karbonatlı su/ limonlu su

isabellala

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
60
22
merhaba kızlar

bir kaç aya sözüm olacak abartı kilolu değilim ama 7 8 kilo versem ideal kiloya düşerim karbonatlı suyla ilgili bilgi paylaşılmıştı yorumlara baktım misal; 100 kişiden 60 çok memnun hemen etki görmüş 20 kişi zararını 30 kişi de zararlı olabilir yorumunu yapmış kafam karıştı iş yerinde bir kaç gün limonlu su içiyordum da bıraktım sebebsiz yere ama şimdi hem yazın geldiği gazla hemde sözümün verdiği korkuyla şu üzerimde olan fazlalıklardan kurtulmak istiyorum karbonatlı su vücuttaki asit dengesini düzenliyormuş bölelikle yakım kolaylaşıyormuş ama zararlı olanları da gördüm bir de eczane olayı var eczaneden alınan karbonatla bakkaldaki aynı etkimi değilmi bununla ilgili de görüş ayrılıkları çok şimdi bununla ilgili kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

karbonatlı su bir arada kanserli hastalıklara yakalanmamak için kullanılıyordu. babam kanseri tekrarlamasın diye kullandı. kullandı ve metastaz yaptı. kesinlikle önermem..

bir diyet uzmanı sakın böle şeylerle uğraşmayın. ne kadar yiyorsanız yarısı, ne kadar hareket ediyorsanız 2 katı hareket demişti..

merhaba kızlar

bir kaç aya sözüm olacak abartı kilolu değilim ama 7 8 kilo versem ideal kiloya düşerim karbonatlı suyla ilgili bilgi paylaşılmıştı yorumlara baktım misal; 100 kişiden 60 çok memnun hemen etki görmüş 20 kişi zararını 30 kişi de zararlı olabilir yorumunu yapmış kafam karıştı iş yerinde bir kaç gün limonlu su içiyordum da bıraktım sebebsiz yere ama şimdi hem yazın geldiği gazla hemde sözümün verdiği korkuyla şu üzerimde olan fazlalıklardan kurtulmak istiyorum karbonatlı su vücuttaki asit dengesini düzenliyormuş bölelikle yakım kolaylaşıyormuş ama zararlı olanları da gördüm bir de eczane olayı var eczaneden alınan karbonatla bakkaldaki aynı etkimi değilmi bununla ilgili de görüş ayrılıkları çok şimdi bununla ilgili kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

spor yap/pilates/ şekeri - işlenmiş gıdaları bırak

Ekmegi kes , kisa ve net.:KK8:

31537_534059653340051_1477374678_n.jpg

merhaba kızlar

geceleri yatmadan önce bir kase yoğurdun içine bir çay kaşıgı pul biber koy karıştır ye göbek gidiyo

Karbonatli suyu bilmiyorum canim ama Limonlu su kesinlikle is yariyor. Her sabah ve aksam ac karnina icicksin. Yanindada saglikli beslendinmi cok guzel kilo verirsin.

merhaba kızlar

Bahsettiğiniz karbonat, ingiliz karbonatı yani tuz. Eğer yüksek tansiyonunuz varsa asla ama asla kullanmayın. Ölüme kadar gidebilir. Doktorum bana alkali (karbonat bazlı) diyetinin kanıtlanmış bir bilimsel dayanağı olmadığını söyledi. En güzeli temiz su, 3,5 lt iciyorum günde.

ben de sakatlandığım için spor yapamıyorum bari durduğum yerde kilo almayım hem de vereyim diye 2 haftadır yoğurt pul biber yarım limon karışımı yapıp akşam yatmadan önce yiyorum , affedersiniz ama sabah tuvaletimden anlıyorum o kadar su içmem rağmen sarı işiyorum resmen yağları yakıyor , tavsiye ederim.

ben de sakatlandığım için spor yapamıyorum bari durduğum yerde kilo almayım hem de vereyim diye 2 haftadır yoğurt pul biber yarım limon karışımı yapıp akşam yatmadan önce yiyorum , affedersiniz ama sabah tuvaletimden anlıyorum o kadar su içmem rağmen sarı işiyorum resmen yağları yakıyor , tavsiye ederim.
Yarım limonun suyu
3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Sanırım tarif bu...
Yatmadan yarım saat önce yenilecekmiş.
2 hafta devam ettiğinizde kilo verildiği yazıyor.
Göbek yağlarını eritiyormuş.
Sende değişim var mı peki?

Böyle şeyler yapıp sağlığınızı tehlikeye atmayın :KK20: Midenize zarar verirsiniz sonra. Ayrıca da bir arkdaşın dediği gibi tansiyon hastaları içinde yasak zaten.İngiliz karbonatıyla diğeri arasında bir fark yok. İkisi de aynı sadece bizi kandırıyorlar. Fiyat farkı koyup. Limonlu su zayıflatır mı bilemem ama vücudu asitlerden arındırıyor.

Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı pul biber
Sanırım tarif bu...
Kızz yokkkk bişi verildiği yok ben denedim o ingilizmidir nedirr midem bile şok oldu ne çekti o karbonatlı sudann.. ama ılık limolu suyun çok faydasını gördümm..sabah aç karnına hafif limonlu su kadınsal hastalıklara bile iyi geliyor iltihap varsa söküyorr.. hazmı kolaylaştırıyorr.

Böyle şeyler yapıp sağlığınızı tehlikeye atmayın :KK20: Midenize zarar verirsiniz sonra. Ayrıca da bir arkdaşın dediği gibi tansiyon hastaları içinde yasak zaten.İngiliz karbonatıyla diğeri arasında bir fark yok. İkisi de aynı sadece bizi kandırıyorlar. Fiyat farkı koyup. Limonlu su zayıflatır mı bilemem ama vücudu asitlerden arındırıyor.
aynen canım sana katılıyorumm limonlu su iyi geliyor ..:KK9::KK9:

Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı pul biber
Sanırım tarif bu...
evet aynı tarif ben de bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım , 2 hafta sonunda 2.1 kilo vermişim göbeğim yoktu zaten ama şişlik kalmadı ve bağırsaklarıma da iyi geldi, tek dezavantajı zaten düşük tansiyonum var yediğim zaman 9 , 5 e düşüyo tansiyonum, düşük tansiyonu olanlar yemesin.

Sabah kahvaltini aksatma, beyaz ekmek yeme bol.su ic yesil cay ic islenmis gida tuketme yeterli olacaktir.

X