karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

iphone 3s var elinde iphonelarda tuzlu bilemedimki yine iphone ister kesin.. 4s lerin fiyatı uygun galiba biraz..
tabiki çalışma hep cepte o olağan dönem şeysi zaten... ama renk katmak lazım biraz :)))

iphone 3s var elinde iphonelarda tuzlu bilemedimki yine iphone ister kesin.. 4s lerin fiyatı uygun galiba biraz..
tabiki çalışma hep cepte o olağan dönem şeysi zaten... ama renk katmak lazım biraz :)))
Evet o rengi simdi yazamadim burda herkesin rengi kendine

4s de cok geride kaldi amaaa. Samsung istemezmi . Ben samsung e5 kullaniyorum cok memnunum cokta uygun aldik cnm
valla bende sony var ben tam memnun deilim.. çok kasıo ve batryası çabuk bozuldu.. sony almıcam ama bana da sony i o almıstı ben baska bsey istediğim halde onu almıstı bende ona sony mi alsam iyi süpriz olur ama kıyamamki bi bakıym taksidi cok fazla olmasın dıorum.. dütdütümüz yok para birktrmemez lazımm..

o bebeğin cinsiyetine göre değisiyomus canım :) eğer öne doğru sivri olursa karın erekek olurmus ama kalcalara doğru bi genişleme olursa o kızmış

Ayy benim kalcalarim genislemesin popoyu eritmek zor
Benim kızda olsa erkekte kesin şişerim her taraftan
Bana bildirim gelmedi kızlar muhabbet ilerlemiş bende diyorum bu kızlar nerde yazmıyolar meğer siz konuşuyomuşsunuz. Bende kocalarından çocuklarına ilgisiz davranmaları yüzünden şikayet eden kadınların sayfasını okuyodum kendi kendime dedim biz bakıyoruz çocuğumuz olsun diye insanların çocuğu olmuş neyi konuşuyo

mumlarla loşlaştırılmış bir masada yemek bizi çok dinlendirir.. etkilerde hediye ne yapcam iste
Telefon yazmışsın ya canım eğer ihtiyacı varsa imkanın da varsa onu al bence ben hep kullanacağı ve ihtiyacı olan bişey olsun diye düşünürümBirde çok değişik bişey yapmakistiyosan iş yerine kurabiyeden çiçek filan var ya da sadece kurabiye türü filan öyle bişey gönderirsin farklı olur eğer ortam uygunsa eşinin işinde

hiç uygun değil dalga geçerler kesin

Yazık kız kendine de zarar sonra diycek bu bozuk başka alalım yine cepten gidicek hiç olmazsa iyisini al o etmiş sen etme

bende bazen dalıyorum onlara neler neler oluo dünyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…