Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Besibiryerde cay alirken ben sana poset degilde normal demleme cay olarak satiliyor ondan al demistim ama neyse tatlim..Bunlan idare edicez..Internet sitelerine yazinca ozellikle yaziyor orda gunde 3 bardaktan fazla icmeyin demis diyetisyenler. Yemeklerden 1 saat once mumkunse..
Bu arada su olayini super oturttun sanirim. Bak 2 litre bitti de 2.5 filan yapmaya baslamissin. Helal olsun sekerim..sabah kahvaltida tavuk yememissin hayirdir? hehehe
Hadi neyse bu cuma super rakamlar bekliyorum senden cnm..

canım aslıcımm.. ben onu hatırlamadım bile ama zaten bu çayı ben almadım al dedim arkadaşıma oda kolaylık olsun die böle almış bakalım işe yarar bence bu da.. bu arada evet çok su içiorum çok zorakii ama:63: sevmiooorummm...

canım bakalım bu hafta kaç çıkıcam merak ediorum bende.. ama ben cok kırgınım çok sıkıldım ve ciddi manada bu siteden bile soğudum bu haftadan sonra liste falanda bunlarlada uğraşmicam.. sadece özellikle bana gelen soru olursa cevaplarım.. rejim yaparken 3 günde bir giren insanlar polimik olunca sayfa sayfa mesaj yazmışlar.. bazı arkadaşlarımız zaten inanılmaz çirkin kelimeler sarfetmişler.. geçmişle yaşayan bir topicti burası..selini tanımıorum ama bu siteye üye olurken bende sırf onun yazdıklarını okuyarak sevdim bu rejimi olduğum müddetçede gelmesinide çok bekledim candan içten konuşan biriydi..ama gelmio..gelse onu savunayım derken bizi kıran arkadaşlarına bence gerekli açıklamayı yapardı.. ben tek tük yazılar yazılan siteye hareket gelsin istedim hep yazdım hep konuştum hep girdim ama gereksiz şeyler gerçekten can sıktı.. üstelik bazı insanların kötü konuşan haklı - haksız kimseyi ayırmadan sölüorum ki kurulan cümleler bence çok kaba ve kötüydü.. üstelik hedefimizle hiçbir alakası olmayan konularda yapılan tartışmalar..

rejimim soz gaz dewam ama ben çok soğudum o kadar..

Bosver arzucumm..Ben de farkindayim sen de ne kadar ugrastigimiza kac gundur.. Ben de hakkaten butun gun araliklarla girip girip herkese cevap vermeye mumkun oldugu kadar burayi kalabaliklastirmayi denedim. Her geleni hosgeldinizle karsilayip muhabbetimize katmaya calistim. Cok keyif aliyodum dune kadar ama benim de istegim bitti. Bosver listeyi filan ztn ne ugrasican. Bos yere canini sikmana degmez.. Insanlar rejim hakkinda bu kadar konusmamisti cok dogru soyluyorsun ama bir polemik cikinca sayfalarca yazilar yazmislar. Cok yazik hakkaten..Biz kac gundur insanlari konusturmaya calisiyorduk halbuki..Neyse ben konuyu kapadim coktan ama hala devam ettirmisler aksam, bir de kisiye ozel yazmadim diyip konuyu saptirmislar. Selin keske burda olsaydi gercekten belki o olsaydi bize yapilan haksizligi gorurdu ve konuya mudahele ederdi. Selin de bence cunku burayi bu kadar canli tutmak icin ugrasan insanlara bu sekilde davranilmasinin dogru olmadigini soylerdi onlara..
Neyse sen sularini ic..Caya da gunde 3 kere yemeklerden 1 saat once..Bak 4-5 gun sonra tok tutmaya baslicak o cay seni..

