Karbonat İle Gebelik Testi

Ya kizlar harikasiniz o kadar cok sey ogrendim ki burda herkese cok tesekkurler. Hepinizi yakindan taniyo gibiyim artik :) ben de 2 senelik evliyim 3 aydir bebis dusunuyoruz . Smdi adetime 3 gun var ve 1 haftadir 2 gunde bir test yapiyorm simdi karbonati denicemmm

Hanimlar merhaba karbonati denedim kopuk kopuk olmadi ama azicik kabarcik oldu . Bir de mesane bolgem cok agriyor ve şiş hamilelik belirtisi mi acaba

Kesinlikle güvenmeyin buna bilimsel olarak açıklayamam ama denedim bizzat 4 gün geçikti adetim acaba mı dedim gece okudum bunu meraktan denedim köpük köpük oldu sevindim elimde olmadan uyuyamadım sabah ne kadar kendine hakim ol desem de elde olan bişi değil test aldım yaptım ve sonuç negatif milletin aklını karıştırmayın eski Zaman usullerle

Dogru mu degil mi bilmiyorum ama adetimden ustunden 5 gub gecti uc kez idrsr testi yaptim negatif cikti sonra karbonatla denedim kabardi ama bir gub sonra adet oldum yada dusuk yaptim hic fikrim yok

ben limon testi yapmıştım pozitif çıktı.
şimdi karbonat denicem.

Benim de öyle kopurdu ama sabah test yaptım Ç ve T nin tam ortasında çıktı yani negatif oluyor bu değil mi

Ben camasirsuyu testi ile ögrendim hamileliğimi. Pet bardağa cok az çamaşır suyu az idrar o kadar. Bardak taşmak üzereydi sasırdım ve gerçekten hamileymişim

Merhaba arkadaşlar. ...acaba karbonat yerine kabartma tozu kullanırmı. ...ben kabartma tozu ile denedim ve kabardi. ..çok merak ediyorum. ...

Merhaba kizlar herkese selam. Ben de bu konu uzerine yorum yapmak istiyorum. Ben bildigim kadariyla bu kopurub kopurmeme hamilelik diyil cinsiyet belirtisi. Yani eger kopuruyorsa erkek kopurmuyorsa kiz demekdir.Ben de 6 haftalik hamileyim ama kendi hesabimla daha doktora gitmedim.Bugun sabah bu testi yapdim kopurdu. 2 yasinda bi kizimiz var Allahim kismet ederse bunu da erkek istiyoruz insallah. Rabbim herkesin gonlune gore versin amin.Erkek olursa cok seviniriz tabi once saglikli olsun ama merak etmiyor da deyilim.Iki ayda cinsiyet biliniyo ama benim ona bile sabrim yetmiyo beklemeye. O yuzden yorumlarinizi almak istedim.Sizden ricam eger hamile olup da cinsiyetinden emin olan arkadaslarimiz varssa bunu sabah idrariyla iki yemek kasiginin uzerine biraz ilave edip test edelim mumkunse.dogrulugunu oyrenelim bi. Simdiden her kese cok tesekkurler dikkatiniz icin

Ben de 3 gun sabah ilk idrarla limon, karbonat ve toz şekerden yaptım test üçüne göre de hamileyim bu sabah karbonat testini yaptım karbonatı döker dökmez köpürmeye başladı. Bir kaç ay önce tekrar denemistim ķöpürmemisti kan testindede negatif çıkmıştı şimdi bakalım hayırlısı artık inşallah dogrudur ya

Kızlar bende Reglime 1 hafta kala çok silik bi çizgi görmüştüm ondan 2 gün önce de bu karbonatla çamaşır suyu testini yaptım ikisi de köpürdü. Yani testleri ben denedim sırf meraktan hakkaten hamile çıktım :) şimdi allah izin verirse 3.bebiş geliyo :)

bende de böyle ldu limon çsuyu hepsi hamile dedi 5 ün sonra test yapacakken adet oldum:)
İnanmamalı bunlara =)

Herkese merhaba. Az önce karbonat testi yaptım ve kabardı . Bundan 5 gün önce yaptım direk dibe çökmüştü . Adetime 2 gün var .bekleyip göreceğim . Eğer hamileysem (inşallah) yazarım buraya

Ben denedim olmadi ama adet gunume 13 gün var inşallah olmamda zaten ☺eğer hamileysem idrar tahlilinde cikarsa bide ozaman denerim yine çıkmazsa demekkj garantili değildir yazarım sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…