canım sakın pes etme vücudun su tutuyor ve yediğin proteinlerin ağırlığı olabilir kabızda olabilirsin sen kiloya bakma belini filan ölç mutlaka incelme olur çünkü kesinlikle yağ yakıyorsundur haftaya tartıl hergün tartılma indiğini görüceksin :)
Kızlarr size fotoğraflarımı yükledimm :)
ayol az önce yanlış foto yüklemişimyüzüm bile görünüyodu uheuhauhe 
1. foto 88.8 kilolok halim
2.foto 72 kiloluk halim
3.foto 80 kiloluk halim
karışık olmuş biraz ama idare edin
canim senin vucut seklin aynen benimki gibi. mesela 88 kiloyken aslinda 90 dan fazla gosteryosun.ama 72 kiloyken de daha az gosteryosun.bizim kemiklerimiz ince.o yuzden azcik zayiflayinca bile hemen etkisini gosteriyor.ok tebrik ederim seni.sakin pes etme.bak ne guzel gozukuyosun.ben cok begendim.vucudun falan tam kadin gibi olmus.6 li rakamlara gelirsen artik manken dicem ben sana
kizlar bugun 100 gr gitmis.benim bugunku menum tavuk oldu.birazdan 1 tane muz yicem.aksam cekirdek citlicam 20 puanlik.50 puana yakin bisey cikicak yine.yarin 1 kilo vermis olurum belki, diyete basladigim gunden beri.haydi hayrlisi
sağol canım benimaslında dediğin gibi benziyo vücut yapılarımız,benim bacaklarım çok kalındı mesela,seninkiler de öyleymiş,senin sadece kalçan benimkinden biraz fazlaymış,üstümüz fln aynı,kollar bacaklar farksız zaten kemiklerimiz ince mi onu bilmiyorum,ama herkes 72 göstermiyosun dedikten sonra kemiklerin iri heralde diyo ya da etin sıkı diyolar.Bilmiyorum valla hangisi doğru :) ince kemikli de olsam iri kemikli de olsam nolursa olsunn ben 6 lı rakamları görmeye kararlıyım sen de pes etme birlikte görelim 6 lı rakamları podyumlara çıkalımmmm 
çekirdekte o kadar kb var mı kız.ben bi avuç kabak çekirdeği yiyorum dolu dolu 2 puan diyorum.yanlış mı acepp
birdaha menümü yazmicam anladim benimle ugrasmak istemiyorsunuz
kilo verirsem yazarimm
Küsme yaaa:)))
Senin menü de hiç karbonhidrat yok maşallah...Sadece ekmek 12,
bi de ton balığında olabilir biraz, sebzeli olduğu için. emin değilim
Bence 20 yi geçmez.
Hergün tartılma derim en az 10 günde bir yap. Bazen sonucu, alsakta versekte 15 gün sonra görebiliyoruz.
orasi kesin.marta kadar 6 li rakamlari gormem lazim zaten yoksa kafayi yerim.ya bana doktor dedi,ince kemikli insanlar daha ince gozukur.insani kalin yapan et degil kemikmis.ve daha iyi kilo verebilirmisdoktorun yalanciyim ben 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?