Lekeler, Çiller KARBON PEELİNG SONUCUNDA DERİN BİR LEKE ÇÖZÜM ARIYORUM...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Samyeli_52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
10
0
1
36
ARKADAŞLAR HERKESE MRB, BEN YENİ ÜYEYİM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ABLAMIN CİLDİNDE KARBON PEELİNG SONUCUNDA DERİN BİR LEKE MEYDANA GELDİ PSİKOLOJİSİ ALT UST OLDU BİR COK İŞLEM YAPTIRDI AMA SONUC AYNI SUANDA RESIMDEKINDEN DAHADA FAZLA KOYULAŞTI KENDINE BIR SEY YAPAR DIE KORKUYORUM LÜTFEN BU KONUDA CÖZÜM BULANLAR BIZE YARDIMCI OLABILIRMI LÜTFENNNN

C vitamini serumu sürerek derma roller kullansın 2 haftada 1 yatmadan önce. Ve mutlaka güneş kremi kullansın. Aloe vera jeli günlük nemlendirici kremiyle karıştırıp sürsün ve bana dua etsin

C vitamini serumu sürerek derma roller kullansın 2 haftada 1 yatmadan önce. Ve mutlaka güneş kremi kullansın. Aloe vera jeli günlük nemlendirici kremiyle karıştırıp sürsün ve bana dua etsin ☺
C vitamin arastiriyorum bende hangi marka daha iyi acaba birde aloeverayi direk aurmek zarar vermezmi

C vitamini serumu sürerek derma roller kullansın 2 haftada 1 yatmadan önce. Ve mutlaka güneş kremi kullansın. Aloe vera jeli günlük nemlendirici kremiyle karıştırıp sürsün ve bana dua etsin ☺
C vitamini serumu ve alovera jeli nerden temin edebilirim acaba eczanemi aktardanmi alovera jeli nide 2 haftada bir mi surecek simdiden tskr ederim insallah faydali olr

C vitamin arastiriyorum bende hangi marka daha iyi acaba birde aloeverayi direk aurmek zarar vermezmi

Laboratories Babe c vitamini serum bence çok etkili. tek tek ampul ambalajda olduğu için de kullanışlı. Aloe vera jel bitkinin kendisi olmayacak. Ben farmasi marka kullanıyorum. Bir çok markaya göre en iyisi o. Bir de Lr marka güzel.

.
C vitamini serumu ve alovera jeli nerden temin edebilirim acaba eczanemi aktardanmi alovera jeli nide 2 haftada bir mi surecek simdiden tskr ederim insallah faydali olr
.
Laboratories Babe c vitamini serum internette ve instagramda var. Aloe vera jel hergün kullanılacak nemlendirici gibi.

Benim de yüzümde leke var. Doktora falan gitmeyin ben de gittim altın iğne yaptırdım 2 seansta hiçbir sonuç görmeyince yarıda bıraktım. 3000 tl param gitti. C vitamini serumu alıp kendiniz kullanacaksınız artık başka yolu yok. Bir de dermaroller alın. Marka istiyorsan kozmetik ürünlere yönelme. Eczane ürünlerine yani dermokozmetik kullanın. Biraz pahalı ama ben Lubex c vitamini siparişi verdim denicem. Siz de bir araştırın. Güneş kremini evde bile sürsün.

Merhaba, hanımefendinin yüzü ne durumda? İyileşme var mı? Yoksa ben herhangi bir eksfoliasyon onermiyorum oradaki doku yenilenene kadar ( C vitamini, dermaroller, asitler, retinoller, retinoidler vb.) İyileşme yoksa halen bol bol bariyer krem sürsün dermaplus bepanten gibi uygun fiyatlı ama hiç kullanmadım. Ve yaz geliyor en önemlisi güneş koruyucu sürsün hava kapalı olsa bile yoksa o leke kalıcı olur.

Malesef hala çare bulamadık iyi bir doktor araştırıyoruz lazer düşünüyo artık başka çarwmiz yok ama ondan da korkmuyo değiliz

Malesef hala çare bulamadık iyi bir doktor araştırıyoruz lazer düşünüyo artık başka çarwmiz yok ama ondan da korkmuyo değiliz
Merhaba tekrardan ablanız şu dönemde bol bol bariyer krem ve güneş kremi sürsün evde bile. En azından lazer işlemine kadar daha da koyu olmaz. Aslında ben de evde güneş kremi kullanacağım. Akşamları iyi bir markanın C vitamini ürününü deneyebilir yukarıda üyeler de yazmış tabi dermatoloğa da görünsün. Tekrar geçmiş olsun. Lekelerin iyileşmesi 1 yıl hatta daha fazla sürebilir unutmayın.

Teşekkür ederim bir kurtulsa vallahi çok kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…