Doğuma Hazırlık karbonatla cinsiyet tahminini bilenler deneyenler....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beseye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
335
489
38
Arkadaşlar ben şuan 12.haftamdayim su karbonat testini yaptım kız bebek çıktı benim ricam cinsiyeti belli olan hamile arkadaşlardan bu testi yapıp dogruluk derecesini birlikte belirlemek .bakalım dogrumu test su şekilde oluyor:bir tatlı kaşığı kadar karbonatın üzerine idrarinizdan bir miktar dönüyorsunuz eğer yukarı doğru kopurmeler olursa erkek,yok eğer fazla bir reaksiyon olmazsa kız demekmiş.deneyenlere şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar ben şuan 12.haftamdayim su karbonat testini yaptım kız bebek çıktı benim ricam cinsiyeti belli olan hamile arkadaşlardan bu testi yapıp dogruluk derecesini birlikte belirlemek .bakalım dogrumu test su şekilde oluyor:bir tatlı kaşığı kadar karbonatın üzerine idrarinizdan bir miktar dönüyorsunuz eğer yukarı doğru kopurmeler olursa erkek,yok eğer fazla bir reaksiyon olmazsa kız demekmiş.deneyenlere şimdiden teşekkürler...
karbonst olsaydı denicktm :)

Canim bende simdi deneyeyim yazayim sana bakalim benim oglum olacak :)

Bence dogru degil canim hicbisey olmadi :KK66:

Canım senin bebegin kız mi olacak yoksa erkekmi cinsiyeti bellimi

Tesekkur ederim bende internetten okumuştum ama demekki pek bilen deneyen yok doğru değil sanirim:110:

Hic bi kopurme bile olmadi dedigin gibi dogru degil canim bencede :)

Mrb dogru mu cıktı benim doktorum kız dedi ama bunu yaptıgımda erkek cıktı

Hayır canım doğru çıkmadı, böyle testler hep yanıltıcı oluyor ultrason a güvenmek lazım

merhaba.benim 10.haftam bitmek uzere.bu testi yaptm erkek cikti bildigin kopurdu yani.hissettigimde oydu zaten.arefe gunu cinsiyet icin gidecegim sizlerlede paylasacagim.gorusmek uzere :)

X