- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Aaaa evet telefon cok iyi olur agzini ara begendigi bi modeli sor bence: yemek yaparım tamam.. telefonu eskidi faturaya eklemeli bi telefon almayı düşünüorum ama baska ne olblir çalsma kısmı cepte zaten
Aaaaa kiz hangi ay. Bizim ekimbizimde ilk yılözel olsun istiom
Evet o rengi simdi yazamadim burdaiphone 3s var elinde iphonelarda tuzlu bilemedimkiyine iphone ister kesin.. 4s lerin fiyatı uygun galiba biraz..
tabiki çalışma hep cepteo olağan dönem şeysi zaten... ama renk katmak lazım biraz :)))
4s de cok geride kaldi amaaa. Samsung istemezmi . Ben samsung e5 kullaniyorum cok memnunum cokta uygun aldik cnmEvet o rengi simdi yazamadim burdaherkesin rengi kendine
bu ayAaaaa kiz hangi ay. Bizim ekim
Evet o rengi simdi yazamadim burdaherkesin rengi kendine
valla bende sony var ben tam memnun deilim.. çok kasıo ve batryası çabuk bozuldu.. sony almıcam ama bana da sony i o almıstı ben baska bsey istediğim halde onu almıstı4s de cok geride kaldi amaaa. Samsung istemezmi . Ben samsung e5 kullaniyorum cok memnunum cokta uygun aldik cnm
kızlar evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo ama ben ne süpriz yapcağıma karar veremdim daha doğrusu aklmda bsey yok..
mumlarla loşlaştırılmış bir masada yemek bizi çok dinlendirir.. etkilerde1. Yıl dönümünüz dimi romantik yanlarınız var mıdır nasıl bişey yapmayı düşünüyosun
o bebeğin cinsiyetine göre değisiyomus canım :) eğer öne doğru sivri olursa karın erekek olurmus ama kalcalara doğru bi genişleme olursa o kızmış
Benim kızda olsa erkekte kesin şişerim her taraftanAyy benim kalcalarim genislemesinpopoyu eritmek zor
Telefon yazmışsın ya canım eğer ihtiyacı varsa imkanın da varsa onu al bence ben hep kullanacağı ve ihtiyacı olan bişey olsun diye düşünürümmumlarla loşlaştırılmış bir masada yemek bizi çok dinlendirir.. etkilerdehediye ne yapcam iste
karbonat testi yaptıkda canım köpürdük hepimiz ama adet oldukbaşlık dikkatimi çekti
karbonattan taşanlar
?
hiç uygun değilTelefon yazmışsın ya canım eğer ihtiyacı varsa imkanın da varsa onu al bence ben hep kullanacağı ve ihtiyacı olan bişey olsun diye düşünürümBirde çok değişik bişey yapmakistiyosan iş yerine kurabiyeden çiçek filan var ya da sadece kurabiye türü filan öyle bişey gönderirsin farklı olur eğer ortam uygunsa eşinin işinde
valla bende sony var ben tam memnun deilim.. çok kasıo ve batryası çabuk bozuldu.. sony almıcam ama bana da sony i o almıstı ben baska bsey istediğim halde onu almıstıbende ona sony mi alsam iyi süpriz olur ama kıyamamki bi bakıym taksidi cok fazla olmasın dıorum.. dütdütümüz yok para birktrmemez lazımm..
hiç uygun değildalga geçerler kesin
demiYazık kız kendine de zarar sonra diycek bu bozuk başka alalım yine cepten gidicek hiç olmazsa iyisini al o etmiş sen etme
bende bazen dalıyorum onlara neler neler oluo dünyada..Benim kızda olsa erkekte kesin şişerim her taraftan
Bana bildirim gelmedi kızlar muhabbet ilerlemiş bende diyorum bu kızlar nerde yazmıyolar meğer siz konuşuyomuşsunuz. Bende kocalarından çocuklarına ilgisiz davranmaları yüzünden şikayet eden kadınların sayfasını okuyodum kendi kendime dedim biz bakıyoruz çocuğumuz olsun diye insanların çocuğu olmuş neyi konuşuyo
Biz zaten onlara kıyamıyoruz da peki onlar bize? yok yok kıyamıyolar dimi yaa canlarımız onlar bizim.. Buarada içinizde en kıdemli biziz kızlar 2 yıl 4 aylık evliyizdemibende öle düşündüm yazık kıyamamki ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?