Herkese merhaba
Konuyu kaçtır açıp açıp okuyorum. Bende kendimi bildim bileli hep kilolu bir bayan olmuşumdur. 22 yaşındayım boyum 1,75 ve kilom üçlü rakamlarda. Yazmaya bile utanıyorum. Yaklaşık 1.5 aydır diyet yapıyorum. Aslında diyet değil sağlıklı besleniyorum. İlk 1 hafta yürüyüş yaptım fakat şuanda yapmıyorum diyebilirim. Bilmiyorum içimden gelmiyor. Ama eskisi gibide beslenmiyorum. Ve kilo verdiğimi hissediyorum. Annem ve babamda bunu söylüyorlar. Kıyafetlerimdende bunu anlıyorum. Birkaç kilocuk gitti. İlk başta tartılmamıştım. Evimizde tartı yoktu. Yaklaşık 1 hafta önce tartı aldık ve ilk başladıgımki kilomu bilmiyorum. Zaten şuankinide yazmıyorum. 3 lü rakamlardayım bunu bilin.

Okadar çok diyet yaptımki. Benim kadar çok diyet yapıpta bırakan yoktur herhalde. lise döneminde akupunktura gitmiştim. 79 kiloya kadar düşmüştüm. ama maddi açıdan bazı problemler yaşadıgımızdan bırakmak zorunda kalmıştım. Hooooop verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Tamamen benim suçum. Kopasıca boğazımı tutamadığım için geri aldım. Kilo yüzünden yaşadığım sorunları duygularımı yazmama hiç gerek bile yok aynılarını sizlerde yaşıyorsunuz çünkü biliyorum. bu yüzden benim sizi anladığım gibi sizlerinde beni anlayacağını biliyorum. Neyse yazdıkça yazıyorum

Sadece içimden bu başlığa yazmak geldi okadar :78:
Benim alışveriş yaptığım bir mağaza var. İsmi Evans. Çok uzun süredir buradan alışveriş yapıyorum. Ürünleri kaliteli ve çok güzel. İlgilenirsen daha detaylı bilgi verebilirim :)