana destek olun nolur :43: yoksunuz hiçbiriniz :43:

Karbeyaz merhaba canım. Konunun 12.sayfasına kadar okuyabildim. Öncelikle gerçekten çok güzel bir kızsın onu söylemek istiyorum. Buradaki arkadaşların desteği ve kendi azminle kilolarını da vereceksin inşallah. Okuduğum kadarıyla öğün aralarında sürekli acıktığından bahsetmişsin. Diyet listene dikkat ettim, tükettiğin bazı gıdaların glisemik indeksi yüksek canım. Yani kan şekerini yükselten gıdalar. Mesela pirinç pilavı, çikolata kaplı diyet bisküvi gibi. Bu tür gıdalar kan şekerini hızlı yükseltir ve aynı hızda düşürür. Bu da sık acıkmaya sebep olur. Ben diyet yaptığım dönemlerde özellikle bu yüzden bu tür gıdalar yerine kan şekerini yükseltmeyen gıdaları tüketmeyi tercih ediyorum. Aksi halde çok sık acıkıyorum, kan şekerim düşüyor ve ilk bulduğum yemeğe saldırıyorum. İnternette glisemik indeks diye aratabilirsin. Acıktırmayan yiyeceklerin listeleri var. Bu sayfaya dek belki başka söyleyenler de olmuştur bilemiyorum, ben 12.sayfaya kadar okuduklarıma göre naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim. :71: Sakın vazgeçme ve başarılı olacağına inan canım.

Back
X