- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Her stres etki ediyor bence. Benimde bu stres sebebeim o tup bebek merkezi . 1milyar maaş icin degmezdi diyorum simdi .İnsanlarda bi garip patron bişey söylediğinde kuzu gibi tamam diyor biz söyleyince vıdıvıdı yapıyolar.. uff bu streste nasıl çocuk olsun ki bazen buna da bağlıyorum gerçekten eşim diyo mutsuzsan çık neden çekiyosun ama daha iyisini bulmadan çıkmak istemiyorum.
Düzenini kurunca bulursun inşallah canım istediğin gibi bir iş birde bebişlerimiz gelse pamuk gibi oluruz stres filan kalmaz herhalde onları görünce seslerini duyunca yaa yine anne olasım geldi hiç gitmiyor da zatenInsallah daha iyi bi is bulursun canim. Ben ankaraya yerlesene kadar calismayi düşünmüyorum. Zaten iste yok bana gore
bende öyleyim lafımı sölerim lafımı sölemesem öle si tepki koyarım ki.. o yüzden sevilmiorumCanim ters laleninde dedigi gibi onemli olan mutluluk. Esyada olur tatilede gidilir Allah can sağlığı mutluluk huzur versin insallah.kotukul yapanda kötülük bulur bundinyada bulmasa bile obur dunyada bulur hesabini oder. Ben hic haksizliga gelemem sinirden kudururum laf sokarim mumkunse.
bende öyleyim lafımı sölerim lafımı sölemesem öle si tepki koyarım ki.. o yüzden sevilmiorumsu kizin hic yalanı çıkmadı en doğruyu o konkusur derler akrabalar benden için ama etraf yılan dolu tıs tıs tııss tıss geziolar.. Allahım bizi kötülerin kötülüklerinden korusun.. AMİİİNNN..
bendede aynı dert var canımKızlar ya bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Kilo fazlam var ama iş yerimde sürekli yiyip oturduğum için eritemiyorum spora yazılsam fitness a acaba sorun olur mu çocuk için.. Bir süre önce yazıldım 2,5 ay gittim içim rahat etmedi bıraktım ama gittikçe alıyorum ve böyle hamile kalmak da istemiyorum bir yandan işin açıkçası. Ne dersiniz?
:d saatlerin tutuosa git tabi :)Ben yazılcam bugün yarın artık mecburen bebek yok ama göbek önden gidiyo bir dur demek lazım ya bebekle büyüsün ya da sporla küçülsün
Akşam 7 8 seansı var ona gidicem yer varsa hafta 3 gün zor oluyo insan işten çıkınca eve gidip dinlenmek istiyor ama löp löp yerken öle düşünmüyodum tabi.. Yemesem de zayıflarım ama öyle çok zayıflamış oluyorum eşim sevmiyor azcık etine dolgun hatlı sever öle kuru kuru sevmez:d saatlerin tutuosa git tabi :)
ben vala gayeten tombişim canımmAkşam 7 8 seansı var ona gidicem yer varsa hafta 3 gün zor oluyo insan işten çıkınca eve gidip dinlenmek istiyor ama löp löp yerken öle düşünmüyodum tabi.. Yemesem de zayıflarım ama öyle çok zayıflamış oluyorum eşim sevmiyor azcık etine dolgun hatlı sever öle kuru kuru sevmezBaşka bir işte çalışıyodum çok yoğun ayaktaydım hep çok zayıflamıştım. Yolda yürüyodum ben o arkadaydı bana bakıyomuş kızmıştı bu ne dümdüz olmuşsun kilo al biraz diye
Yemegin salcalisi kadinin kalcalisiAkşam 7 8 seansı var ona gidicem yer varsa hafta 3 gün zor oluyo insan işten çıkınca eve gidip dinlenmek istiyor ama löp löp yerken öle düşünmüyodum tabi.. Yemesem de zayıflarım ama öyle çok zayıflamış oluyorum eşim sevmiyor azcık etine dolgun hatlı sever öle kuru kuru sevmezBaşka bir işte çalışıyodum çok yoğun ayaktaydım hep çok zayıflamıştım. Yolda yürüyodum ben o arkadaydı bana bakıyomuş kızmıştı bu ne dümdüz olmuşsun kilo al biraz diye
Valla canim suan tek amacim hayırlısı ile hamile kalabilmek .uzerimde cevre baskisi olusmaya basladi. Allahtan k.v gil anlayisli. Durumu soyledim.onlar benden rahat benide rahatlatmaya calisiyorlar ama benim takintili ruh halim o bebegi istiyorrrDüzenini kurunca bulursun inşallah canım istediğin gibi bir iş birde bebişlerimiz gelse pamuk gibi oluruz stres filan kalmaz herhalde onları görünce seslerini duyunca yaa yine anne olasım geldi hiç gitmiyor da zaten
Hayırlı olsun canim.yinede dikkatli yap sporu cokta yorma kendini. Is yaparken beline strecfilm sar acaip ter attiriyor .Ben yazılcam bugün yarın artık mecburen bebek yok ama göbek önden gidiyo bir dur demek lazım ya bebekle büyüsün ya da sporla küçülsün
pantolonu gösteren ütüdür; kadını gösteren ...Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi
bende öyleyim lafımı sölerim lafımı sölemesem öle si tepki koyarım ki.. o yüzden sevilmiorumsu kizin hic yalanı çıkmadı en doğruyu o konkusur derler akrabalar benden için ama etraf yılan dolu tıs tıs tııss tıss geziolar.. Allahım bizi kötülerin kötülüklerinden korusun.. AMİİİNNN..
pantolonu gösteren ütüdür; kadını gösteren ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?