Bende boşverdm zaten amann :10:

aslıcım bu arada ne dicem kavitasyona başladım :) dün ilk seansım vardı.. ilk seansta göbek bölgemden 5 cm gitti :66: o kadında ilk olarak bana ne dedi bilio musun sadece bunu yapmak yetmez karbonhidrattan uzak duracaksın dedi :52: bende dedim ki rejim yapıorum zaten kb diyeti dedim süperr dedi. ve 2.5 lt su içmemi şart koştu bakalım azimle ilerlios işte ama kendimi çok şiş hissediorum ve dediğin gibi bu çaydan sanırım hiç acıkmıorum ama her iki saatte bir mutlaka agzıma bişe atmam lazımmış metebolizmayı kandırmak için ne bilim 1 erik 1 grisini 2 fındık bi parça peynir vs böle şeyler ama öle tokum ki şimdi öğle yemeğimi zor yedim yanii:54:

Bende boşverdm zaten amann :10:

aslıcım bu arada ne dicem kavitasyona başladım :) dün ilk seansım vardı.. ilk seansta göbek bölgemden 5 cm gitti :66: o kadında ilk olarak bana ne dedi bilio musun sadece bunu yapmak yetmez karbonhidrattan uzak duracaksın dedi :52: bende dedim ki rejim yapıorum zaten kb diyeti dedim süperr dedi. ve 2.5 lt su içmemi şart koştu bakalım azimle ilerlios işte ama kendimi çok şiş hissediorum ve dediğin gibi bu çaydan sanırım hiç acıkmıorum ama her iki saatte bir mutlaka agzıma bişe atmam lazımmış metebolizmayı kandırmak için ne bilim 1 erik 1 grisini 2 fındık bi parça peynir vs böle şeyler ama öle tokum ki şimdi öğle yemeğimi zor yedim yanii:54:

Kavitasyonu anlatsana azicik canin filan aciyor mu? Bir de ne kadar ucret veriyorsun?

ben bugun ekmek alcam akşam eve giderken uno alayım dimi peki 1dilim uno denge ekmekde ne kadar kb var ya kaöç dilimdee 1kb almıs oluyoruz
bugun öğlen yemegimde fırında tavuk ve 2yemek kasıgı biirinç plavı yedım ve çok yanı 2yemek kaşıı kadar mercimek çorbası ve suan acayıp bi baş agrım var grip falanmı olcam anlamaıdm yaa

Son düzenleme:
ben bugun ekmek alcam akşam eve giderken uno alayım dimi peki 1dilim uno denge ekmekde ne kadar kb var ya kaöç dilimdee 1kb almıs oluyoruz
bugun öğlen yemegimde fırında tavuk ve 2yemek kasıgı biirinç plavı yedım ve çok yanı 2yemek kaşıı kadar mercimek çorbası ve suan acayıp bi baş agrım var grip falanmı olcam anlamaıdm yaa

Bende bu diyete başladığım ilk günler çok başım ağrımıştı canım kaç gün oldu sen başlıyalı bilmiyorum ama ben 3-4 gün çektim ağrıyı.

canım aslıcımm.. ben onu hatırlamadım bile ama zaten bu çayı ben almadım al dedim arkadaşıma oda kolaylık olsun die böle almış bakalım işe yarar bence bu da.. bu arada evet çok su içiorum çok zorakii ama:63: sevmiooorummm...

canım bakalım bu hafta kaç çıkıcam merak ediorum bende.. ama ben cok kırgınım çok sıkıldım ve ciddi manada bu siteden bile soğudum bu haftadan sonra liste falanda bunlarlada uğraşmicam.. sadece özellikle bana gelen soru olursa cevaplarım.. rejim yaparken 3 günde bir giren insanlar polimik olunca sayfa sayfa mesaj yazmışlar.. bazı arkadaşlarımız zaten inanılmaz çirkin kelimeler sarfetmişler.. geçmişle yaşayan bir topicti burası..selini tanımıorum ama bu siteye üye olurken bende sırf onun yazdıklarını okuyarak sevdim bu rejimi olduğum müddetçede gelmesinide çok bekledim candan içten konuşan biriydi..ama gelmio..gelse onu savunayım derken bizi kıran arkadaşlarına bence gerekli açıklamayı yapardı.. ben tek tük yazılar yazılan siteye hareket gelsin istedim hep yazdım hep konuştum hep girdim ama gereksiz şeyler gerçekten can sıktı.. üstelik bazı insanların kötü konuşan haklı - haksız kimseyi ayırmadan sölüorum ki kurulan cümleler bence çok kaba ve kötüydü.. üstelik hedefimizle hiçbir alakası olmayan konularda yapılan tartışmalar..

Arzu, Aslı aşkolsun hemen pes edip bırakmak varmı kızlar sizin sayenizde topik şenlemişti, sakın vazgeçmeyin olurmu?

Bende bu diyete başladığım ilk günler çok başım ağrımıştı canım kaç gün oldu sen başlıyalı bilmiyorum ama ben 3-4 gün çektim ağrıyı.

ben dun basladm ınan ole bı bas agrısı war kı bugun catılıyo resmen.. :S

ben bugun başladım canım nebilim yaa acaba diyettenmı agrıdı başım anlamadım hee neyse bakalım gecer inş.

ooof bu haftam kacamakli gecti biraz :26: aksamda 1tane baklava 1kücük pasta yedim saba tartildim hemen tabiiii almamisim cok süküüür ama sanirim az vermis olacam

topikde neler oluyor yazilanlari okuyunca sok oldum:59: burda hepimizin amaci birbirimize destek vererek zayiflamak masumcum sana katiliyorum arzucum aslicim lütfen en büyük destekcilerimiz olarak burayi ihmal etmeyin eskisi gibi devam edelim lütfen:70:

Kavitasyonu anlatsana azicik canin filan aciyor mu? Bir de ne kadar ucret veriyorsun?

canım benim.. kavitasyon acaip bişey ben çok araştırdım arkadaşlarım yaptırdı falan yani bu konuda uzman olcam nerdeyseee :D kavitasyon bir cihaz.. ultrason cihazı gibi birşey.. bu ultrason cihazı çok yoğun ses dalgaları üretio ve bu ses dalgaları bölgesel ve depolanmış yağların yağ çemberini kırarak depolanmış yağların likit hale gelmesini sağlıyor.. daha sonra lenf drenaj ya da pressoterapi adı verilen bir alet var bununlada vücuttaki ödem atılıyor ve bu likit hale gelmiş yağların lenf kanallarına gönderilmesini sağlayarak böbrekler yardımıyla vücuttan atılmasını gerçekleştiriyor.. daha sonra pasij jimnastik ya da ultraton denilen cihazlada gevşemi,ş bağ dokuları sıkılaştırılıor ve fit bir görünüme sahip oluyorsunnn :46:

tabiki kilo ve bölgeye göre bu seanslar belirlenior ben suanda karın bölgeme 7 seans olarak satın aldım bakalım.. bazı yerler fiyatlar inanılmaz uçuk yani 1500 tllere kadar çıkabiliyor ama kampanya falan oluyor genelde 600-800 arası kapatabiliyorsun.. birde günün fırsatlarını sunan siteler var buralarda bunla 135 tl lere kadar düşüo ben öle aldım mesela ama tabiki ilk önce o firmayı çok araştırdım bu arada en kaliteli kavitasyon cihazının markası eximia dır bilgin olsunn bitanemm

kavitasyonun esas şartı 0 yağ alımı ve günde 2.5 lt su içmektir.. aklına takılan olursa ya da benim unuttuğum bişi varsa sor tatlımm:54:

hmmm bu arada acıtmıo asla yakıcı falan bişey değil sadece çıtçıtçıtçıt die bir ses gelio makinanda ve kulağında hafif bir çınlama oluyor.. bazı yerler bu işlemi yaparken bastırarak ve masaj yaparak uyguluolar o zaman tabi yoğrulmaktan biraz ağrıyabilioo :D

topikde neler oluyor yazilanlari okuyunca sok oldum:59: burda hepimizin amaci birbirimize destek vererek zayiflamak masumcum sana katiliyorum arzucum aslicim lütfen en büyük destekcilerimiz olarak burayi ihmal etmeyin eskisi gibi devam edelim lütfen:70:

Şurada güzel dostluklar edinelim, paylaşımlarda bulunalım derken neler oluyor. Bu arada ben Venharı göremiyorum pek girmiyor herhalde bugünlerde.

hmmm bu arada acıtmıo asla yakıcı falan bişey değil sadece çıtçıtçıtçıt die bir ses gelio makinanda ve kulağında hafif bir çınlama oluyor.. bazı yerler bu işlemi yaparken bastırarak ve masaj yaparak uyguluolar o zaman tabi yoğrulmaktan biraz ağrıyabilioo :D

Arzucuğum kavitasyonun hayırlı olsun umarım sonuçlarıda güzel olur. Bu arada mesjımı görmüşsündür değilmi canım bizi bırakmıyorsun listeye devam. Biz sendende Aslıdanda memnunuz tamam mı. Bu arada senin beşibiryerde çayının markası ne dün bende aldım benimki Doğadan ama ben 3kez içemiyorum tadını çok beğenmedim.

Son düzenleme:
ben bugun başladım canım nebilim yaa acaba diyettenmı agrıdı başım anlamadım hee neyse bakalım gecer inş.

sanırım benmkı dıyetten cok fazla aclıga dayanamayan bırıyım ılk ıkı gun oldugu ıcın bıraz aclık cekıyorum sanırım oda basımın agrımasına sebep oluyo gecer ınsallh ama pes etmek yok :)

Bak gene ayni seyi yapiyoruz Arzucum..Bence soyle, bence boyle diyoruz ve saglikli olani soyluyoruz, yasak olan ve olmayani degil. Diyet kola olayina benzeyecek bu durum ve gene kizicaklar simdi boyle konustuk diye ama ne yazik ki ben de saglikli olan seyleri onermekten yanayim. Neyse biz rejimimize bakalim gerisi onemli degil. :1:

bunu görmemişimmmm:52:acaip güldüm.. haklısın doğru sölüosun aslıcım ama napim işte sorunca dayanamayıp fikrimi sölüorummm :59: neyse ben bilmem ben karışmam artık.. altını çizerek sölüorum sağlıklı bulup bulmadığım şeyler hakkında her zaman kendi düşünceme göre cevap veririm bundan sonra.. tabi adım geçerek bana soruluyorsa eğer..

Arzucum saol bilgilerin icin ama ben oyle bir yerde oturuyorum ki bu cevrede 1500 den asagi hicbir yer yok ne yazik ki..Bakalim ucuz biryer bulabilir miyim..Ben de uzun zamandir arastiriyorum aslinda kavitasyonu da bir turlu karar veremedim..Sifir yag diyo heryer evet kavitasyon sirasinda ama bizim diyette yag var ne yazik ki..Bunun sakincasi olmaz miymis?
Masumcum : elimden geldigi kadar olmamis gibi davranmaya calisicam..Ama ne yazik ki bu o kadar kolay olmayacak biliyorum.
Ppericim sen istedigini sorabilirsin gene ben her turlu cevap veririm sana..Biz burdayiz zaten gitmedik bir yere merak etme tatlim..
Ecrincim: Bir dilim uno light denge de 7.8 kb var. Yani yaklasik 8 gibi diyelim. Ayrica 1 adet mandalina da 9 kb var 1 adet portakalda da 17 var. Oldukca yuksek portakalin kb degeri.
Masalcim: tatlim ne guzel kilo vermistin nerden cikti bu tatlilar simdik? Hani yilbasina kadar kacamak yapmayacaktik hicbirimiz? Bir de dun Turkiye`ye geldiginde tas gibi olma hayalleri kuruyodun bak sakin unutma o hayalleri ve o kacamaklardan uzak dur tatlim..

Back
X