merhaba arkadaşlar...ben karboksiterapi yönteminin çatlak tedavisinde de kullanıldığı duymuştum karboksiterapi yaptıran arkadaşlar cvp yazabilirmi acaba gerçektende çatlakların görünümünü düzeltiyormu??????????*
Bugün nihayet ilk karboksiterapi seansımı yaptırdım. Biraz acıdı ama umduğumda daha iyi geçti. Bakalım sonuç ne olucak heycanla bekliyorum. Gelişme olursa yazıcam. Karboksiterapi tecrübeleri olan varsa paylaşalım.
power plate evet ben daha başlamadım ama 1 haftaya kadar başlamayı düşünüyorum 20 dakikalık power plate ile egzersiz sonucu 1 saatlik spor salonunda geçirdiğiniz zamana eşit. Eğitimli hocalarla yapıldığı taktirde sonuç mükemmel oluyor ilginenlere duyrulur
ama ben özellikle yaptırmış biriyle konuşmak istiyorum, diyet yaparak mı power plate e gittiniz ve kilo olarak kaç kilo kaybvettiniz
merhaba ben selülitlerim ve basen bölgemin incelmesi için başladım karboksiterapiye aslında benimde ciddi bir çatlak problemim var ama çatlakların kesin bir çözümü olmadığını bildiğimden hiç heveslenmemiştim fakat karboksiterapi 6.seanstayım hem ciddi bir incelme selülitlerde gözle görülür bir iyileşme ve çatlaklardada renklerinde solma oldu artık daha az parlıyorlar:))) daha 14 seansım var mucize beklemiyorum ama şimdiden bu sonuçları alımışsam bitince beklediğimden çok daha memnun kalacağıma inanıyorum.biraz canın yanıyor ama dayanılmaz bir acı değil.çatlakların tamamen yok olacağına inanmıyorum ama en azından eskisi kadar dikkat çekmeyecekler.yaz aylarında yaptırmanın bir sakıncası yok ama hafif morluklar oluşabiliyor.incelme mutlaka oluyor en azından benim pantolonlarım artık bol geliyor:)))40 bedendim artık 38 giyebiliyorum:))üzgünüm ben balıkesirde olduğumdan istanbuldaki merkezlerle ilgili bir bilgim yok ama internetten araştırabilirsin ben gittiğim yeri internetten buldum çok memnunum:))merhaba kızlar
karboksiterapi yaptıranlara bir kaç sorum olucak
1.çatlaklar için yaptırmak istiyorum kilo problemim yok hatta zayıf sayılırım daha da küçülür müyüm?
2.yaz aylarında yaptırılınca herhangi bi zararı oluyo mu yani deniz-güneş vs.. için
3.zayıflamak için değilde çatlaklarından kurtulmak için yaptıran var mı işe yaradı mı?
4.yan etkisi var mı?
5.ist.da bildiğiniz güvenilir merkez var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim
ben daha 19 yaşımdayım yaa nedir bu vücudumun halisenağlama
çok kafaya takıyorum...çocuk doğursam tamamen 2ye ayrılıp çatlarım heralde
merhaba ben selülitlerim ve basen bölgemin incelmesi için başladım karboksiterapiye aslında benimde ciddi bir çatlak problemim var ama çatlakların kesin bir çözümü olmadığını bildiğimden hiç heveslenmemiştim fakat karboksiterapi 6.seanstayım hem ciddi bir incelme selülitlerde gözle görülür bir iyileşme ve çatlaklardada renklerinde solma oldu artık daha az parlıyorlar:))) daha 14 seansım var mucize beklemiyorum ama şimdiden bu sonuçları alımışsam bitince beklediğimden çok daha memnun kalacağıma inanıyorum.biraz canın yanıyor ama dayanılmaz bir acı değil.çatlakların tamamen yok olacağına inanmıyorum ama en azından eskisi kadar dikkat çekmeyecekler.yaz aylarında yaptırmanın bir sakıncası yok ama hafif morluklar oluşabiliyor.incelme mutlaka oluyor en azından benim pantolonlarım artık bol geliyor:)))40 bedendim artık 38 giyebiliyorum:))üzgünüm ben balıkesirde olduğumdan istanbuldaki merkezlerle ilgili bir bilgim yok ama internetten araştırabilirsin ben gittiğim yeri internetten buldum çok memnunum:))
senin dediğin yöntemi diğerlerinden ayıran fark nedir cnm ? birde ank. neresi ve kaça mal oluyormuş bana özelden cvp verirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?