Karbonatla Cinsiyet Testi

Karbonatla Cinsiyet Testi

• Köpürdü Erkek

OY: 0 0,0%
  • Köpürmedi Kız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mucizelerbenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
53
6
16
Merhaba Karbonatla Cinsiyet Testi yapan varmı? Hurafeye göre eskiden yapılır ve buna inanılırmış Bir karton bardağa idrarınızı koyuyorsunuz üzerine bir yemek kaşığı karbonat ve karıştırıyorsunuz. Reaksiyon olur köpürürse erkek. Reaksiyon olmaz köpürmezse kız.
Cinsiyeti bilenler deneyip yazabilir mi ? Teşekkür ederim

Yahu ne gerek var 11-12 haftada cinsiyet belli oluyor zaten. Karbonatın köpürmesi tamamen idrarın asiditesiyle ilgili. Az su içerseniz çok asidik olur çok köpürür. Çok su içerseniz az asidik olur az köpürür. Bilim, kimya…

Saçmalık yemin ederim yazdığınız bütün konular cinsiyetle alakalı. Allah gücenir. Çok istediğiniz olmaz. Böyle şeyleri çok konuşmayın.

Adı üzerin de hurafe yazdım . Bilim yazmadım. Bilimle bir alakası olamaz zaten. Eğlencesine ayrıca bizim burada detaylıdan önce 20 haftadan önce öğrenemiyorsun her anne gibi heyecanlı bi süreçteyim teşekkür ederim

Saçmalık yemin ederim yazdığınız bütün konular cinsiyetle alakalı. Allah gücenir. Çok istediğiniz olmaz. Böyle şeyleri çok konuşmayın.
Sağlıklı olmasını çok istiyorum . Diğer herşey hurafe hiç birinin bilimle alakası yok . Allah’ın neden gücüne gitsin Allaha şirk mi koşuyorum sanki .

Ben karbonatı bilmiyorum, soğanı biliyorum. Soğan ekip su vermiyorsunuz, ne zaman çişiniz gelse saksıya salıveriyorsunuz. Dışardaysanız falan asla ziyan etmiyorsunuz, mutlaka pet şişe taşıyın yanınızda, eve gelince saksıya boşaltırsınız. Sonuç olarak yeşeren soğanı koparıp tadına bakıyorsunuz. Acıysa erkek, tatlıysa kız.

Güldük eğlendik şimdi gidin saçmalıklarınızı başka yerin yazın ben konuma yazmayın ! ruh hastaları dolu burası bir hurafe sorduk konu nerelere geldi hadi uza

Güldük eğlendik şimdi gidin saçmalıklarınızı başka yerin yazın ben konuma yazmayın ! ruh hastaları dolu burası bir hurafe sorduk konu nerelere geldi hadi uza
Çok ayıp. Biz karbonata saçmalık dedik mi? Ruh hastası lafınızı aynen iade ederim. Bebeğin cinsiyetine göre sidiğin yapısı değişiyor, doğal olarak sidikle büyüyen soğanın da öyle. Bilimsel bir şey paylaşıyorum aldığım cevaba bakın. Ayıp, gerçekten çok kırıldım.

Gerizekalı ya sanıyor ki ben Karbonat hurafesini destekledimm sanıyor Allah akıl fikir versin adı üzerin de hurafe olan bir şey için erinmiyor bu kadar mesaj yazıyor laf sokacam diye git travmalarını düzelt hadi defol

Neden siz erinmeyip konu açıyorsunuz da ben cevap yazınca mı gerizekalı oluyorum? Hakaret etmeden iletişim kuramıyor oluşunuzu tahmin etmeliydim, benim hatam.
Kusura bakma canım kendim, seni böyle şeylerle muhatap ettiğim için özür dilerim.

Kendini bir şey sanan herbolog Anladığın dilden konuşuyorum hakaret edilmekten anlar senin gibileri ondan böyle yazıyorum herkesle aynı tarz konuşan sensin alaycı sanane keyfimin kahyasımısın ? istediğim konuyu açarım hurafe bu hurafeeeee gerçek değil bilim değil kendini kaptırma hadi başka da cevap yok sana canın kendinle otur travmalarını çöz burada insanlara yüklenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…