- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 olsam fenamı olurdu canım ya eski kiloma dönmek istiyorum, daha önce 25 kilo vermiş biri olarak şimdi şu 9 kiloyu veremiyorumhoşgeldin HAZEL75 64 kilonun nesini vericen kaç olmak istiyorsun ki CADIARZU:asigim:
Selin hoşbulduk canım bugün sabah tartıldım net olarak 63,2kg geldim, sana tecrübelerine dayanarak gün içinde yediklerimide yazıyım rakam ne çıkacak bana yazabilirmisin rica etsem karbonhidrat miktarı yani - sabah / yarım simit-peynir-domates-salatalık-şekersiz çay / öglen tavuk gögsü-karışık salata / canım şekerli bir şeyler istedi arada 1 avuç kadar kuru sarı üzüm / akşamda salata-tavuk gögsü ve 1 salkımdan az izmir üzüm taze olanındanVenharcım, inşallah diyeyim. Ama ben seni moralsiz görüyorum hep, pardon okuyorum hep :))) Azcık moralli ol kız vallahi yemin ediyorum moralli olduğun zaman daha güzel gidecek kiloların. Cidden 72 kilosun ve haftada 300 gr çok az, azcık inansan günde bu kiloyu vermezsen selin değilim ben. Hatun'u hatırlasana, kız günde 500 gr veriyordu ay.
Ve de senin kilolarındaydı. Ama şıkıdım şıkıdım başladı, şıkıdım şıkıdım bitirdi.
Kızlar, bildiğim birşey olduğu için yazmak istedim hemen. Saat beşten sonra hiçbirşey yenmediği taktirde çok güzel kilo verilebilir. Ben bir dönem yapmıştım hatta. Gündüz istersen dünyaları ye, ki o dönemde İstanbul'da bir seminerde görevliydim yaklaşık üç hafta yaptım ve 7 kilo falan vermiştim. Sabah istediğim kadar ekmek ve istediğim herşeyi yerdim otelde. Öğlen de yine ekmek, sulu yemek pilav ve tatlı yerdim ama saat 5 dedi mi biterdi yeme işim. Eve gelince bozdum haliyle, benim sorunum yemek yaptığımda yiyorum, tek başıma olsam veya yemek yapmasam bunu daha kolay yapabilirdim. Daha zayıf bir arkadaşım da yaptı o 7'den sonra hiçbişey yemedi ve haftada iki kilo vermişti. Bu yöntem de alışkanlık haline dönüştürülebilecek bir zayıflama ve zayıf kalma metodu bence. Yapabilene helal olsun diyorum. Geceleri açlıktan uyuyamıyordum ben :)))) O yüzden erkenden yatardım şimdi hatırlıyorum da. Erken yatmanın da kilo vermede etkisi var diye biliyorum ayrıca.
Canım, Cumaları tartılıyoruz biz. Yarın tartılıp kilonu yazarsan daha sağlıklı olur. Yarışıyoruz biliyorsun. Hmm, İngilizce öğretmenisin demek, nihayet dili Almanca olmayan biri geldi topiğe, beni kandırıyo bunlar Almanca bilmediğim kelime tatlı türleri yiyip yiyip listelerine yazıyorlar, ben de seninle İngilizce yazışırım o zaman Don't eat: bread, macaroni, sugar, pilav neydi ay :)
Kız valla ben de heycanlandım iyi mi :)) Şurda bir-birbuçuk kilon kaldı seksenli rakamlara. Seksen dedin mi göze batmayan kilo gibi algılarım hep nedense. Çok endişelinmeyecekmiş gibi gelir, acele edilmemesi gerekiyormuş gibi. Sanırım ben seksenli rakamlara düştüğümde çok rahatlamıştım, oraya gidiyor aklım. Bir de kıyafet seksenli rakamlarda daha bi çok bulunuyordu. 44 oluyordu ama yukarısını bulmak zordu.
Hazelcim hoşgeldin canım. Sen eski inanışa göre 14, yeni araştırma sonuçlarına göre ise 7-8 kilo versen yeterli, tabi kişinin kendini nasıl hissettiği de çok önemli. Yarın tartılıp son kilonu yazarsan yarışmaya seni de alalım hayatım.
55 olsam fenamı olurdu canım ya eski kiloma dönmek istiyorum, daha önce 25 kilo vermiş biri olarak şimdi şu 9 kiloyu veremiyorum
merhaba....
ben 26 yaşındayım. 1.70 boyundayım ve dün sabah itibarı ile 77.8 kg ile bu diete başladım. kh değerini iki gündür 48 ve 51 de tuttum...bu sbh yine 77.8 olmak bi miktar hayallerimi kırmadı deil ama yine de bu kez azimliyim sositososito
Saatlerce sayfaları okudum özlle selintepe,yazdıkların beni inanılmaz motive etti ve başladım.
Son bir yıldır ortalama 3 günde 1 diete girdiğim ve max 2 gün sürdürebildiğime göre en az 100 başarısız diet denemem var,tabi bu bi taraftan vücuduma kilo direnci olarak dönerken,diğer yandan da kendimi çok üzgün hissetmeme neden oluyor...
Vermek istediğim 20 kg... normal kilom 63 tü ve balık etli ama normaldim. Oysa şimdi 57-58 leri görüp tatmin olmak,onca ağladığım geceden intikam almak istiorum....
Beni de aranıza almanız mümkün mü?
Bir de iki gündür başım ağrıyor,bu normal mi? zamanla geçer mi? Bir de belirgin bir şekilde diete başladığımdan beri çok susuyorum bu normal mi?
Çok oluorum farkındayım ama bi de bu diet kabızlık yapar mı? bu ikinci gün,tuvalete gitmedim de?![]()
KIZLAR ACİL YARDIM....
1.gün 77.8 kg
sabah: 1simit kaşar
ara:şekersiz kahve
öğle:2yumurta+beyaz peynir
sucuk
akş: ızgara tavuk kanadı (400 gram kadardı,koca bi tabaktı yani)
yoğurt 2 kaşık
ara: 1 kadeh kırmızı şarap peynir tabağı + 1 avuç geçmeyecek kdr fıstık
2.gün 77.8kg
sbh:1simit kaşar
ara:şekersiz kahve
öğle:ızgara tavuk kanadı
ara:1yeşil elma(ekşi)
akşam:ızgara hamsi+2 küçük köfte
salata:yarım domates+yarım salatalık+göbek+yarım limon
3.gün 78.4 ?????????????????
bi yerde yanlış var mı????? iki gündür tuvalete gitmedim ama 600 gr fark etceeeni sanmıorum ... böle benim gibi ilk 2 gün kilo alan var mı başka??????
benim metabolizmam mı bzk acaba?????
senağlamasenağlamasenağlama
selincim kimmiş o şıkıdım şıkıdım vereb kilolarınıvalla ben almış bile olabilirim.sölemedi demeyin.ya da hiç vermemiş bile olabilirim.morak moral diyosun da insan veremediğini görünce moral mi kalıyo ki
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün etekteki bütün boncukları döküyoruz her zamanki gibi açılışı ben yapayım 1 hafta boyunca abarta abarta yediqimi söylemiştim size ve sonunda +1.5 kilo olarak karşıma çıktı ama pişman deqilim yemek istedim yedim hatta demin 1 poça 1 açma yedim ve sondu hiçbirşeyde gözüm kalmadı biran önce 60lı kiloları görmek istiyorum küçük bir tio vereyim kızlar kahvaltı hariç yemek yediqinizde önden ilk önce mutlaka ve mutlaka çorba için sonra ikinci yemeqi yiyin müthiş tok tutuyor bu hafta aqzıma çorba sürmedim ve hep acıktım acıktıkça yedim ve +1.5 kiloo...benden uyarması yeni bir hafta yeni umutlar ve ben herşeye raqmem çok mutluyum nasıl kilo vereceqimi biliyorum ve en önemlisi saqlıklıyım Selincim canım arkadaşım bugünlerimizi sana borçluyuz Rabbim razı olsun senden olsanda yanımda yanaklarından öpsem canımıniçiii:1hug:
günaydın ilk bildirimimi yapayım geçen hafta 98 bu gün 96.5 aslında dün 96 yı gördüm ama akşam kudurdum + 500 gr neyse sağlık olsun
bende bu hafta normal baskülde 1 kilo verdim görünüyor.bu hafta çok dikkatli yapmadım.
dijital baskülüme pil alınca daha ayrıntılı sonuçlar veririm inş.
Kilo aldım bu hafta bende
kilo : 118.9
spor :400 dk
selamlar selincim bende kg ayni vermedim almadimda iymi:) yaklasik 1aydir stop etti
(su icmiyorum)
selamlar herkeseeeeeeeee bende bildirmimi yapıyımir
geçen hafta 69.200 idi bu sabah ise 68.400 çok vermemişim ama almadımda regl oldum cünki bu sabah ben fazla gelir die tahmın ediyodum amaa 800 gram az geldi kaydirigubbakcemile3![]()
Selin hoşbulduk canım bugün sabah tartıldım net olarak 63,2kg geldim, sana tecrübelerine dayanarak gün içinde yediklerimide yazıyım rakam ne çıkacak bana yazabilirmisin rica etsem karbonhidrat miktarı yani - sabah / yarım simit-peynir-domates-salatalık-şekersiz çay / öglen tavuk gögsü-karışık salata / canım şekerli bir şeyler istedi arada 1 avuç kadar kuru sarı üzüm / akşamda salata-tavuk gögsü ve 1 salkımdan az izmir üzüm taze olanından
kızlar kg verememişimdir diyodum hatta almışımdır diyodum ama yarım kg gitmiş ALLAH'a şükür.
Venharcım, bunca moralsizliğine rağmen vallahi yarım kiloya ben de şaşırdım hayatım. Tebrik ediyorum seni. Bu hafta bu moral üzerinden devam etmeni diliyorum canım. Kız bu arada 60 lı kilolara az kaldı senin de, bana yaklaştın ha.
geçen hafta :72.3 tüm
bu hafta:71.8 im
selincim geçen cuma günü kilom 79.5 tu yeniden aranıza pazartesi katıldım o gün 78.3tüm.bugünkü kilom 78.5 .dün ve bugün biraz kaçtı. istersen 1kilo yaz beni cumadan cumaya göre hesaplanıyorsa
cnm öncelikle cvp verdiğin için çok teşekkür ederim. Bunun ilk kez bende olmadığını öğrenmek içimi ferahlattı... Ben o kdr çok kez diet yaptım ki metabolizmamın şu an saçmalaması çok normal geldi gerçekten...
Bir hft boyunca bu dieti uygulayarak sonucu görmek istiorum başlangıç olarak... Ben de resmen kilo alma fobisi oluştuğundan açıkcası bir ay tartılmamam imkansız :)
Bu kiloları vermek benim için artık psikiyatrik bir sorun oldu,neredeyse hergün ağlıyorumsenağlama o yüzden bu kez karnım tok kalma ihtimaline rağmen kilo verme umudum varken bırakmaya nietli değilim
Sormak istediğim birşey var yalnız. Evet protein alarak vücudumuzdaki yağları yakmaya çalışıyoruz bu çok mantıklı,ama bu kdr az meyve-sebze tüketerek ihtiyacımız olan vitaminleri karşılayamayabiliriz. Ben aşırı ders çalışmam gereken bir dönemdeyim,özellikle b vitamini eksikliği yaşayıp salaklaşmaktan korkuorum ! Vitamin tableti almamın bir mahsuru olur mu? Hiç vitamin kullanırken bu dietle kilo vereniniz var mı acaba???????
ay haftaya cuma inş 71.0 görürüm inşşşş![]()
selam kizlar uzun bir suredir ugrayamadim ama bos durmadim , diyetten uzagim biraz ama yine ana prensipleri uyguluyorum ( caya seker katmiyorum , her gun bir fincan yesil cay , et ile karbonhidratlari birlikte tuketmiyorum ..) buna ragmen kilo vermeye devam ediyorum yavas yavas , sonunda 10 kilo verebildim , bu birazda su an isyerindeki yogun tempodan kaynaklaniyor , neyse kilolarim gitsin de varsin uzun sursun , hepinize kolay gelsin kizlar
örneğin 0 puan değerindekileri istediğiniz kadar doyana kadar yiyebilirsininiz.mesela ben yumurtayı çok yiyiorum tok tutsun diye.akşamları tavuk eti yiyiorum doyana kadar.arada kaçamak yapsamda 50 puanı geçmiom.sabah akşam düşük puanlı şeyler yersem öğlen falan bir elma yada 50 puanı aşmıcak şeylerden canım istedikçe yiyorum.
selam kızlar...
dün başladım ben de 86.300 kiloyla,boyum 1.68.fakat acayip bi şişlik var midemde ve midem yanıyorsenağlamamidem çalışmıyo sanki,boğazıma kadar doluluk hissediyorum(napıcam ben normalmidir?
Dün neler yedin?