kizlar bende bu diyete baslamak istiyorum ama tek sikintim gunde 1 kere ictigim 4 sekerli buyuk kupa kahvem onun icmezsem hayatta olmaz cayi sekersiz iciyorum ama sadece kahvedeki sekerle gunluk kb limidim doluyo.bugun canderek klasik tatlandirici aldim ama ustunde ne kb ne kalori hic bisey yazmiyo.bilen varsa yazabilirmi bana.bide gunluk max kac tane alabilirim
ben uyguluyorum canım 82,5 tan 78 e düştüm 7 gündeBu diyeti şuanda uygulayan ya da uygulamış kimse yok mu?
tavuk sıfır puan oluyor yoğurtun 250 gramı 12 diyor onun yarısını alsak 6 olur herhalde çok gıcık bu puan hesaplama :)Memnunsanız problem yok :) peki birsey sormak istiyorum öğleyin bir tabağa yakın tavuk sote yedim fakat sebzeleri yemedim. Yarım kase de yoğurt yedim puanını hesaplayamadim kaç olmuştur?
ben bir buçuk haftada 3 kilo verdm amacım 6 7 kilo vermek olunca çok zorlamadm kendimi meyveleri özledm karpuzu filan çok severm braz bozdum şimdide regl olunca tatlı krizi ama yine tekrarlamayı düşünyrm çnkü fazla şeker kb bana sivilce yapıyr bu dyetle ii oluyr ve detoks gibi geliyorÇokk teşekkürler :) siz kaç kilo verdiniz bu diyetle?
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ bak ben burdan bakıyordum iyi oluyor kaşık kase avuç hesabı olunca mesela bir üçgen karpuz dilimi 4 müşKarpuzu bir öğünde yiyebilirsin aslında. 300 gr karpuz 22 falan sanırım. Ama 300 gram kaç dilim karpuz ediyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?