merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 1 haftalık fln:)yazılarınızı okumaya çalışıyorum çok gzl bende 38 kg vermiştim 7yıl önce ama 18 kilosunu aldım 1kg verdim daha kaldı 17:)yazılarınızı okudukça dhaa çok hırslanıyorum başarıcam.ya listede tatlı yok işte canınız tatlı isteidğinde neyapıyorsunuz hemen cvb alsam yarından itibaren 1 ayyokumda:)
Canım, ben çıkıyorum, yarın sabahki kilonu çok merak ediyorum, tartılır tartılmaz yaz hemen. İnşallah yine vermişsindir.Öptüm.
selam valla ben üşenip hafta sonu yediklerimi yazmadım.. ama çok yyemöedim zaten 400 gr nerdiğimden belli değil mi?? sanırım yarın sabahta daha az bir rakam bildiricem..
arkadaşlardan bazıları defter tutuyor bende onu denicem yoksa arada yediklerimi unutuyorum sanırırm.. çantama atıcam işe eve götür getir yapıp ağzıma ne atarsam hemen oraya not alıcam..
kızlar cuma günü puanım 30p
cumartesi 35p
pazar 35p yi geçmez :)))
bu arada cmtesi 2,5 saat yürüyüş
su cok 2 şer litre hergün için.
yarın yazarım birşeyler yine hepinizi seviyorummmm :)))
selincim pazartesi bende varım.
yalnız önümüzdeki cmtesi tatile gidiyorum 1 hafta ara verebilirim ama bilgisyarı alıcam yanıma otelde arada nete girip yazarım sizlere :))
selintepe senin boyun kaç canım bki 15.5 görünüyor şuanda
Canım, benim boy 1,71. bki de ne ki? :) Ben çizelgemi yaparken göbeğim çatladı, kilomu bile değiştirirken küsüratı yapamadım, sanırım orda da bir yanlışlık yapmışımdır. Boyum mu 15,5 görünüyo :))Boy kilo indeksi mi? kafamçokkarıştı
evet canım boy kilo indeksi yada beden kitle endeksibende çok zorlanıyorum şuanda 49 aslında ama değiştirmeyi bilmiyorum o yüzden hiç uğraşmıyorum kaydirigubbakcemile2
birde normalde zaten diyet yapıyordum ama metabolizmam yavaşladı sanırım çok zor kilo vermeye başladım bugünde börekler tatlılar bisküviler meyveler her şeyi yedim vallahi vücudu şaşırtıyım biraz dedim aşırı fazla yedim kuruyemişi falan 1 paket yedim ama hiç pişman değilim yarın başlıyorum bu diyete 2-3 hafta yapacağım zaten sonra tatile gidiyoruz muhtemelende 3-4 kilo veririm :hulya: inşallah
birde dondurma kaç puan kızlar? arada kaçamak yaparsam çok canım çekerse dondurma yerim çünkü çok seviyorum laelaelaelaelae
bende günü gününe buraya yazabilir miyim yediklerimi? bir sorun olmaz değil mi?:kedi:
evet canım boy kilo indeksi yada beden kitle endeksibende çok zorlanıyorum şuanda 49 aslında ama değiştirmeyi bilmiyorum o yüzden hiç uğraşmıyorum kaydirigubbakcemile2
birde normalde zaten diyet yapıyordum ama metabolizmam yavaşladı sanırım çok zor kilo vermeye başladım bugünde börekler tatlılar bisküviler meyveler her şeyi yedim vallahi vücudu şaşırtıyım biraz dedim aşırı fazla yedim kuruyemişi falan 1 paket yedim ama hiç pişman değilim yarın başlıyorum bu diyete 2-3 hafta yapacağım zaten sonra tatile gidiyoruz muhtemelende 3-4 kilo veririm :hulya: inşallah
birde dondurma kaç puan kızlar? arada kaçamak yaparsam çok canım çekerse dondurma yerim çünkü çok seviyorum laelaelaelaelae
bende günü gününe buraya yazabilir miyim yediklerimi? bir sorun olmaz değil mi?:kedi:
ilk dün böyle kacamagim oldu, onada kacamak demiyelim yaa... fazla birseyde degildii....
6 bucuk haftadir rejimdeymisim vay bee....... bukadar basardiysamm gerisinide getirmeliyimm
bende yazayım yediklerim.
sabah sucuklu yumurta az peynir
öğle tavuk burger mayonez
ara bi çeşit yabani üzüm adını bilmiyorum
1 salatalık
akşam yoğurtlu tavuk çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?