Besibiryerde cay alirken ben sana poset degilde normal demleme cay olarak satiliyor ondan al demistim ama neyse tatlim..Bunlan idare edicez..Internet sitelerine yazinca ozellikle yaziyor orda gunde 3 bardaktan fazla icmeyin demis diyetisyenler. Yemeklerden 1 saat once mumkunse..
Bu arada su olayini super oturttun sanirim. Bak 2 litre bitti de 2.5 filan yapmaya baslamissin. Helal olsun sekerim..sabah kahvaltida tavuk yememissin hayirdir? hehehe
Hadi neyse bu cuma super rakamlar bekliyorum senden cnm..
canım aslıcımm.. ben onu hatırlamadım bile ama zaten bu çayı ben almadım al dedim arkadaşıma oda kolaylık olsun die böle almış bakalım işe yarar bence bu da.. bu arada evet çok su içiorum çok zorakii ama

canım bakalım bu hafta kaç çıkıcam merak ediorum bende.. ama ben cok kırgınım çok sıkıldım ve ciddi manada bu siteden bile soğudum bu haftadan sonra liste falanda bunlarlada uğraşmicam.. sadece özellikle bana gelen soru olursa cevaplarım.. rejim yaparken 3 günde bir giren insanlar polimik olunca sayfa sayfa mesaj yazmışlar.. bazı arkadaşlarımız zaten inanılmaz çirkin kelimeler sarfetmişler.. geçmişle yaşayan bir topicti burası..selini tanımıorum ama bu siteye üye olurken bende sırf onun yazdıklarını okuyarak sevdim bu rejimi olduğum müddetçede gelmesinide çok bekledim candan içten konuşan biriydi..ama gelmio..gelse onu savunayım derken bizi kıran arkadaşlarına bence gerekli açıklamayı yapardı.. ben tek tük yazılar yazılan siteye hareket gelsin istedim hep yazdım hep konuştum hep girdim ama gereksiz şeyler gerçekten can sıktı.. üstelik bazı insanların kötü konuşan haklı - haksız kimseyi ayırmadan sölüorum ki kurulan cümleler bence çok kaba ve kötüydü.. üstelik hedefimizle hiçbir alakası olmayan konularda yapılan tartışmalar..
rejimim soz gaz dewam ama ben çok soğudum o kadar..