- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
Karbeyaz merhaba canım. Konunun 12.sayfasına kadar okuyabildim. Öncelikle gerçekten çok güzel bir kızsın onu söylemek istiyorum. Buradaki arkadaşların desteği ve kendi azminle kilolarını da vereceksin inşallah. Okuduğum kadarıyla öğün aralarında sürekli acıktığından bahsetmişsin. Diyet listene dikkat ettim, tükettiğin bazı gıdaların glisemik indeksi yüksek canım. Yani kan şekerini yükselten gıdalar. Mesela pirinç pilavı, çikolata kaplı diyet bisküvi gibi. Bu tür gıdalar kan şekerini hızlı yükseltir ve aynı hızda düşürür. Bu da sık acıkmaya sebep olur. Ben diyet yaptığım dönemlerde özellikle bu yüzden bu tür gıdalar yerine kan şekerini yükseltmeyen gıdaları tüketmeyi tercih ediyorum. Aksi halde çok sık acıkıyorum, kan şekerim düşüyor ve ilk bulduğum yemeğe saldırıyorum. İnternette glisemik indeks diye aratabilirsin. Acıktırmayan yiyeceklerin listeleri var. Bu sayfaya dek belki başka söyleyenler de olmuştur bilemiyorum, ben 12.sayfaya kadar okuduklarıma göre naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.Sakın vazgeçme ve başarılı olacağına inan canım.
yok canım ilk defa duydum böyle bişey hiçbi doktorumda söylemedi

Son düzenleme: