Karbonatlı suyla zayıflayan oldumu?

merhaba canım bana msj yaazmışın ama cvp yazamadım sanırım msj sayım dolmamış.gönderdiğin video level 1 onun 2 ve 3 var .her bir videoyu 10 ar gün yapıyosun toplamda 30 gümn sürüyor.daha sonra farklı videolara geçöiyosun.egzersizler bölümünde topiği var ordan takip edebilirsin

ne videosu ? bu bu arada karbonat nasl zayıflatıyor

canım bir arkadaş sağlık için karbonatlı su önermişti zayıflattığını duydum 1 lt suya yarım çay kaşığı günde 2 lt tüketilcek diye okudum.

canım bir arkadaş sağlık için karbonatlı su önermişti zayıflattığını duydum 1 lt suya yarım çay kaşığı günde 2 lt tüketilcek diye okudum.

bende şimdi netten bunu buldum biraz daha araştırım bakım merak ettım ....................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım teşekkür ederim 10 gün bu videouyu yapayım sonucu sana yazarım umarım sıkılmam

Günde ortalama 4 lt su muu? ..................................................

Bu yönte mi duymuştum. Sonuç alan var mı? Ha bir de 4 lt zararlı olur yahu...

valla kızlar ben 2 lt tüketiyorum 20 kilo başına 1 lt diye okudum 3 lt su içmem lazım ama içemem

bugun başladım 1.5 litreye1 tatlı kaşığı karbonat ekledım tadı benı öyle rahatsız etmedı bakalım 3 litre içe bilicekmiyim

kızlar bu video ne videosu merak ettim özel degilse benimlede paylasırmısınız acabkilo vermeyle ilgilimi

:) Bahsettikleri video bu sanırım. Bu level 1 .................................... Ben 5. günde bırakmıştım.

bugun başladım 1.5 litreye1 tatlı kaşığı karbonat ekledım tadı benı öyle rahatsız etmedı bakalım 3 litre içe bilicekmiyim

Ben de pazartesi başlamayı düşünüyorum. :) Bu arada gün de 1.5 litre iyidir. Ben 3 lt falan denemeyi düşünmüyorum. :26:

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
İyi forumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…