- 12 Nisan 2020
- 10
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Samyeli_52
-
Leke için serum kullanmayı denedim mi
Bir suru kremler fraksiyonel lazer ve thulyum yapildi daha cok karardi serum kullanmadik
C vitamin arastiriyorum bende hangi marka daha iyi acaba birde aloeverayi direk aurmek zarar vermezmiC vitamini serumu sürerek derma roller kullansın 2 haftada 1 yatmadan önce. Ve mutlaka güneş kremi kullansın. Aloe vera jeli günlük nemlendirici kremiyle karıştırıp sürsün ve bana dua etsin ☺
C vitamini serumu ve alovera jeli nerden temin edebilirim acaba eczanemi aktardanmi alovera jeli nide 2 haftada bir mi surecek simdiden tskr ederim insallah faydali olrC vitamini serumu sürerek derma roller kullansın 2 haftada 1 yatmadan önce. Ve mutlaka güneş kremi kullansın. Aloe vera jeli günlük nemlendirici kremiyle karıştırıp sürsün ve bana dua etsin ☺
C vitamin arastiriyorum bende hangi marka daha iyi acaba birde aloeverayi direk aurmek zarar vermezmi
.C vitamini serumu ve alovera jeli nerden temin edebilirim acaba eczanemi aktardanmi alovera jeli nide 2 haftada bir mi surecek simdiden tskr ederim insallah faydali olr
ARKADAŞLAR HERKESE MRB, BEN YENİ ÜYEYİM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ABLAMIN CİLDİNDE KARBON PEELİNG SONUCUNDA DERİN BİR LEKE MEYDANA GELDİ PSİKOLOJİSİ ALT UST OLDU BİR COK İŞLEM YAPTIRDI AMA SONUC AYNI SUANDA RESIMDEKINDEN DAHADA FAZLA KOYULAŞTI KENDINE BIR SEY YAPAR DIE KORKUYORUM LÜTFEN BU KONUDA CÖZÜM BULANLAR BIZE YARDIMCI OLABILIRMI LÜTFENNNN
Eki Görüntüle 2618422
Merhaba, hanımefendinin yüzü ne durumda? İyileşme var mı? Yoksa ben herhangi bir eksfoliasyon onermiyorum oradaki doku yenilenene kadar ( C vitamini, dermaroller, asitler, retinoller, retinoidler vb.) İyileşme yoksa halen bol bol bariyer krem sürsün dermaplus bepanten gibi uygun fiyatlı ama hiç kullanmadım. Ve yaz geliyor en önemlisi güneş koruyucu sürsün hava kapalı olsa bile yoksa o leke kalıcı olur.C vitamini serumu ve alovera jeli nerden temin edebilirim acaba eczanemi aktardanmi alovera jeli nide 2 haftada bir mi surecek simdiden tskr ederim insallah faydali olr
Malesef hala çare bulamadık iyi bir doktor araştırıyoruz lazer düşünüyo artık başka çarwmiz yok ama ondan da korkmuyo değilizMerhaba, hanımefendinin yüzü ne durumda? İyileşme var mı? Yoksa ben herhangi bir eksfoliasyon onermiyorum oradaki doku yenilenene kadar ( C vitamini, dermaroller, asitler, retinoller, retinoidler vb.) İyileşme yoksa halen bol bol bariyer krem sürsün dermaplus bepanten gibi uygun fiyatlı ama hiç kullanmadım. Ve yaz geliyor en önemlisi güneş koruyucu sürsün hava kapalı olsa bile yoksa o leke kalıcı olur.
Merhaba tekrardan ablanız şu dönemde bol bol bariyer krem ve güneş kremi sürsün evde bile. En azından lazer işlemine kadar daha da koyu olmaz. Aslında ben de evde güneş kremi kullanacağım. Akşamları iyi bir markanın C vitamini ürününü deneyebilir yukarıda üyeler de yazmış tabi dermatoloğa da görünsün. Tekrar geçmiş olsun. Lekelerin iyileşmesi 1 yıl hatta daha fazla sürebilir unutmayın.Malesef hala çare bulamadık iyi bir doktor araştırıyoruz lazer düşünüyo artık başka çarwmiz yok ama ondan da korkmuyo değiliz
Teşekkür ederim bir kurtulsa vallahi çok kötü bir durumMerhaba tekrardan ablanız şu dönemde bol bol bariyer krem ve güneş kremi sürsün evde bile. En azından lazer işlemine kadar daha da koyu olmaz. Aslında ben de evde güneş kremi kullanacağım. Akşamları iyi bir markanın C vitamini ürününü deneyebilir yukarıda üyeler de yazmış tabi dermatoloğa da görünsün. Tekrar geçmiş olsun. Lekelerin iyileşmesi 1 yıl hatta daha fazla sürebilir unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?