- Konu Sahibi karbeyaz07
ya aslında yaz da geldi şu okul bitse her gün yüzmeye gitmek istiyorum..şimdi okul var çok taş koyuyo..ya kızlar ben diyeti uyguluyorum evet mucize bekleyemem daha ilk günlerden ama ne bilim yaa hiç ilerlemio gibi sadece eskisi gibi çok yiyemiyorum hemen tıkanıyorum..bugün kahvaltıyı güçlü yapayım öğle ve akşam kıssam belki daha etkili olur diye düşündüm ama hemen tıkandım yiyemedim fazla..Ben xxxx çok kilo vermiştim tabi hepsini geri aldım salınca..Bir de akşam yemeklerini keserek kilo vermiştim napsam ki acaba akşam sade çorbayla mı geçiştirsem blmiyorum :S çünkü yürüyüşten başka spor yapamıyorum şu anda zaten..Napsam ki pff:44::44:
bence doktorunun söylediğini yapmalısın.bildiğim kadarıyla günlük alman gereken kalori miktarını falan hesaplatmısın.yürüyüş diyip geçme çok güzel bi egzersiz 2,5 saat yürüdüğünü söylemişsin.bi kez tv de doktordan duymuştum gündüz yürüyüsun ya gece yatarken bile vücudunda enerji kaybı oluyomuş vücudun kalori yakmaya devam ediyomuş.yürüdüm bitti yanan yandı değil yani.elinden geldiğince yürümeye çalış.hapları deneme ama akşam yemeklerini hafif tutman yararına olabilir.bende bikaç gündür sirkeli ballı su içiyorum ve hiç açıktırmıyor gerçekten.midende problem yoksa deneyebilirsin.burdada var topikler ordan araştırdım.ılık su bir tatlı kaşığı bal bir yemek kaşığı elme sirkesi sabah aç karınla kahvaltıdan yarım saat önce ve de akşamları gece yatmadan içiyorum.form çayına göre tadı çok çok iyi bence ben sevdim limonota gibi

Son düzenleyen: Moderatör: