Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arzucuğum kavitasyonun hayırlı olsun umarım sonuçlarıda güzel olur. Bu arada mesjımı görmüşsündür değilmi canım bizi bırakmıyorsun listeye devam. Biz sendende Aslıdanda memnunuz tamam mı. Bu arada senin beşibiryerde çayının markası ne dün bende aldım benimki Doğadan ama ben 3kez içemiyorum tadını çok beğenmedim.
Yaa bosver ztn yapimizda var sanirim ben de dayanamiyorum, soru sorulunca ve kimse cevap vermeyince uzuluyorum ve cevap verme geregi hissediyorum.bunu görmemişimmmmacaip güldüm.. haklısın doğru sölüosun aslıcım ama napim işte sorunca dayanamayıp fikrimi sölüorummm
neyse ben bilmem ben karışmam artık.. altını çizerek sölüorum sağlıklı bulup bulmadığım şeyler hakkında her zaman kendi düşünceme göre cevap veririm bundan sonra.. tabi adım geçerek bana soruluyorsa eğer..
topikde neler oluyor yazilanlari okuyunca sok oldumburda hepimizin amaci birbirimize destek vererek zayiflamak masumcum sana katiliyorum arzucum aslicim lütfen en büyük destekcilerimiz olarak burayi ihmal etmeyin eskisi gibi devam edelim lütfen
![]()
Yaa bosver ztn yapimizda var sanirim ben de dayanamiyorum, soru sorulunca ve kimse cevap vermeyince uzuluyorum ve cevap verme geregi hissediyorum.
aslıcım canım bizim diyette yağ var diosunda habire haşlama ızgara yiyosssşöleeee yağlı ballı bir ekmek çekti canım kızarmışş ahahahahha:76:
şaka bi yana canım ama mesela salataya konulan az zeytinyağı ne bilimm peynirin ya da yoğurdun yağı bunlardan kısmaya gerek yok diye düşünüorum... kızartma, nebilim tereyağ , cips vs bu tarz şeyleri hiç tüketmediğimiz için ben sorun olucağını düşünmüorum bitanem.. sadece haşlanmış ot mu yiycemmümkün deill... zaten onlarda bu kadar sıkı yapın demiolar dediğim gibi.. dikkat etmek ve karbonhidrattan uzak durmalısın dedi.. bende kb diyeti yapıorum dedim ve süper dedii :)
ewet .. bende aynı şekilde hissediorum.. çünkü buraya heyecanla gelip rejime heveslenip ilk msgımı yazdığımda cevap bekliodum gelip gelip bakıodum.. bende yeni gelenlere ya da soru soran her arkadaşıma aynı özeni gösteriorum napimm..
helinaslı arzuhelkin arkadaşlar sakın ayrılmayın topikden tam olayı anlamadım okuyamadımda ama siz gidersenız bızım sorularımıza kım cvp yazacak lütfen gitmeyın burda kalınnn bak size daha cok soracagım sorular varrr hee sakın kaybolmayınn portakalı unuyorum o zaman ben her akşam eşimle beraber 1su bardagı içiyordum bu akşam içmek yok teşekkürler kızlar :)![]()
bu akşam ne yesem diye düşünüyorumdaaa kıvırcıkmı yesem acaba :26: zeytinyağ kullanabılıyzmu yaa sankı helinaslını bi yazıdında kullanılıyordu tam haytırlayamadım şimdikırvırcık çok azda zeytin yaağ ekmekde niye çok kb var hangi ekmeyi yiyecez yada hiç ekmek yemiyeczmı ben bugun 1,5litre su içtim :)
Burdayim cnm rahat ol..Sen sor istedigini elimden geldigince cevaplarim ama ozellikle gunduzleri..Portakal suyunu bence kesin unut evet..Bu rejimin en kotu yani meyve tuketemiyoruz ne yazik ki dogru duzgun. Yani ben acikcasi tuketmiyorum. Ama istedigim kiloya indikten sonra duzenli yemek yiyip hem meyvemi hem ekmegimi yiyecegim. Bir sure meyvesiz devam ediyorum. Ama mesela tatli krizim tuttugu zaman bir adet kuru kayisinin icine 1 tane cevizi koyuyorum ve minik minik yiyorum. Bir kuru kayisida 6 var e bir de ceviz ekleyince 8 filan olur. Benim en fazla yedigim meyve bu oluyor. Ama inanin benim butun tatli ihtiyacimi gidermis oluyor uzun bir sure..Tavsiye ederim.
Ekmek ztn karbonhidratlarin basinda geliyor, kivircik salataya zeytinyagi koyabilirsin evet diger rejimlerdeki gibi yagsiz salata yemene gerek yok. Ya da sebze yemegi yiyebilirsin. Ben genelde aksamlari sebze oglenleri et tercih ediyorum. Ekmek olarak artik ben birsey tavsiye etmek istemiyorum..Zaten 2 gundur en buyuk polemik bu..Istersen okuyup kimin ne tavsiye ettigini okuyabilirsin cnmm..Bu arada adim asli direk asli diyebilirsin cnm bana..
Evet o duyguyu ben de cok iyi biliyorum iste..Bir yere ilk geldigin zaman birilerinin seninle ilgilenmesi cok guzel bir duygu..Benle de ilk sen ilgilenmistin. Ve gercekten bir cevap alamasaydim eger o zaman bi daha mesaj atmam cok guc olurdu..O yuzden yeni gelen birini gordugumde dayanamiyorum kacip gitmesin diye hemen mesaj atma geregi duyuyorum. Amac zayiflamaksa, hepimizin hedefi bu ztn...Bunu unutmak ve o sekilde davranislar sergilemek de cok uzucu ne yazik ki..
ben kendı adıma ıkınızede cok tesekkur edıyorum sızın ılk baslarda yasadıgınız duyguyu bende ılk yazdıgım an yasadım ustelık cokta yardımcı oldunuz tekrar tekrar tesekkur ederım yardımlarınız ıcın..polemık konusunda yorum yapmıcam ama werıdıgınız tekpıde cok haklısınız....sızı ne kadat sewn ınsanlar wrkı bırakmayın dıyolar bence bu cok guzel bı durum..
sana katıloyorum arkadaşımm çok dogrruu benım daha 2,günüm bu tople tanısalı ve aslı arkadaşımla çok sevdım kıloda verecem inş.azimliyim yanı :13: